Laraken Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 şöyle bir şey var: Varlığımda Değerimi Bilmeyeni Yokluğumla Terbiye Ederdim de Hayvan Terbiyecisi Değilim höh be hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bende var bi tip eski kız arkadaşlarımdan biri nerden bulmuşsam Sen Vodofone gibi anı yaşarken ben turkcell seni gibi heryerde çekemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 şaika söylemiş gibi bi laf lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bLackcha0s said: bende var bi tip eski kız arkadaşlarımdan biri nerden bulmuşsam Sen Vodofone gibi anı yaşarken ben turkcell seni gibi heryerde çekemem. gibi ile seni yer değiştirse daha anlamlı olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ahhaua onu ben öyle yazmışım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 roket adam said: Ahahaha "sevgilime türban takarım,mekkede üç beş tur atarım,olmadı bi de medine yaparım,gördüğün gibi çok müslümanım" efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 shutdownx nie yörüngeden uzakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Zauahah sadf. çok kral iletiler. hortlatalım konuyu sdf. eskiden ali ata bakardı, şimdi karıya kıza. eskiden ışık süt içerdi, şimdi vodka red bull. eskiden ipek ipi tutardı şimdi si.. ''nerede o eski aşklar... şimdi mecnun küpeli leyla ise kaşar.'' 'babamın bir dakikalık zevkiyim' ''çarşı kendine karşıdır. kalp kalbe karşıdır. o halde kalp çarşıdır.'' seni seçtik diye adam mı oldun pikachu.... deveye boynun neden eğri demişler, senin ağzını yüzünü s.^'+m o'^+%' çocuu demiş. "a man... seven finals... they're coming through with showing no mercy... the incredible survive - coming soon.." ''offf şu her yerde çalan zıkkım şarkıyı söyleyen öykü ve berk i evlerinin önündeki boyalı direğe oturtmak istiyorum ya..'' ne komünizm, ne faşizm; yaşasın şerefsizm... keneler de bi alem a^+...kırım nereeeee,kongo nere "past (!) simple iken güzeldi" çocukluğumuz mario pi^+'nin o^+%& sevgilisini kurtarmakla geçti ulan "serdar ortaç'ı bile yoran hayat benim ebemi z'^+%" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 said: çocukluğumuz mario pi^+'nin o^+%& sevgilisini kurtarmakla geçti ulan valla lan. adam çok iyi demiş. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 BANA KAHPELERIN DUNYASINDA NAMUSLUYU OYNAMAYIN.. çirkin kız vardır midesiz erkek çoktur votkanın suçu yoktur .. neyin peşindesin!!!!hersey yolunda cunkii herkes yolunda!! yalnız yollardaki tek arkadaşım gpsim... "90'lık elekten geçen klinker numunesi kadar saf ve güzelsin :D" (arkadaş maden müh okumakta ^^ ) ama listemde gördüğüm en bombası "üsttekine kafam girsin" idi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 gökten meg ryan düşse bize er ryan düşer onu da biz gelmeden kurtarırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 lan kabus. develi olan guzelmis. en guzel ileti benimkisi "your mom" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 emo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ::o::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 roket adam said: deveye boynun neden eğri demişler, senin ağzını yüzünü s.^'+m o'^+%' çocuu demiş. ahah sesli güldüm buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Tarzımız farkımız KARŞI YAKALI olmamız Bu alem de ne kural Ne de kral tanırız Ya tam susturuz Yada kan kusturuz zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmış kardan adam olur senden adam olmaz erkekler BOY abdesti alıyor da kızlar neden GIRL abdesti almıyor. Azraili dişi göndersinler ölümle bile sevişirim şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 roket adam said: deveye boynun neden eğri demişler, senin ağzını yüzünü s.^'+m o'^+%' çocuu demiş. muhahahaha!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 çalıntıymış lan hevesle koydum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 beklemeksizin çaldım... ama güldün dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 700 dolarlık fransız şarabını 3500 dolarlık gitarın üstüne püskürttüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hmm... o kadar paranda var yane :D yemek ısmarlarsın o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 kişiselleştiremdiklerimizdenmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Bakmaz qıçının Samsana çıqar daqın yüqsene ? anlamadım ben bu ne demek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar