Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Her "war has changed" de "war never changes" dedik biz topluca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Wispy said: help meeee Eastern Europe da Big Mamayı arıyorum. Daha çok var mı oyunun bitmesine, hem çok merak ediyorum hikayeyi hem de beceremediğim için gamepad le silah ve özellikle stealth kısımlarını ( oyunun 95% i yani ) load manyağı oldum. Şu resistancedaki adamı takip edemiyorum bir de bir türlü rezalet help youuuuuuuuu valla ben civilian kıyafetiyle tamamlamıştım. cqc tranq olsun elinde devamlı. yani uyuşturucu pistol. bi yerden sonra takip ettiğin adam etrafta askerler olduğu için ilerleyemiyor zaten otacon söylüyor sana. onun için tranq ile uyutup adamları takip ettiğin adamın yoluna gitmesini sağlayacaksın. hep cover pozisyonunda ilerle ve takip ettiğin adamla aranda mesafe olsun. cover pozisyonunda köşelerdeyken aim alırsan hem seni farketmezler hemde rahat rahat ilerlersin. big mama dan sonra baya bir bölüm var. videolarla falan baya baya bi bölüm var hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Dev said: Her "war has changed" de "war never changes" dedik biz topluca. so say we all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 boss yardımı spoileeeeeer! 2. bossta yani rage de takıldım ben. rpg falan sallıyorum bana mısın demiyor. orada insansız kanatları vurmanın bir olayı var mı? bir de hangi silahı önerirsiniz? neyle saydırsam bana mısın demiyor. tüm mermiyi tükettim 2 bar düştü sadece. bir de auto-aim kullanılabiliyor mu boss larda? hic acmadım henüz autoaim ondan soruyorum. en zorun bır altındaki zorlukta oynuyorum. boss lar dısında hıc zorlanmamıştım su ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 boss için o bossta insansız kanatları vurman hiç bi işe yaramıyor. direk bossa taramalı ile daldık biz, yavaş yavaş canı gidiyor. ama rpg yemiyor onu söyleyeyim. bi ara ortadan kaybolup çatıya falan oturuyor. ordan da vurabilirsiniz. kolay yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Rpg atınca kanatlarını falan kapıyor, yemiyor o yüzden de ben bir iki kere yedirmiştim nasıl oldu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Başka boss help plx Vamp çok kastırıyor ya. Zrilyon tane silah denedim ölmedi, sonra dank etti bunun vucudunda nanomachine ler vardı syringe işe yarar mı diye ama bu syringe i nasıl kullanıyorum başkasının üzerinde ? L1 üçgen falan olmuyor. HELP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Diğer elinde silah olmayacak. L1 le tutup üçgenle alıştırıcan ilacı bünyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 vay hmk raiden nasıl ölür ya offffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Lan son spoilerda ciddi misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ahahaha abi niye bakıyorsun. Söylemem ben bişey oynayana yazık, oynamayan da bakmasın abi yazık etmeyin. Hiçbişey demiyorum ben, ama oyunda beklemediğiniz çok şey var yani, bişeyi görünce hemen o olay gerçek sanmayın. Bu olaydan bahsetmiyorum, bahsediyor da olabilirim, sanırım asla bilemeyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Hayır yazın sonunda ps3 gelecek.Ama eğer ki ikinci bir deepthroat olayı yaşanıyorsa buna yürek dayanmaz yani.. Hideo nun bi saplantısı olduguna inanmaya başlayacagım yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Bitti ama ben de bittim. Zannetmiyorum gerçekten bu oyundan daha kaliteli bir oyun yapılacağını, bir efsane ancak bu kadar güzel sonlanabilirdi. Bir de bazı sahneleri ( Bitirmeyen okumasın Raiden vs Vamp split screen Snake vs Gekko'lar, Snake microwavelerde yırtınarak ilerlerken split screenle diğerlerini göstermesi, Ocelot vs Snake gibi ) uzuuuuuuun süre unutamıycam kesinlike okuma yazık olur valla Raiden a bayıldım. MGS 2 de bu çocuk kim lem diye uyuz olduğum tip baştan sonra karizmayı koydu son oyunda. Öldü diye çok üzüldüm outer heavenın altında ama mini Jackiyle oynar durur artık mutlu mesut. Colonel'a da çok küfrettim oyun başında, hulusi kentmen gibi korumuş kollamış rosemary'i helal olsun, utandım PS3 3 katı fiyata olsaydı bu oyunun bu kadar kaliteli olacağını bilsem yine alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Abi o değil de, Fas'ta Raiden ve Vamp'in kapışmasındaki Raiden'ın havada dönüp, her dönüşünde kılıcı yere vurup destek alarak tekrar dönmesi ve öyle jilet gibi ilerlemesi olayını görüp de ANANI AVRADINI demeyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Abi bunun gibi oyun bir daha gelmiycek yeryüzüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 @xae bi kaç günlüğüne misafir olabilir miyim pls :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 said: Solid Snake’s story is finished, but that doesn’t mean Konami is going to seal the Metal Gear Solid franchise in an early grave. The first sign of a new Metal Gear Solid game comes from the Japanese Trademark database where Konami registered Metal Gear Existence with the boring image on the right. It’s made to be used with video games so it’s likely, very likely, the name of a future Metal Gear Solid game. Going by the title alone it sounds like we’re going to visit the existence - or origins of the Metal Gear Solid franchise. So, will this be another game starring Big Boss? Let the wild pre-Tokyo Game Show speculation begin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 mgs online'a bakan var mı bu arada? şöle biraz baktım değişik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 oyunu dün aldım ve oynuyorum. bence ilk iki oyuna göre çok kolay olmuş. mgs 1 ve 2 story'i görmek için merak edip oynayıp ama hemen sıkılıp kapattığım oyunlar olmuştu. Labirentte dolaşırmış gibi oynamak ve guardlarla köşe kapmaca yapmak feci baymıştı. Guardlar bir kere göz ucuyla seni gördükleri an dakikalar boyunca alarmın geçmesini beklemek gerekiyordu. Bir de düşmanlar sınırsız olurdu, hadi alarmı öttürüp gelenleri öldürelim demeye kalkınca sürekli akın akın gelen adamlarla uğraşmak zorunda kalırdık. bunda üç boyutlu savaş ortamı sayesinde saklanacak bir sürü gölge, köşe bucak, kamyon altı vs var. adamlar seni bir kere görünce alarm hemen başlamıyor. saklandığın zaman "ah yanlış görmüşüm" diyip gidiyorlar. thief'e çok benzettim stealth olayını. aynen thief gibi uzaktan atışlar da yapıp insanlar farketmeden ortalığı temizleyebiliyoruz. en büyük kozu elbette kamuflaj giysisi. süper ya. dikkatli kullanınca görünmezlik gibi bir özellik etmiş oluyorsunuz. oyunu kolaylaştıran bir unsur. hikaye de ilginç geldi. böyle veteran asker back in action gibi durumlar hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Bone said: adamlar seni bir kere görünce alarm hemen başlamıyor. saklandığın zaman "ah yanlış görmüşüm" diyip gidiyorlar. thief'e çok benzettim stealth olayını. aynen thief gibi uzaktan atışlar da yapıp insanlar farketmeden ortalığı temizleyebiliyoruz. mgs1'den beri var zaten bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 thief gibi burnunun dibine girip görmemesi olayı yoktu. daha zor bir stealth sistemi mevcuttu. field of sight olayını iyi ayarlamak gerekiyordu. mgs4 o yüzden daha kolay geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 abi mgs 1 2 falan oynamadıysan oynamanın bi manası yok ki 4 ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 heh ne alaka ya :) hikayeyi az çok bildikten sonra neden oynamayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bir dizinin dördüncü sezonundan neden başlamayalım seyretmeye gibi bir laf o dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar