Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Külleriniz boğazı kirletiyor."

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kendilerinin angutluğuna yorum yapmıycam, klavyemi eskitmeme değmez o gerizekalıcıklar.

Konuya gelirsek;
bi kere bu kül denilen şey organik bir atık değil mi? organik atıklar doğrudan doğanın azot döngüsüne girmiyolarmı?
Eminim tek bir pet şişe, 10 kilo külden daha fazla kirletiyodur doğayı, denizi. Yüzyıllarca da kirletmeye devam edicektir. Bi kere kül kirlilik filan da yaratamaz ki, ne alaka? Mesela bildiğim kadarıyla tarlalarda filan da geçen seneki ürünün fazlalıklarını yakılması gibi bir uygulama var, doğaya bi zararı olsa bu yapılamazdı. Kül niye batmış bunlara anlamadım.

Heralde mezarlarda putperestlik yoluyla vicdan masturbasyonu yapma olayı milletin o kadar içine işlemiş ki alternatif bir cenazeyi hazmedemiyolar, aklıma başka bir açıklaması da gelmiyo.
Mesaj tarihi:
sir said:
akpnin geri kalanının umrunda mıdır ben bilemem, sözkonusu yazıyı yazanı da banlemek lazım medya dünyasından..ama lathspell basbaya yanlış veya bilmeden konuşmuş ve yine genellemeye başvurmuş, ben sadece bunu göstermek istedim.

Sir , genelleme yapanlar bundan vazgeçemezler alışılmış huy olmuş birşey.

Yazı ile ilgili olarak , cidden çok saçma ve insanların inançlarına saygısızlık artı Denyoluk diyorum. Bu tarz aşırı ve sapkınlardan herkes her kuruluş kurtulmalı. Kendisi o denize çöp attığında , denize tükürdüğünde , yere attığı çöp ile o deniz kirlenmiyor ?

Komik ve ciddiye hiç alamayacağım bir yazı.
Mesaj tarihi:
AKP ile filan alakasi yok

turkiyenin meclisi ne zaman entelluktuellerle dolduki?

kaciniz leyla gencer in adini duydunuz turkiyede?
sesi olmiyan sozde sanatci musvettelerine kat be akt daha fazla onem veriliyor bu ulkede

Leyla Gencer in macerasini kaciniz biliyor?

dunyaya turkiyenin kazandirdigi en buyuk sanatci ama devlet hep kostekledi
kariyerinin zirvesinde kiskancliktan ve cekememezlik ten onu kesilmeye calisildi
ya derhal anakaraya don yada kontratini iptal edicez denildi

haliyle donmedi ve hemen acik oalrak olmasada hain ilan edildi bazi cevrelerde

develt sanatciligi ilk ciktiginda cogu cevre bu onurun ilk ona verilmesi gerektigini soylerken donemin bakani "gidin arastirin bu gercekten turkmuymus" diye bir skandala imza atti

kac ulke pasaport vermeyi teklif etti ama hep reddetti ve turk pasaportuyla gezdi

hep burokrasi tarafindan hor goruldu

ogun butun meclis kulleri dokulurken onunde esas durusta olsa bu ulkenin ona yaptiklarini telafi edemez, borcunu odiyemez

chp, mhp gittimide akp yi elestiriyoruz

ben birtek ufuk uras i gordum orda o kadar
Mesaj tarihi:
pwnbot said:
ne diorsun sen islam hosgoru dinidir diyecekler icin de..

Fıkıh bilginleri Hz. Peygamber’in, "Kim dinini değiştirirse onu öldürün"131 hadisinden hareketle prensip olarak, mürtedin öldürüleceği görüşünde birleşmişlerdir.132

Şafiî, Maliki ve Hanbeli mezhepleri mürtedin öldürülmesi konusunda kadın erkek ayırımı yapmazken, Hanefiler ve İmamiye mürted kadının öldürülmeyip hapsedileceği görüşündedirler.

Mürtedin kadın olsun erkek olsun öldürüleceği görüşünde olanların delilleri şunlardır:

a. "Kim dinini değiştirirse onu öldürün" hadisi genel bir hüküm taşımaktadır. Burada kadın ve erkek ayırımı söz konusu değildir.133

b. Hz. Peygamber, Ümmü Mervan; Hz. Ebubekir de Ümmü Firka adlı mürted kadınları öldürtmüşlerdir.134

Hadisler ne zamandan beri delil?
Hayır Hadisler delilse,Hz.Muhammed neden onları yakmaya çalışmış,yetmemiş diğer halifelerde bu uğurda mücadele vermiş.

Bugün en temel hadis kitaplarında dahil çelişkiler varken,hadisleri delil görmek?

1.Hadis: “Gerek küçük, gerek büyük tuvaletinizi yaparken kıbleye dönmeyin.” Hanbel 3/12

2.Hadis: “Peygamber’imiz bir takım insanların küçük ve büyük tuvaletleri için kıbleye dönmeyi hoş karşılamadıklarından, bu bidatı (hurafeyi) kaldırmak için tuvaletini kıbleye doğru yaptırdı.” Buhari 4/11

Bunlar gibi bir sürü hadis var,ki bunlar hanbel,buhari gibi kitaplarda,en sağlam hadis kitaplarıdır kendileri.

En basitinden Kuranda kadın erkek eşitken,hadislerde erkekler kadınlardan her daim üstündür,yazılan hadislerin yüzde 85inde erkekler kadından üstündür!
e peki kutsal kitapta niye hep kadın erkek eşittir diye anlatılıyor,
kim yalan söylüyor,
seç birini?
Mesaj tarihi:
sir adami hasta etme, beynini kullan artik. Hala AKP savunuculugu yapiyorsun surda olesiye, kaldiramiyorsun dimi AKPye gelen laflari? Sonra "AKPci diyorlar bana LOL" diyorsun. Dayakliksiniz ya, cidden fasist dayagi lazim okkalisindan.

Fazil Say'a "bas git" diyenler Adnan Senses'e gobek attirip benzin istasyonu veriyor. Sonra burdaki entersanlar vik vik ediyor "EHEEII ONUNDE EGILDI BAKAN KULLERIN EHEEII"
Mesaj tarihi:
eheh bana saldırıya geçmen yaptığın yanlışı mazur göstermez, durum çok basit:

demişsin ki devleti yönetenlerden bööle bişey beklemeyin boşuna, ama kültür bakanı bizzat gitmiş işte akm'ye, niye yırtıyosun ki kendini?

hadi bunu geçtim, tanımadığın insanlara ettiğin hakaretlerle, ve böyle anlamsız, boş tehditlerle senin o çok eleştirdiğin yobaz kesimden ne farkın kalıyo? peh. büyü de gel.
Mesaj tarihi:
münferit arkadaşım bu olayların hepsi MÜNFERİİİİT.

abartmayın canım.

Bir kaç saattir kesintisiz olarak münferit (sayılan) olaylarla ilgili o kadar konu gördüm ki. sinirim had safhada. allah belalarını versin. burada sustuysam eğer forumun düzenini dağıtmamak içindir.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:
sir adami hasta etme, beynini kullan artik. Hala AKP savunuculugu yapiyorsun surda olesiye, kaldiramiyorsun dimi AKPye gelen laflari? Sonra "AKPci diyorlar bana LOL" diyorsun. Dayakliksiniz ya, cidden fasist dayagi lazim okkalisindan.

Fazil Say'a "bas git" diyenler Adnan Senses'e gobek attirip benzin istasyonu veriyor. Sonra burdaki entersanlar vik vik ediyor "EHEEII ONUNDE EGILDI BAKAN KULLERIN EHEEII"

Adnan Şenses, o benzin istasyonuna 1999'da ve 850 bin dolar ödeyerek sahip olmuştu. akp ile ne alaka? bide neden küçümsedinki adnan şensesi?
Mesaj tarihi:
Abi olay yine aptal insanların yaptığı aptallıklardan çıkmış , islamiyete ve hadislere bağlanmış , sonra dönmüş dolaşmış Akp'ye gelmiş. Her topic e yazıyorum yine yazıcam " Bu 3 kavramı ; Fetulah , akp ve İslam , birbirine karıştırdığınız müddetçe kafayı yersiniz ve yanlış kararlar verirsiniz. Emin olduğum bişey var ki İslamiyet veya müslümanlığın bu bahsettiğiniz adamların yanından bile geçmemesi , islamiyeti bu ciğeri 5 para etmez adamlarla aynı yere koymayın ki , kirlenmesin..
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:
Abi olay yine aptal insanların yaptığı aptallıklardan çıkmış , islamiyete ve hadislere bağlanmış , sonra dönmüş dolaşmış Akp'ye gelmiş. Her topic e yazıyorum yine yazıcam " Bu 3 kavramı ; Fetulah , akp ve İslam , birbirine karıştırdığınız müddetçe kafayı yersiniz ve yanlış kararlar verirsiniz. Emin olduğum bişey var ki İslamiyet veya müslümanlığın bu bahsettiğiniz adamların yanından bile geçmemesi , islamiyeti bu ciğeri 5 para etmez adamlarla aynı yere koymayın ki , kirlenmesin..

aonunu yakın görüyorum çünkü doğruları konuştun
  • Yeni Oluştur...