Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 izlemediyseniz, bir sc2 maçı, blizzard'dan commentary imiş... http://www.gametrailers.com/player/43900.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 çok güzel yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 maç hakkında huun'un yorumunu bekliyorum. huun da commentary yapsın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 söyleyecek çok birşey yok, blizzard 2. oyunda gerçekten uzayda geçen bir wc yapmayı başarmış :P marauder'lar terran'a baya avantaj sağlamış gibi, protoss'un şu pylon'a ışınlama şeysiyle dengelenmeye çalışılmış. early game ilginç olacak. colossus protoss adına kilit birim olur, başka birşey söylemek de mümkün değil. micro ve high tech birimler yoktu hiç; ama oynayanların oyuuncu adam olmadığı da belli. şu anda şikayet edebileceğim tek konu aşırı parlak, yanarlı dönerli efektler. gerçi eskisi gibi bir oturuşta 20 oyun atacak vakit zor bulurum ben, vakti olanlar düşünsün hehe çok yorar ama bence gözü ve beyni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Bana collossus fazla zayıf geldi. Ama sanki gayet de efektif damage veriyormuş gibi gözüküyor. Sanırım D&D'deki mageler gibi olcak. Damage zarı d100, health zarı d4... eğer böyleyse, protoss oyuncusunun yaptığı hata, colossus'u "tank" gibi kullanıyor oluşu. oysa wc'deki knight-mage hadisesi gibi ön tarafa onu koruyacak birimler koyması gerekliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 evet o collosuslar Tier 1 ünitlerden inanılmaz damage alıyordu ama AH/G-24 Banshee'lere gayet iyi dayanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 terran gene ezecek hiç gerek yok ünite hesaplarina herifler goliathi uçabilir yapmiş üzerine siege tank duruyor carrierlar bildiğin nerf yemiş. zerg de deli olur protoss gene öyle kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 "gene ezecek" derken? valla ben en son "hep protoss eziyor ühühü" denildiğini hatırlıyorum... uçan goliath felan diyorsun da, protossun en dezavantajlı yanı yavaşlığıydı, şimdi pylonlar arası teleport sayesinde tam aksiyonun göbeğine dalabilecekler :D 3 tane zealot öldürdüm diye sevinirken arkadan 33 tane zealot ışınlandığı an napacaksın o ayrı mevzu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 böyle saçma şey olur mu? böyle saçma şey olur mu? hep aynı laf. Herşeyi geçtim kişisel olarak 1v1 mantığıyla bakıyorsunuz olaya belki. PEki hiç oyunu senaryosu için oynayanlar yok mu? Aynısı warcraft için geçerli. Senaryosu. Oyunu alıp deli gibi senaryoyu oynayan da var, alır almaz direk multiye girişende var, bana göre boş gelen dota -senaryomu neyse artık- için sırf bu oyunu oynayanda var. Bnete girip gece gündüz custom atıp eğlenenlerde var. Herşeyi kendi açınızdan düşünmeyin. Bu bir pazarlama stratejisi. Alacaksın Terranları oynayacaksın. Oyunu süsleyecek adam, upuzun bir senaryo yapacak. Eğer üretip önüme gelene tıklayıp ezip geçiyim mantığıyla oynuyosan zaten senaryo oynama. Tıkla Multiplayera gir. Senaryo oynayacaksan anlamaya çalış. Adamlar dizi film gibi yapacaklar. Senaryoyu oynayacaksın. İçine bir sürü soru işareti ve çözülmesi gereken ipuçları bırakacaklar. Forumlarda gene tartışmalar dönecek. Teoriler yazılacak. Sonra 2. paket gelecek. Burada bazı şeylere cevap bulacağız bazıları daha beter arap saçına dönecek. Adamların şu anda yaptığı bu. Adamlar Starcraft evrenini bilmemizi istiyorlar. Multi oynayan oynasın, ama starcraft evrenini sevenlerde tam olarak zevk alsın diye istiyorlar belki? Red Alert3 tekinden daha kaliteli animasyon videolar izleyeceğiz belki? Benim açımdan sakıncası yok. Blizzardın Wowdan kazandığı onca paralar varken, wow da cinsiyet değiştirmeden 10-15 eu alırken tutupta starcrafttan alacağı 40 50 dolar pek birşey değiştirmez. Adamların dini imanı para. Reklamlardan promolordan zaten malı götürüyorlardır. Belkide adamlar starcraftın MMORPG sii yapacaklar. Bir ön deneme yapıyorlar, rts ve RPG öğeleri karışık birşeyler yapacaklar. Belkide multiplayerda farklı bir açı getirecekler? Sen terranların bilmem kaçıncı görevinde overmindı yok edeceksin diyecekler. KArşıdaki zergleride bir insan yönetecek biraz penalty ile birlikte savunmayı o yapacak. Belki böyle zevkli gözüken şeyleri uygulamaya geçirecekler. Bence bu eleştirilerinizi oyun çıktıktan sonra yapın. ŞAyet şu anda hiçbir şartla haklı olamıyorsunuz; çünkü göstereceğiniz kanıt yok. Bende hak veriyorum. Kişisel düşüncem bu. 3 tane yapılması gereksiz. Sadece multi oynayacak adama gereksiz. Boş yere parasına yazık. Ben senaryonun keyfine bakacağım için parça parça alırım. Ama sadece bnet takılacak birisi için fazlalık bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 http://www.starcraft2.com/features/protoss/darktemplar-vote.xml Oylama neden konmamış :) Yoksa benim mi körüm göz ? Tabii ki Lenassa tribe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ya 1 ya 3. Lenassa olmazsa küserim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yau asil savaşçı diyorsun, zeratul gibi oyunun belki de en karizma karakterinin geldiği bilge savaşçı konsepti yaratıyorsun; sonra utanmadan kelle avcısı gibi öldürdüğü zerg'ün parçasını suratına asan elemanı oyuna koyalım mı diyorsun. rezilsin blizzard, o salak anketin sonucunun ne olacağını biliyorsun; yiyeceğin halta bahane arama. koy gitsin. nasılsa oynayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 e tek dark templar zeratul degil, e protosslar ozlerinde vahsi ve avcı karakterler. once aiur yıkılması sonra charın ısgali, darktemlarları dahada vahşileştirmiş demekki. cogu zaten farklı farklı gezegenlerde gece gunduz zerg avlıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 iyi de, aiur'daki o olayları tamamen dışladıkları için mağdur duruma düşmüş sürgünler bu adamlar. yok, nerden baksan bu basit kelle avcısı konsepti adamlara ters. sıfatları dark olabilir; ama daha önce böyle karanlık tipler değildi bunlar.bu görüntü öyle ya da böyle lore'a yansıyacak, yansımasın. gerçi demokratik seçimlerin sonunu beklemek durumundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ya şimdi matriarchlarıda oldu mesela, zeratul zaten yerinde durmuyo. Kallavi bir lider eksikligi cekiyor darktemplarlar olarak. Zaten azdıgı gibi farklı tribelara mensup dark templarlar bunlar. muhtemelen campaign de farklı iki tribe'ın gozunden oynarken kullanmamız uzere yapılmış modeller. bu arada 1 sene once ilk cıkan dark templar modeli zaten bu iki taraflı blade'i olan yuzu maskeli modeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Yaptıkları mantıklı bence ancak yinede Lenassa tribe şooook şekil :) Cüce'nin de bahsettiği gibi campaignde 2 farklı tribe'ın açısından oynarsak diye yapılmıştır. Zaten ilk SC'de ki model di bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 her ırka ayrı sürüm çıkar, her ırkın senaryosuna 30 görev koy diyen ben değildim. protoss dvd'sine para almak istiyorlarsa; dark templar'lara dokunmasınlar. düzelttim: release, sürüm oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 OogahBoogah said: Milamber said: geç çıksın ya daha pcyi yeniliyemedik euheuehue geforce 5200 yetiomuş : ) yalancının? :D 5500 var bende ona göre auhauha. ne güzel bir bahaneyle yenileyecem dokunmayın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Bone said: izlemediyseniz, bir sc2 maçı, blizzard'dan commentary imiş... http://www.gametrailers.com/player/43900.html of süper ya inanılmaz olcak ama gözüm mavi mavi goon ya da kanlı marine cesedi aramadı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bir an önce çıksa da wow u bırakmak istiyorum artık başka oyunlara yelken açmalıyım... BattleReport çok çekici geldi canım çekti resmen oynamak istiyorum artık umarım benim emektar notebook çalıştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 sey kalkti mi ya otundan ben onu anamadim dark ve normal archon illa twilight archon mu oluyo artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bi' ara archon'u psionic storm'la oyuna ekleme çabası vardı. bu saatten sonra bir ekleme olmaz sanırım mevcut birimlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 archona'a psionic storm biraz abartılık katmazmıydı yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 hem psionic storm atıcak (templar) hem ünite ele geçircek (dark archon) hem de lightning bolt atacak (archon) bunların hepsini birleştirdiğimizde tarata taaa twilight archon ortaya çıkıyor! yakında voltron oluşturmayı ümit ediyoruz, bunun için twilight archon'a için bir adet observer ile bir adet probe birleştirmeyi düşünüyoruz. yani hem invisible olacak, hem detector olacak, hem de bina dikebilecek. o ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 hala açıklamadılar mı ya çıkş tarihini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar