pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paso refresh yapıyorum. Wildsoul daha sık normale dönüyor ama fury'yi henüz heavy load dışında görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Callawey - Dark Templar Eskiler için Callawey Excalibur, uo, swq, wow daki nikim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 callawey said: Callawey - Dark Templar Eskiler için Callawey Excalibur, uo, swq, wow daki nikim :) sankim tanıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Saat 12 oldu uykum geldi hala giremedim lanet sunucuya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 çıkın da girelim pls >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 erkanbuyuk007 said: callawey said: Callawey - Dark Templar Eskiler için Callawey Excalibur, uo, swq, wow daki nikim :) sankim tanıyorum :p :) Jandarma diyim o zmn belki daha anımsatıcı olur :D Notda düşüm bari 2-3 hafta içinde tüm jandarma ekibi toplanıyor furryde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 callawey said: erkanbuyuk007 said: callawey said: Callawey - Dark Templar Eskiler için Callawey Excalibur, uo, swq, wow daki nikim :) sankim tanıyorum :p :) Jandarma diyim o zmn belki daha anımsatıcı olur :D Notda düşüm bari 2-3 hafta içinde tüm jandarma ekibi toplanıyor furryde oymadıgın oyunlar benımde favorımde bır zamanlar ozellıkle uo ve swg hastalık yaratmıştı onlarla yatıp kalkıyordum swg deılde kesın uo da gormusumdur :D nıck the sivaslıydı o aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Cidden baydım artık, eurovision bitsin gidip yatacam, sabah açarım karakteri artık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 off harbi ya nedir bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 pekaziz said: Cidden baydım artık, eurovision bitsin gidip yatacam, sabah açarım karakteri artık :S hala gırılmıyor dımı fury e bende beklıyom +1 hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Wildsoul çok sık açılmaya başladı, Fury de birazdan gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 tek fury kaldı. hadi bea :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 İyice baydı, vazgeçiyorum ben bugünlük artık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 açıl be açıllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Cs de full server a girmeyi dener gibi denerseniz girebilirsiniz :) ben early access in ilk günü öle yapmı$tım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Aha girdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 girdim bende du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Arkadaslar guıld ıcın oyundan msj atabılırsınız Beklerız herkesı Qual Kilagon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kaç tane farklı guild açılmış, toplaşsaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sunthewhich said: kaç tane farklı guild açılmış, toplaşsaydık. bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ottoman empire i kim acti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben early access yüzünden fury de oynuyordum diğerleri malum sebepten giremeyince, şu an battlescar dayız isteyen iletişime geçebilir 13 kişiyiz yaklaşık Korkma Revenia Lauranna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Furyde yeni char açtirmıyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 pazar öğleden sonra sonuçta, ya gece ya sabah erken denemek lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Absolut said: Furyde yeni char açtirmıyor. :( furyde gece açarsın anca charı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar