tunch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ya bear shaman çok zevkli oyundan çıkmıyosunuz ya da bıraktınız hiçbiriniz oynamıyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 eheh shaman yalan oldu bize :) ben ranger a hızlı bir gecis yaptım cumartesi aksamı bir ranger actım ve onla devam ediyorum en azından sinirlerim bozulmuyor adam nasıl kosarak kacar benden diye :) hatta dun aksam 37 shaman kestim cok da mutlu oldum belki o da bırakır da acı cekmez fazla 27 ranger a kesilsem ben silerdim char ı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katsuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Walla benden 3-4 lvl az olanlar bile kesiyor beni. Ben kesecek gibi olursam da kaçıyorlar. Yakalayamıyorum. Hele rangerlar 3-4 ok atıyor baktı kesemiycek hemen kaçıyor yakalamak imkansız. Kesin vardır çeşitli yetilerim ama ben daha keşfedemedim. İngilizce lazım o da bende yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 böle gitmez bu bir gün kalır o rangerlar elinizde ama:) gerçi o zamana kadar millet yapacagını yapar coktan heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 inanılmaz oturaklı lvl 40 ım char zaten iyidi şu anda kendini buldu diyebilirim normal mob keser gibi instance da takılıp fatalityleri birbiri ardına dizerkne ekstra hiç bir şey yapmadan takımı ayakta tutmanın zevki bambaşka lvl 37 olduğum an sanctuma başladım adamlar beni bıraktığında 40 olmuştum... karşılaştırın dedim daha önce diğer priest sınıflarıyla takılmışsınızdır adamların verdiği cevap "bu kadar efektif heal görmedik" oldu. oturursa caster sınıflarına tek geçiyor daha ne olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 lvling ve pve gercekten zevkli shaman ile lvl 27 iken dandik dundik item larla 28 boss ve 2 tane 28 mob kesebiliyorsun ama pvp ye gelince is gercekten cok dayak yiyorsun ve yedigin dayaga heal in yetismiyor :S pve serverları icin muhtesem pvp serverları icin zor bir class ben reroll ladım ama lvl 80 bir shaman ımız olur da bize anlatırsa cok daha guzel olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 :) sen öyle diyorsun ama official forumlarda millet pvp videolarıyla şov yapıyor. burdan buyrun: http://www.vimeo.com/user442605/videos/sort:newest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Kyris, 59 Bear Shaman, vs Lunar, 60 Ranger, Luqus, 63 Conqueror, olaya gel ya yatmıyor ki bu shaman edıt: Yuh 60 Bear Shaman vs 74 Tempest of Set'i yenmiş bu oyunda bi dengesizlik mi var ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ucunbiri said: :) sen öyle diyorsun ama official forumlarda millet pvp videolarıyla şov yapıyor. ben de guardian ımla sopar oluyorum gelen gecen kesiyo ama sana bi video lar hazırlarım hayran kalırsın :)) @ Masticore solider sınıfı shaman a karsı ezik kalıyor vurdukları bi ise yaramıyor ranger kısmına gelince ranger noobmus :) 27 ranger ile 37 shaman kestim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bence senin kestiğin 37 shaman noobmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben bir bear shamanla grind yaptim lvl 69, 70 lvl 2-3 mob üstüne geldiğinde kesin yatıyordu. adammı noobdu bilmiyorum ama bana fazla damage aliyor içine gibi göründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ucunbiri said: bence senin kestiğin 37 shaman noobmuş :) 47 pom da kestim 27 ken :) ama 24 hox arkadasın yardımı ile hehe ranger da biraz kabiliyet ve xbow kullanmak sart yoksa cok daha fazla zorlanıyorsunuz videodaki eleman da da bow var shaman karsıtı tabiki degilim (biraz daha pvp icin olsa kasmaya devam da ederdim ) ancak bu tarz video lara inanmayın diye soyluyorum :( edit: tos yazmısım yanlıslıkla pom olucaktı duzelttim :) edit2: Masticore said: edıt: Yuh 60 Bear Shaman vs 74 Tempest of Set'i yenmiş bu oyunda bi dengesizlik mi var ne adamda ne stamina ne mana var gerci %30 mana yeter heralde ama cok bilmediimden yorum yapmiim o konuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 işte benim de demek istediğim bu videolara kandığımız falan yok bend e aynen bu şekilde oynuyorum hatta bir kaç istisna dışında herkesin de böyle oynadığını düşünüyorum lvl 40 tan sonra oturuyo char pvp de zayıf değil bilakis aynı anda hem bütün takımı ayakta tutucak hem de acımadan kafa patlatacak düzeyde bir class 4-5 tane burst dmg i var overall dmg de düşük kalabilir ama işi zaten dps yapmak değil bs nin işi support ama supporta sadece heal yapmak değil arada kafa patlatmayı da ekleyebilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katsuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Şöyle iyiliksever ve ingilizce bilen bir arkadaşımız featleri türkçeleştirir ise harika olacak, ben ve benim gibi ingilizcesi berbat olanlar da ona bol bol teşekkür edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 valla shaman kasanlardan cok iyi ingilizcesi olan yok sanırım. en azından ceviri yapacak kadar iyi ingilizcesi olan yok :D su an ranger forumlarında gordugum medium armor salaklıgı ile ilgili yazıya bakıyorum eger gercekten medium armor calısmıyor ise bosuna reroll attım shaman a :( :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ingilizcem oldukça iyi ancak tamamını çevirmek biraz saçma olur isterseniz aklınıza takılanları sorun onları açıklayayım daha kolay olur hepimiz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katsuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 İngilizcem hemen hemen hiç yok. Featlardan hiçbirini de anlamadım desem yeridir. Biliyorum çok kolay bir olay değil ama tamamı türkçeleştirilirse herkes için bir kaynak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 peki o zaman birazdan başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hox war sirada ondan sonra eger baskasi etmezsse ederim ear shamanida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 BonePART said: hox war sirada ondan sonra eger baskasi etmezsse ederim ear shamanida o zaman sen hazır kaptırmışkene ona da başla hepsini derler sticky yaparız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 var mı oynayan, memnun olan, olmayan vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 her serverda en çok aranan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bi tane açtım da, level 5-15 arası bu kadar öldüğümü hatırlamıyorum başka bi karakterle level 12 iken, 2 tane lvl 11 moba ölüyosun falan eğer 1-2 tane crit vururlarsa. şaka gibi ama okuduğuma göre yabancı forumlarda, en başlarda çok öleceksin ama 25'ten sonra favori class'in bu olacak falan demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassander Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bear shaman level 25 den sonra iyi olan bir class. 25 e kadar hiç bi class da ölmedigin kadar ölebilirsin gayet normaldir. Hiç bir priest classi medium armor giyemezken BS giyebilir. İlerki levellardaki regenleride demi-god mode a sokar karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bs forumlarinda yalvariyolar bizi buff - nerf gelmesin diye. Ama nerf kacinilmaz gibi gorunuyor. Massive dmglari cok fazla gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar