Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayvan Herifler

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Türk polisi affetmez çoğunlukla böyle durumlarda. Çocuk da bir daha kolay yapamaz aynı şeyi zaten.

"Arkam var, mevzu durumunda çağırırım" diyorsan zaten korkacak bir durum yok da, diğer yandan biber gazı pek iyi bi' fikir değil bence. Bunu aynı adam hırs yapıp o günün yarınına seni sıkıştırdığında düşünürsün heralde, ama elinden geldiğince pasif takılmak iyi az kişiyken. Çünkü bu hayvanlar sürü halinde dolaşıyorlar ellerinden geldiğince ve bir ıslığa bakar genellikle toplanmaları. En azından burda öyle =p

Ha, aktif papatya olucam diyorsan, kelebeği biber gazını eksik etme, sen bilirsin.

gnr - welcome to the jungle gelsin tüm sevenlere.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun. herkes iyi güzel yorum yapmışta olay hakkında sizce orda o adamları dövmeleri iyi bir şey mi polislerin. yasal yollar da pek bir işe yaramıor(genelde hiç yaramıor bole olaylarda) ama polislerin o herifleri dövmeye ne hakları var? istedikleri kadar hayvan olsun herifler hukuk devleti die geçiniorsak gerekenin yapılması lazımdı. ama gereken polislerin o adamı dövmeleri deil.
Sosyal ağlarda paylaş

ama adamların anlayabileceği yoldan deniyorlar..Dayağı,bilimum fiziksel şiddeti hiç mantıklı bulmasam da bu adamlara polis+kötek ikilisi mükemmel olur gibi geldi.
Türk toplumundaki polisin "namus" ve "kendi halinde masum bir kızın namusuna göz diken abazana verilesi tepki" anlayışı bunu gerektiriyor,iyi de oluyor sanırsam..
Yani..modernlik,avrupadaki bilmemne demek pek mantıklı değil zira onların %90'ı memegötmemememegötgötgötkadın!memegöt şeklinde dolaşan hayvanlar değil.Sonuçta hayvanlar koklaşarak..
Sosyal ağlarda paylaş

can-i said:
geçmiş olsun. herkes iyi güzel yorum yapmışta olay hakkında sizce orda o adamları dövmeleri iyi bir şey mi polislerin. yasal yollar da pek bir işe yaramıor(genelde hiç yaramıor bole olaylarda) ama polislerin o herifleri dövmeye ne hakları var? istedikleri kadar hayvan olsun herifler hukuk devleti die geçiniorsak gerekenin yapılması lazımdı. ama gereken polislerin o adamı dövmeleri deil.

peki verdikleri küçük miktar para cezası sence çocuğu etkiler mi?

ayrıca ortaokuldan beri derken, yani 8. sınıfta olmuş mevzuu, o günden bugüne hiç görmemiş bile kız onu
Sosyal ağlarda paylaş

hmm, peki çiçeklerle karşılarız bir daha. Düşün, otobüste, iki kız, allahın manyağı yıllar sonra yine denk geliyor, tanıdığın yok, herifin nasıl bi insan olduğu belli değil. Ayrıca otobüsteklier kızı rahatsız etme dedikten sonra otobüsteki millete siz ne karışıyorsunuz lan tarzında laflar da söyleyebiliyor.

Bilmiyorum çok temiz biyerde yaşıyorsun galiba ama burası bombok bi mekan artık. Hatta bi tanıdığım Gemlik'in Türkiyede ciddi ciddi suç merkezlerinden olduğunu da söyledi, ki geçen yaz herifin birinin evinin bodrumunun silah atöylesi olduğu anlaşıldı. Öyle bok bi memleket. Uyuşturucu da esrar da dönüyor yani.

Böyle ortamda yetişen o tip insanlar sence güzellikle terbiye olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:
can-i said:

peki verdikleri küçük miktar para cezası sence çocuğu etkiler mi?

ayrıca ortaokuldan beri derken, yani 8. sınıfta olmuş mevzuu, o günden bugüne hiç görmemiş bile kız onu

fark ettiysen yukardaki yazımda hukuk devleti olduğumuzu iddaa ediyorsak yasal yollardan bişi yapılmalı demişim. ama ondan önce de yasal yollarda hiç bir işe yaramıyor yazmıştım. yani bi yönden ben de sana hak veriorum. caydırıcı cezalar olmadıkça adamlar yapmaya devam edecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgi pıtırcıklarımız tohumları atmışlar yine bu topiğe de :)
tabii ki hepimiz insanız sonuçta ve dayakla terbiye edilmemeliyiz hiç bir şekilde
ama sanırım hepimiz insan değiliz ondan böyle oluyor

yoksa keşke dediğin gibi savcılığa sevk edilen eleman 2 gün sonra çıkmasa.

milletin biraz korkması lazım polisten, yargıdan. bilmiyorum biraz keskin bi düşünce belki ama, caydırıcılığı olmayan cezanın da bi anlamı yoktur ki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de Bursa'da yaşıyorum ve cidden öküz dolmaya başladı Bursa iyice, 6-7 yıl öncesine kadar ne kadar düzgün insan varsa burada heralde diye düşünüyordum ama şimdi memleketin genel gidişatından mıdır nedir bir ton hayvan dolu ortalık, trafikte özellikle. Ana yola sağına soluna bakmadan girer zorla durursun bir de artislik yaparlar, yanındaki kıza tip tip bakarlar, sinemada oturduğun koltuğa ayak dayarlar. Uyum sağlıyorum bende onlara mecbur, yapılacak en büyük yanlış bu kesinlikle ama tutamıyorsun kendini. Bu öküzler yüzünden 6-7 kere mahkemelik oldum, karakollukta değil. 2 tane patlatıosun ya suratlarının ortalarına, az önceki kabadayıdan geriye koluyla kendini korumaya çalışan sümsük bişi kalıo ya, yok öyle bir rahatlama hissi. :) Ama önermiyorum tabi eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

''Vur, kır, gebert, iyi olmuş polis dövmüş, üstüne bi de sen döv''....Baskıcı bir toplumda yetişmemiz, ve muhtemelen aile içi şiddet görmemizin sonuçları bunlar. Suçun, kötülüğün, aynı şekilde cevaplayarak üstesinden gelebileceğimizi zannediyoruz. Ne yazık ki yanlış davranışı önlemenin tek yolunun şiddet olduğunu düşünüyor, çocuklarımızı da bu şekilde yetiştiriyoruz.Burası tam bir hukuk devleti değil, biliyoruz, bir çok suçun cezasız kaldığını da biliyoruz, ama bunu düzeltmenin yolu, cezayı kendimizin vermesi değildir, haksızlıklarla hukuk yoluyla mücadele etmektir, bıkmadan, yılmadan...Herkesin eline bir silah aldığı ve suçlu olduğunu düşündüğü kişiyi cezalandırdığı bir toplumu hayal etmeye çalışsanıza. Polisin adam dövmesinin savunulmasını hiç anlamıyorum. Polis, suçlu olmadığı halde suçlu olduğunu düşündüğü kaç kişiyi dövüyor, işkence yapıyor, savunulacak şey değil polis dayağı. Uygar olmalı, mücadelemizi, demokratik bir hukuk devleti olma yolunda vermeliyiz, bunu da polis dayağını savunarak yapamayız...
Sosyal ağlarda paylaş

ya birsey sorcam bu dayak karsıtı insanlara...
sen simdi yolda kız arkadasını yanına almıs yuruyosun.2 dengesiz cıktı karsına yolda ve kız arkadasına laf attı bi sekilde yada daha ileri gidip allah korusun sen dayaga karsı olup kavga etmeyen bir insan oldugun icin seni dovduler sora da kız arkadasını taciz ettiler ve kactılar...bu adamları bir daha nerde bulacaksın cok yuksek yerlerde tanıdıkların olmayınca kimi kime sikayet edeceksin kimi hukuk yoluyla yenmeye calısacaksın...bence gunumuz kosullarında her erkegin kendini ve canından cok sevdigi insanları koruyabilmesi lazımdır hicbir sey teoride oldugu gibi islemiyor ne yazık ki...ben kavga sevmeyen bi adamım ama kız arkadasıma kim laf atarsa gozumu kırpmam girerim...dayak yerim ya da atarım onemli deil ama sonucta ilerde o anı hatırladıgımda elimden geleni yapmıs oldugumu dusunurum...
saygılar...daha temiz bir turkiye isterdik ama elimizde olanla idare edecez:)
Sosyal ağlarda paylaş

@seagle: sen sinirini nerden çıkarırsın bilemem ama, iyice arızaya bağlayıp kız arkadaşınla ilgilenmeyi unutma derim, diyesim gelir.

asıl travma kızın başından geçmiş, sen kendi öfkeni bi yerden çıkarma derdindesin. sevgiline destek olmayı, onu rahatlatmayı, aklını konudan uzaklaştırmayı unutma. sürekli bu olaydan bahsedip söylenirsen kızın stresi artacak iyice :/

bu gibi durumlarda sakin olmakta fayda vardır.
öfkeyle kalkan zararla oturur. akıllıca kalkmayı başarmak lazım extra bir şey yapacaksak bile.
ayrıca revenge is a dish best served cold demiş gavur.

easy tiger.
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi bugun anladım ki

%8O ÖKÜZ dolu memlekete.
Bugun güneşlenmeye gittim kız arkmla ailelerin olduğu yeri tercih ettik diğer yerlere nazaran daha az ayı vardı.Oturduk denize giremedim doğru düzgün kız yalnız kalmasın diye.Her geçen bakıyor her geçene ne bakıosun ne var demekten ben yoruldum artık.

Sabun yapsak ya bunlardan milleete faydalı olur.

Ayrıca polislerdede var çok şerefsiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
abi gavur da bakiyo ama aa guzel kizmis deyip geciyo. bizimkiler yalarim yutarima getiriyo isi. yani dikkat etmek lazim. dikkati elden birakirsak cok kotu sonuclar dogabilir.
polis de dovmeli abi. agiz burun kirmali yani. yurt disinda boyle tipleri polis dovmuyo mu saniyosunuz baya girisiyolar baba. oyle agir ceza olmadan hicbisey cozulmez. yasanin bi anlami olucak, insanlar korkucak. ben trafik polisinden tirsiyorum mesela, normalde hiz yaparken polis aklima geliyo simdi ceza yazar, basima bi is gelir diye yavasliyorum mesela.
yoksa hic sallamayayim polisi, nasilsa bisey olmaz bi corba parasi veririm diyim teror estireyim caddelerde.
ayni mantik, adam tecavuz bile etse nolucak lan diyo. bi cogunun kaybedicegi bisey yok belki hapse girse daha iyi bi hayati olucak orda, onune yemegi gelicek, yaticak yatagi olacak. pis herifler bunlar. onu egitsen nolur, nereye kadar egiticeksin? vuracaksin beline odunu akillanacak oyle oyle.

ne demisler,
dayak cennetten cikmadir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...