Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mgs4 tamamlandı!!!

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

Wispy said:

help meeee

Eastern Europe da Big Mamayı arıyorum. Daha çok var mı oyunun bitmesine, hem çok merak ediyorum hikayeyi hem de beceremediğim için gamepad le silah ve özellikle stealth kısımlarını ( oyunun 95% i yani ) load manyağı oldum.

Şu resistancedaki adamı takip edemiyorum bir de bir türlü rezalet

help youuuuuuuuu

valla ben civilian kıyafetiyle tamamlamıştım. cqc tranq olsun elinde devamlı. yani uyuşturucu pistol. bi yerden sonra takip ettiğin adam etrafta askerler olduğu için ilerleyemiyor zaten otacon söylüyor sana. onun için tranq ile uyutup adamları takip ettiğin adamın yoluna gitmesini sağlayacaksın.

hep cover pozisyonunda ilerle ve takip ettiğin adamla aranda mesafe olsun. cover pozisyonunda köşelerdeyken aim alırsan hem seni farketmezler hemde rahat rahat ilerlersin.

big mama dan sonra baya bir bölüm var. videolarla falan baya baya bi bölüm var hatta.

Sosyal ağlarda paylaş

boss yardımı spoileeeeeer!

2. bossta yani rage de takıldım ben. rpg falan sallıyorum bana mısın demiyor.

orada insansız kanatları vurmanın bir olayı var mı? bir de hangi silahı önerirsiniz? neyle saydırsam bana mısın demiyor. tüm mermiyi tükettim 2 bar düştü sadece. bir de auto-aim kullanılabiliyor mu boss larda? hic acmadım henüz autoaim ondan soruyorum.

en zorun bır altındaki zorlukta oynuyorum. boss lar dısında hıc zorlanmamıştım su ana kadar.

Sosyal ağlarda paylaş

boss için

o bossta insansız kanatları vurman hiç bi işe yaramıyor. direk bossa taramalı ile daldık biz, yavaş yavaş canı gidiyor. ama rpg yemiyor onu söyleyeyim. bi ara ortadan kaybolup çatıya falan oturuyor. ordan da vurabilirsiniz. kolay yani.

Sosyal ağlarda paylaş

Ahahaha abi niye bakıyorsun. Söylemem ben bişey oynayana yazık, oynamayan da bakmasın abi yazık etmeyin. Hiçbişey demiyorum ben, ama oyunda beklemediğiniz çok şey var yani, bişeyi görünce hemen o olay gerçek sanmayın. Bu olaydan bahsetmiyorum, bahsediyor da olabilirim, sanırım asla bilemeyeceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bitti ama ben de bittim.

Zannetmiyorum gerçekten bu oyundan daha kaliteli bir oyun yapılacağını, bir efsane ancak bu kadar güzel sonlanabilirdi. Bir de bazı sahneleri (

Bitirmeyen okumasın

Raiden vs Vamp split screen Snake vs Gekko'lar, Snake microwavelerde yırtınarak ilerlerken split screenle diğerlerini göstermesi, Ocelot vs Snake gibi

) uzuuuuuuun süre unutamıycam kesinlike

okuma yazık olur valla

Raiden a bayıldım. MGS 2 de bu çocuk kim lem diye uyuz olduğum tip baştan sonra karizmayı koydu son oyunda. Öldü diye çok üzüldüm outer heavenın altında ama mini Jackiyle oynar durur artık mutlu mesut.

Colonel'a da çok küfrettim oyun başında, hulusi kentmen gibi korumuş kollamış rosemary'i helal olsun, utandım

PS3 3 katı fiyata olsaydı bu oyunun bu kadar kaliteli olacağını bilsem yine alırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
said:
Solid Snake’s story is finished, but that doesn’t mean Konami is going to seal the Metal Gear Solid franchise in an early grave. The first sign of a new Metal Gear Solid game comes from the Japanese Trademark database where Konami registered Metal Gear Existence with the boring image on the right. It’s made to be used with video games so it’s likely, very likely, the name of a future Metal Gear Solid game. Going by the title alone it sounds like we’re going to visit the existence - or origins of the Metal Gear Solid franchise. So, will this be another game starring Big Boss? Let the wild pre-Tokyo Game Show speculation begin!

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
oyunu dün aldım ve oynuyorum.

bence ilk iki oyuna göre çok kolay olmuş.
mgs 1 ve 2 story'i görmek için merak edip oynayıp ama hemen sıkılıp kapattığım oyunlar olmuştu. Labirentte dolaşırmış gibi oynamak ve guardlarla köşe kapmaca yapmak feci baymıştı. Guardlar bir kere göz ucuyla seni gördükleri an dakikalar boyunca alarmın geçmesini beklemek gerekiyordu. Bir de düşmanlar sınırsız olurdu, hadi alarmı öttürüp gelenleri öldürelim demeye kalkınca sürekli akın akın gelen adamlarla uğraşmak zorunda kalırdık.

bunda üç boyutlu savaş ortamı sayesinde saklanacak bir sürü gölge, köşe bucak, kamyon altı vs var. adamlar seni bir kere görünce alarm hemen başlamıyor. saklandığın zaman "ah yanlış görmüşüm" diyip gidiyorlar. thief'e çok benzettim stealth olayını.

aynen thief gibi uzaktan atışlar da yapıp insanlar farketmeden ortalığı temizleyebiliyoruz.

en büyük kozu elbette kamuflaj giysisi. süper ya. dikkatli kullanınca görünmezlik gibi bir özellik etmiş oluyorsunuz. oyunu kolaylaştıran bir unsur.

hikaye de ilginç geldi. böyle veteran asker back in action gibi durumlar hoşuma gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
adamlar seni bir kere görünce alarm hemen başlamıyor. saklandığın zaman "ah yanlış görmüşüm" diyip gidiyorlar. thief'e çok benzettim stealth olayını.

aynen thief gibi uzaktan atışlar da yapıp insanlar farketmeden ortalığı temizleyebiliyoruz.

mgs1'den beri var zaten bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...