Romario Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Assasin'i denedim hoş geldi alt olarak da PoM açacağım gibi duruyor oynayan arkadaşlardan feat guide, vs. bekliyoruz artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Alt olarak PoM oynuyorum, level 25 im , böyle giderse demonologist i çöpe atıp bunu oynamaya devam edeceğim sanırım. Aoesi harika healleri de stack edince ölümsüze yakım birşey oluyorsun, zaten aoe'si KD yaptığından moblar ayağı kalkıp yaklaşana kadar gücünüz tamamlanmış oluyor hehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Banko nerflenir o bence duygusal bir bağ oluşturmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 40 dan sonra survival kısmı cok azalıyor.. Diger classlara göre dmgi azalıyor.. Ama healing konusunda ve featleri ile vazgecilmez olucak party ve raid için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Demon'u oynayabilen her oyuncu bence diğer classları rahatlıkla oynar ahah. Server bakıma girmeden önce noble streetteki instanceları yapıyordum. Ev'in içinde ilerliyorsunuz, köşeyi dönünce 2 npc birden saldırıyor (linked) ve hiçbir şekilde hayatta kalma şansınız olmuyor =p 3. instance'da hele iyice sabrım taştı, bu kadar öldüğümü gerçekten hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 alpgiray cok mu yavasliyor ben 35 oldum gayet iyi gibi bir de featleri yazar misin reca etsem benim alakam yok oyle duruyor puanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 lvl 26 oldum , sanırım lvl ilerledikce dps e gore heal ozellıklerı daha da artmaya başlayacak öyle gibi duruyo, yani bildigimiz priest olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Featlerim tamamını dmge yonelik verdim, lvl kastıgım için ama lance of mitra heal bonuslarınıda aldım. Knock ve Aoe Dmg artıran spell ekleyen tum featleri aldım generaldan da mana regen aldım ki. Down olmadan grind yapmak çok zewkli. Daha sonra detaylı bir şekilde yazıcam. Lvl 80 olunca burda ufaktanda yaptıgım pve pvp ilgili ufaktan birşeyler daha yazaçağım. Evet melee classlara göre dmg duşuk kalıyor ama main healer olduğu için bu durumda oyle çok garipsenmemeli. Heal spam yok bi kere o gerçekten insanı rahatlatıyor oyunu ayrı bir sevmesine sebep oluyor. Health barlarınıda oyle deli gibi kontrol etmeye gerek yok gercekten. Main Spellimiz aoe. CC ise gerçekten kullanışlı pve de çok işe yarar.. Pvp dogru zamanda knock ve fear da ciddi bir avantaj saglar. İmmune gerçekten değerli bir spell. Featlerin içinde party stamina ve mana regen yapan bir feate rastladım ki dps classlar için bu çok onemli. Şunu söylemekten kendimi alamıcam POM PVE ve PVP de gerçekten olmazsa olmaz bir class olmuş. Oynayanada ızdırap vermediği kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Dmg'in azaldığı doğru ama sadece öldürmek uzun sürüyor, ölmek söz konusu değil :) Şuan lvl51'im POM. Aynı lvl 4mob+istenilen sayı kadar minion rahat kesilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 4-5 kere priest of mitra ile pvp yapma şansı yakaladım eğer lvl 80dede karakter aynı balanceda ise hiç uğraşmayın saklanın kaçın birşeyler yapın. Şuan çatır çatır hem öldürüyor hem ölme şansı sıfır gibi :) belki 80 gelince öldüremezki kesinlikle öldüremez diye düşünüyorum ama ölmeyeceğini kesin olarak biliyorum :) ama kalabalık savaşlarda pek dayanabileceğini sanmıyorum 2 kişiye karşı anında boylar diğer tarafı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 callawey said: 4-5 kere priest of mitra ile pvp yapma şansı yakaladım eğer lvl 80dede karakter aynı balanceda ise hiç uğraşmayın saklanın kaçın birşeyler yapın. Şuan çatır çatır hem öldürüyor hem ölme şansı sıfır gibi :) belki 80 gelince öldüremezki kesinlikle öldüremez diye düşünüyorum ama ölmeyeceğini kesin olarak biliyorum :) ama kalabalık savaşlarda pek dayanabileceğini sanmıyorum 2 kişiye karşı anında boylar diğer tarafı... ben de öyle düşünüyodum ta ki ranger ile karşılaşana kadar, iki PoM'u hasar almadan kesiyor bu rangerlar(aynı seviyeler), iki ok atıyo PoM yattara. Kim ha hö noldu demeye bile fırsat vermiyorlar... Bir PoM, hiç birşeyden korkmamalı rangerdan korktuğu kadar. En azından lvl20 civarında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 tantun said: callawey said: 4-5 kere priest of mitra ile pvp yapma şansı yakaladım eğer lvl 80dede karakter aynı balanceda ise hiç uğraşmayın saklanın kaçın birşeyler yapın. Şuan çatır çatır hem öldürüyor hem ölme şansı sıfır gibi :) belki 80 gelince öldüremezki kesinlikle öldüremez diye düşünüyorum ama ölmeyeceğini kesin olarak biliyorum :) ama kalabalık savaşlarda pek dayanabileceğini sanmıyorum 2 kişiye karşı anında boylar diğer tarafı... ben de öyle düşünüyodum ta ki ranger ile karşılaşana kadar, iki PoM'u hasar almadan kesiyor bu rangerlar(aynı seviyeler), iki ok atıyo PoM yattara. Kim ha hö noldu demeye bile fırsat vermiyorlar... Bir PoM, hiç birşeyden korkmamalı rangerdan korktuğu kadar. En azından lvl20 civarında... yok öle bişi.. 30+da çatır çatır ranger kesiolar uyuz oldum, ölmüoda meret, kombo kombo kombo derken stamina bitio dımdızlak kalınıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 razzRaziel said: tantun said: callawey said: 4-5 kere priest of mitra ile pvp yapma şansı yakaladım eğer lvl 80dede karakter aynı balanceda ise hiç uğraşmayın saklanın kaçın birşeyler yapın. Şuan çatır çatır hem öldürüyor hem ölme şansı sıfır gibi :) belki 80 gelince öldüremezki kesinlikle öldüremez diye düşünüyorum ama ölmeyeceğini kesin olarak biliyorum :) ama kalabalık savaşlarda pek dayanabileceğini sanmıyorum 2 kişiye karşı anında boylar diğer tarafı... ben de öyle düşünüyodum ta ki ranger ile karşılaşana kadar, iki PoM'u hasar almadan kesiyor bu rangerlar(aynı seviyeler), iki ok atıyo PoM yattara. Kim ha hö noldu demeye bile fırsat vermiyorlar... Bir PoM, hiç birşeyden korkmamalı rangerdan korktuğu kadar. En azından lvl20 civarında... yok öle bişi.. 30+da çatır çatır ranger kesiolar uyuz oldum, ölmüoda meret, kombo kombo kombo derken stamina bitio dımdızlak kalınıo haha, süper o zaman, umudumu kaybetmeden 10 lvl daha alayım da rangerların kabusu olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sweetwitch Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 taam bende girersem bundan açacam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Bear shaman ve ranger baş belası oldu POM için, en azından benim için öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Onu bunu bilmem PoM da pala bubble var =p lol birde 3 saniye fear var ama nedense 3 saniyeden daha uzun sürüyor en azından moblarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Darksun said: Onu bunu bilmem PoM da pala bubble var =p lol birde 3 saniye fear var ama nedense 3 saniyeden daha uzun sürüyor en azından moblarda. kacıncı lvl de cıkıyor fear ve bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 aşırı pom varmış ya ben de pom olacaktım da dedim tos açayım bari daha az var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 sabonis said: aşırı pom varmış ya ben de pom olacaktım da dedim tos açayım bari daha az var. sen öyle san, asıl ortamda zibille ToS var, AoE grinding FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 valla beyler level 40tan sonra nereye gidicem quest icin bulamadim fields of death var ama orasi biraz kalin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColorDead Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Feats lerle İlgili Bilgisi Olan Yokmu Arkadaşlar 15 oldum ben Hala Skiller ve Feat lar Duruyor Skillerde Mana Regen Ve Cast Bozulmamasını Fulledım Gerisini Harcamadım Hala Puanların Hangisine Vermek Gerekli Çözemedim Partyleri Yatırmayacak Kadar Heal Atabilmek İçin Divinity mi Yoksa Vengeance Mi Gitmek Gerekli Yada Heal Olan Feats Hangisi Anlayamadım General Kısmından Mana Regeni Açmayı Düşünüyorum 5 point Tek Aklıma Yatan Ve Anlaşılır Gelen Feats o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 run speed ve endurance her class için en önemli 2 skill, kesin maxla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ColorDead said: Skillerde Mana Regen Ve Cast Bozulmamasını Fulledım Gerisini Harcamadım Hala Puanların Hangisine Vermek Gerekli Çözemedim pVp serverda oynuyorsan hide dostundur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColorDead Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Quel-Thul said: run speed ve endurance her class için en önemli 2 skill, kesin maxla enduranc Önemli Oldugunu Yazmışsın Ama Neye Yaradıgını da Söyleyebilrsen Çok Mutlu Mesut Olurum :) Run Speed Çok Önemli Degil Gibime Geliyor. Sonuçta Alandan Kacacak Kadar Zamanım Olmayacak İşim Heal Atmak Olacak Genelde Ve İlk Kesilcek Class Olacagım. Stam Kullanan Sınıflar Zaten Ellerinden Kaçırmamak İçin Maxlayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Quel-Thul said: run speed ve endurance her class için en önemli 2 skill, kesin maxla Run speed adı üstünde koşma hızın, endurance ise koşarken (sprint) staminanın düşmesini yavaşlatır ki bu özellik PoM'larda yoktur, sanırım sadece melee sınıflarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar