Komutan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 tunca said: indirene kadar oynayabilir miyim bende yüklü oyun pls pls O tur bir sey icin account bilgisini vermek lazim sanirim. Cunku ortada beta key yok, direk accounta bagli. Tabii belki accountlarindan basvurarak degil de Blizzcon'dan falan kazananlar icin key vardir. Benim accountuma Starcraft anthology, WOW ve iki expansioni kayitliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 abi ver ya nolcak bir sürü adam kefil olur burda bişi yapmıcağıma dair xP para bile veririm 1-2 saat ödünç vermen için xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yanıp tutuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 verme sakın benim pokemon kartlarımı çaldıydı bu taktikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 hepiniz aynı değilmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 olm bak aradan 10 yıl geçti ama hala içimde dert oluyo o çarizard kartı. kimsede yoktu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Abi oyy newsletter'ı kapatmışım zamanında. Acaba kapalı olanları almama gibi bi durum var mıydı. ÇOK İSTİYORUM LAN :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 nullifier çok güzel ünite ya sırf onun için p oynayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 newsletterımı kapattın? bariz senın access bana gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bariz hicbirinize gelmicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 beta gelmesede 1. likler gelecek onemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Bi de, gelse gelirdi diye düşünüyorum kendi kendime, sonra hepten çıldır. Millet şu an oynuyo lan. BU MU ADALET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Tuncaya başta olmak üzere bu kadar oynamak isteyipte oynayamayan arkadaşlara içim burkuldu.Aslında ben de çok oynamak isterdim özledim 2 hakkında hiç bişey okumadım da 1 ne güzeldi terran protoss zerg off harbi lan çıksa da oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ahah adamlar sanki oyun cikmicakmis gibi, dunyada sadece 1500 sansli kisi oynicak mis gibi. bekleyin lan, cikinca oynarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 gece 11 gibi kurabildim nihayet bayaa bi sorun cıkarttı bana macintosh yüzünden fln uzun hikaye aha daha şimdi başından kalkabildim saldfkjhdsfajhsa MÜKEMMEL! acaip yabancılık çektim ama onu söliim sc1 den baya farklı olucak bence bu oyun kafam basmıo şimdi sabahın 7sinde işe gidicem fena mıçtm sdfs yarın sakin kafayla bakıcam herseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 sen işteyken nasiplensek ? xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 tunca heyecan yapma sc2 sc2 diye vercem eline yine nası olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bırak ya geçti senden xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=TVFN6erUQ5k adam susmuyor ya başım agrıdı su replayi izleyecem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 adamın ağzı 1000 APM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Hesapta hangi oyunların olduğunun hiç bir öneme sahip olmadığı biraz önce kesim olarak ispatlanmış oldu. Benim hanımın içinde sadece 1 adet WotlK olan, hemde 3 aylık bir battlenet hesabına SC2 beta gelmiş. Direk accountta ki linkten indiriyorum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Off gelse de kurtulsak şu bekleyişten. Ne zmn mail uyarısı gelse atlıyorum ya betakeyse die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ohoooooooohoho şimdi düşündüm de hesabında sadece wotlk olana bile gelme ihtimali varsa yalan olur direk bu olay ya. rahat 15-20 milyon civarı battle.net accountu vardır hadi bunların yarısı beta başvurusu yapmış olsa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar