Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayvan Herifler

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:
Az önce haber aldım, kız arkadaşım karakolluk olmuş.

Bursadan dershaneden dönerken otobüste (yaklaşık 45 dakikalık bi yolculuk) eski zamandan(ki taa ortaokul zamanı) bi yavşağın oğlu (ki o kişi ortaokul zamanlarında da bi rahatsızlık vermiş) kız arkadaşıma Türk filminden fırlama sözler söylemiş resmen.

Benim olacaksın, benimsin,

tarzında. Ki bu şerefsizin çocuğuyla kız arkadaşımın uzaktan yakından bi ilişkisi de olmamış zaten önceden. Yani it herif platonikti belki ya da bilmiyorum sadece rozbu çocukluğundan.

Allahtan otobüste sivil polis varmış, gayet indirmiş hepsini (piç, arkadaşı, kız arkadaşım ve kız arakadaşımın arkadaşı) karakola götürmüşler ekiple hemen, kız arkadaşımın ve onun arkadaşının babaları da gelmiş hemen.

Eceden(benimkinin arkadaşı) aldığım bilgilere göre eşşeği su kenarında kazığa bağlayıp belki kaçar da gelir düşüncesiyle cocukları eşşeğin sudan gelmesine kadar dövme seansına almışlar.

Şimdi ben evde dellenmiş haldeyim. Karakola gidemiyorum tabi bi sıfatım yok sonuçta. Şimdi ben bu şerefsiz evlatlarını bulup bi temiz sopa çeksem-çektirsem yeri değil mi?

Temiz toplumda yaşamak için katil mi olmak gerek?

yaş kaç
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
yok abi bugun anladım ki

%8O ÖKÜZ dolu memlekete.
Bugun güneşlenmeye gittim kız arkmla ailelerin olduğu yeri tercih ettik diğer yerlere nazaran daha az ayı vardı.Oturduk denize giremedim doğru düzgün kız yalnız kalmasın diye.Her geçen bakıyor her geçene ne bakıosun ne var demekten ben yoruldum artık.

Sabun yapsak ya bunlardan milleete faydalı olur.

Ayrıca polislerdede var çok şerefsiz.

aynı olay başıma geldi. bu yüzden eller titreyerek yazıyorum bir saniye sakinleşeyim.

...

neyse ya işte böyle insanlar yüzünden nefret etmeye başladım komuniteden. asosyal olmamak elde değil. en kötüsü de aslında o insanları kâle almak. ben de yaptım, kız arkadaşım da yapmıştı bunu, bu insanlar yüzünden yapmak istediklerinden mahrum kalmak en kötüsü, kendi kendini mahrum bırakmak, göz göre göre özgürlüğünden ödün vermek.
sana ne lan itolit dersem saldırır taşralılar (taşra tam olarak uymadı buraya ama işte), biraz da tırsmaca var tabi; lakin her şeyin zamanı var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
niyetim uplamak değildi, sonradan gözüme çarptı da biraz dokundu açıkçası

kavgayı seven bi tip değilim, kavgacı da değilim, hırçın, kural karşıtı da değilim, kurallari kanunlar, cezalar yeterli etkiyi gösterecekse razıyım,

fakat

hepimiz biliyoruz ki para cezası kesmiyor birşeyi, yatırıp çıkarmak kesmiyor, ha dayak keser mi dersen, bi yere kadar belki, çoğunlukla o da kesmiyor

fakat anlayamadığım şu, çok temiz, çok güzel zannediyorsuz herhalde memleketi, ya da gerçekten türkiyenin temiz yerlerinde yaşıyosunuz galiba.

bu kadar zaman oldu, demek ki yaramış yediği dayak, ortalarda yok, yani yaramayabilir, ters etki de yapabilirdi, ama yaramış. ya da şimdilik böyle

ama emin ol, sokak magandası tipinde bi insan, ağır maço bi kişilik değilim. söz konusu değer verdiklerim olursa değişebilirim tabiki, ama aklından geçirdiğin insan tipinden değilim emin ol
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte sokaktaki durum maalesef bu...
o yüzden kızsan herkesi aşağılayan, saldırgan, ters bi tavırla dolaşacaksın etrafta. (kız arkadaşın ile ilgili bişey söylemiyorum yanlış anlama)
öbür türlü normal bi insan olursan böyle şeyler gelio başına.
benim çok güzel ve çıtı pıtı bi arkadaşım vardı. herifin teki takılıodu peşine adam derse dahi girmişti kızla. okula derse giriyo yani.
bu da garibim güvenliğe falan söylememişti, neyse. o gün ben yoktum zaten olsam jandarmayı bile çağırırdım :P
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadığım, (no-offence çocuklar ama var böle bi durum) normalde ağzı süt kokan bi kişi, bi şekilde canı azcık yanınca hemen "olm, onu çok fena dövdürtcem, şöle kestircem, böle biçtircem" triplerine girio. bilmem ordaki edilgen çekimi farkettiniz mi?

e o dövdürceğiniz çocuk yumurtadan mı çıktı arkadaş? (tekrar sölüorum, bu olay adına konuşmuyorum, eminim bizim topici açan arkadaş 1.90 bi çam yarmasıdır, sıktımı taşın suyunu çıkarır, ağzı hiç de bilem süt kokmaz, adamı çiğ çiğ yer) bu dövdürtülen çocuk, edilgen çekimde fiil olayına girecek hiç mi çevresi yok sanıyosunuz? hatta olayı etken boyuta taşıma potansiyeli yok mu hiç yani?

velhasılkelam, bence dövme-dövdürtme işlerine girmeyin fazla. mazallah.

(bi tarzınız olsun. sıktırın topuğuna mesela)

dip not: paranteziçi kısmı ciddiye almayın. önceki kısımdaki tavsiyeyi değerlendirebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

190 falan değilim, öyle taştan su çıkaracak kadar aşırı bi gücüm yok, kendimi rahatça savunabilecek kalıba (en olarak sdf) ve fiziksel güce sahibim ama. ağzım süt kokmuyor bu da bi ayrı nokta.

bilmiyorum, çocukluğumdan beri, bu memlekette adam gibi teke tek kavga görmedim, tek gezen bi insan hayatta kimseye laf atma gibi bi gaflete düşmüyo nedense, ama 3 kişi olduklarında bunlar serseri oluyo direk, olay bu, gidip bu çocuğu tek dövmeye gitsem, tek olarak asla çıkmayacağını biliyorum karşıma, ya yıllar yılı teke tek 1-2 kavga gördüm ben bu gemlikte, hepsi sürü halinde gidiyor.
e mecburen sen de böyle olmak zorunda oluyosun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...