Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Priest of Mitra

tunch

Öne çıkan mesajlar

Alt olarak PoM oynuyorum, level 25 im , böyle giderse demonologist i çöpe atıp bunu oynamaya devam edeceğim sanırım. Aoesi harika healleri de stack edince ölümsüze yakım birşey oluyorsun, zaten aoe'si KD yaptığından moblar ayağı kalkıp yaklaşana kadar gücünüz tamamlanmış oluyor hehe =)
Sosyal ağlarda paylaş

Demon'u oynayabilen her oyuncu bence diğer classları rahatlıkla oynar ahah. Server bakıma girmeden önce noble streetteki instanceları yapıyordum. Ev'in içinde ilerliyorsunuz, köşeyi dönünce 2 npc birden saldırıyor (linked) ve hiçbir şekilde hayatta kalma şansınız olmuyor =p 3. instance'da hele iyice sabrım taştı, bu kadar öldüğümü gerçekten hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Featlerim tamamını dmge yonelik verdim, lvl kastıgım için ama lance of mitra heal bonuslarınıda aldım. Knock ve Aoe Dmg artıran spell ekleyen tum featleri aldım generaldan da mana regen aldım ki. Down olmadan grind yapmak çok zewkli. Daha sonra detaylı bir şekilde yazıcam. Lvl 80 olunca burda ufaktanda yaptıgım pve pvp ilgili ufaktan birşeyler daha yazaçağım. Evet melee classlara göre dmg duşuk kalıyor ama main healer olduğu için bu durumda oyle çok garipsenmemeli.

Heal spam yok bi kere o gerçekten insanı rahatlatıyor oyunu ayrı bir sevmesine sebep oluyor. Health barlarınıda oyle deli gibi kontrol etmeye gerek yok gercekten. Main Spellimiz aoe.

CC ise gerçekten kullanışlı pve de çok işe yarar.. Pvp dogru zamanda knock ve fear da ciddi bir avantaj saglar.

İmmune gerçekten değerli bir spell.

Featlerin içinde party stamina ve mana regen yapan bir feate rastladım ki dps classlar için bu çok onemli.

Şunu söylemekten kendimi alamıcam POM PVE ve PVP de gerçekten olmazsa olmaz bir class olmuş. Oynayanada ızdırap vermediği kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 kere priest of mitra ile pvp yapma şansı yakaladım eğer lvl 80dede karakter aynı balanceda ise hiç uğraşmayın saklanın kaçın birşeyler yapın. Şuan çatır çatır hem öldürüyor hem ölme şansı sıfır gibi :) belki 80 gelince öldüremezki kesinlikle öldüremez diye düşünüyorum ama ölmeyeceğini kesin olarak biliyorum :) ama kalabalık savaşlarda pek dayanabileceğini sanmıyorum 2 kişiye karşı anında boylar diğer tarafı...
Sosyal ağlarda paylaş

callawey said:
4-5 kere priest of mitra ile pvp yapma şansı yakaladım eğer lvl 80dede karakter aynı balanceda ise hiç uğraşmayın saklanın kaçın birşeyler yapın. Şuan çatır çatır hem öldürüyor hem ölme şansı sıfır gibi :) belki 80 gelince öldüremezki kesinlikle öldüremez diye düşünüyorum ama ölmeyeceğini kesin olarak biliyorum :) ama kalabalık savaşlarda pek dayanabileceğini sanmıyorum 2 kişiye karşı anında boylar diğer tarafı...

ben de öyle düşünüyodum ta ki ranger ile karşılaşana kadar, iki PoM'u hasar almadan kesiyor bu rangerlar(aynı seviyeler), iki ok atıyo PoM yattara. Kim ha hö noldu demeye bile fırsat vermiyorlar... Bir PoM, hiç birşeyden korkmamalı rangerdan korktuğu kadar. En azından lvl20 civarında...
Sosyal ağlarda paylaş

tantun said:
callawey said:

ben de öyle düşünüyodum ta ki ranger ile karşılaşana kadar, iki PoM'u hasar almadan kesiyor bu rangerlar(aynı seviyeler), iki ok atıyo PoM yattara. Kim ha hö noldu demeye bile fırsat vermiyorlar... Bir PoM, hiç birşeyden korkmamalı rangerdan korktuğu kadar. En azından lvl20 civarında...

yok öle bişi.. 30+da çatır çatır ranger kesiolar uyuz oldum, ölmüoda meret, kombo kombo kombo derken stamina bitio dımdızlak kalınıo
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:
tantun said:
callawey said:

yok öle bişi.. 30+da çatır çatır ranger kesiolar uyuz oldum, ölmüoda meret, kombo kombo kombo derken stamina bitio dımdızlak kalınıo

haha, süper o zaman, umudumu kaybetmeden 10 lvl daha alayım da rangerların kabusu olayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Feats lerle İlgili Bilgisi Olan Yokmu Arkadaşlar
15 oldum ben Hala Skiller ve Feat lar Duruyor

Skillerde
Mana Regen Ve
Cast Bozulmamasını
Fulledım Gerisini Harcamadım Hala Puanların Hangisine Vermek Gerekli Çözemedim

Partyleri Yatırmayacak Kadar Heal Atabilmek İçin
Divinity mi Yoksa Vengeance Mi Gitmek Gerekli

Yada Heal Olan Feats Hangisi Anlayamadım

General Kısmından Mana Regeni Açmayı Düşünüyorum 5 point
Tek Aklıma Yatan Ve Anlaşılır Gelen Feats o :)
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:
run speed ve endurance her class için en önemli 2 skill, kesin maxla

enduranc Önemli Oldugunu Yazmışsın Ama Neye Yaradıgını da Söyleyebilrsen Çok Mutlu Mesut Olurum :)

Run Speed Çok Önemli Degil Gibime Geliyor. Sonuçta Alandan Kacacak Kadar Zamanım Olmayacak

İşim Heal Atmak Olacak Genelde
Ve İlk Kesilcek Class Olacagım.

Stam Kullanan Sınıflar Zaten Ellerinden Kaçırmamak İçin Maxlayacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...