Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tunca said:

indirene kadar oynayabilir miyim bende yüklü oyun pls pls

O tur bir sey icin account bilgisini vermek lazim sanirim. Cunku ortada beta key yok, direk accounta bagli. Tabii belki accountlarindan basvurarak degil de Blizzcon'dan falan kazananlar icin key vardir.

Benim accountuma Starcraft anthology, WOW ve iki expansioni kayitliydi.
Mesaj tarihi:
Tuncaya başta olmak üzere bu kadar oynamak isteyipte oynayamayan arkadaşlara içim burkuldu.Aslında ben de çok oynamak isterdim özledim 2 hakkında hiç bişey okumadım da 1 ne güzeldi terran protoss zerg off harbi lan çıksa da oynasak.
Mesaj tarihi:
gece 11 gibi kurabildim nihayet bayaa bi sorun cıkarttı bana macintosh yüzünden fln uzun hikaye aha daha şimdi başından kalkabildim saldfkjhdsfajhsa

MÜKEMMEL! acaip yabancılık çektim ama onu söliim sc1 den baya farklı olucak bence bu oyun kafam basmıo şimdi sabahın 7sinde işe gidicem fena mıçtm sdfs yarın sakin kafayla bakıcam herseye.
Mesaj tarihi:
Hesapta hangi oyunların olduğunun hiç bir öneme sahip olmadığı biraz önce kesim olarak ispatlanmış oldu.

Benim hanımın içinde sadece 1 adet WotlK olan, hemde 3 aylık bir battlenet hesabına SC2 beta gelmiş. Direk accountta ki linkten indiriyorum :D.
Mesaj tarihi:
ohoooooooohoho

şimdi düşündüm de hesabında sadece wotlk olana bile gelme ihtimali varsa yalan olur direk bu olay ya. rahat 15-20 milyon civarı battle.net accountu vardır hadi bunların yarısı beta başvurusu yapmış olsa =(
  • Yeni Oluştur...