Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Canım" sözcüğü ve arkadaşlık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Peki erkeklere cnm demeyen ama pek yakın olmadığı kızlara ortamı yoklamak için cnm diyen erkeklere ne deniyor? Doğal mı onlarda? Bana cnm deme dense yumuşak ve arkadaşça bir dille; sen de herşeye alınıyorsun, sana hayran değiliz moduna giriyorlar. Ne biçim adam bunlar yahu. Erkeklere demeyip kızlara cnm diyen erkekler ölsün bir zahmet.
Mesaj tarihi:
KireiMerodii said:
Peki erkeklere cnm demeyen ama pek yakın olmadığı kızlara ortamı yoklamak için cnm diyen erkeklere ne deniyor? Doğal mı onlarda? Bana cnm deme dense yumuşak ve arkadaşça bir dille; sen de herşeye alınıyorsun, sana hayran değiliz moduna giriyorlar. Ne biçim adam bunlar yahu. Erkeklere demeyip kızlara cnm diyen erkekler ölsün bir zahmet.

erkeğe canım diyen erkekler iyice ölsün bence.
tanımadığım insana canım falan demem yakın arkadaşlarıma derim bi :p
Mesaj tarihi:
Redo said:
Oğlum veya abi demesinden iyidir..

Ne Biçim Sevgilisin LAN sen

lanlı abili konuşan kızlar sevgilileriyle arkadaşlarıyla konuştuğu gibi konuşmaz. en azından ben öyleyim.
Mesaj tarihi:
Benim arkadaşlar çeşitli şekillerde sesleniyorlar doğrusu. Canım, yafrum, bebeyim (Öğeh) kedi (Nasıl ya) tatlım falan filan. Canım demek aslında onlar için "naber" demek gibi bişi. Telaş yapmaya gerenk yok.
Mesaj tarihi:
Ferrero said:
kızınca küfreden kız (çingene gibi değil normal) kızınca mızmızlanıp, ağlayan, acayip tripler atan kızdan iyidir. her zaman.

mızmızlanıp ağlamak hiçbir zaman huyum olmadı da kızınca sağlam küfrederim. bide acayip bir trip atma yeteneğim vardır. insanlar napıcağını şaşırır. hatta bir keresinde arkadaş çevresinde "en etkili trip atan kız" seçilmiştim ahahah. nolcak şimdi?
ssdfgfd
Mesaj tarihi:
Alexi_Septimus said:
Sly-One said:
üstelik, arkadaşça canım kelimesini kullanıp gizliden hoşlanıyor da olabilir kız. bunlar da var.

ahah super teşhiş.evet yapıorm ben bunu oha desifre olmus türum./
Mesaj tarihi:
yo.
bi kız hoşuna gider tatlı kız dersin ama bir yamuk yapmazsın arkadaş kalmak istersin devamlı . canım cicim aşkım bebeğim bile dediğin olur .

ama aranızda bir şey bununla da doğmaz,bunları aşmış da olabilirsin.
değişir kişiden kişiye.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu işlerin hepsi yalan, size en ultimate testi söylüyorum.

Çıplak ten tercih ediliyor bu yöntemde (tişört falan hemen yanlış anlamayın). Şimdi gidiyoruz yanlışlıkla kısa bi tensel temas yapıyoruz koldan hedef kişiye, bir iki saniye tutup çekiyoruz. Ve bekliyoruz, eğer aynı sözde yanlışlıka dokunma geri gelirse büyük ihtimalle seviniyoruz, gelmiyorsa arkadaş kalıyoruz.
Mesaj tarihi:
Sly-One:

"ben de bugün bu topicin etkisiyle midir nedir okuldan 2 arkadaşa farkında olmadan babacan tavırlarla canım dedim, sonrasında farkedip lan dedim ama yapacak bişi kalmamıştı =("

ve ekledi

"neyse ki yeterince karizmam var garipsemediler. asdf."
Mesaj tarihi:
Mortis said:
kız benle konuşurken elini bacağıma koyuosa. bu ne demek!? söleyin bağa çabuk asd

Mortiscim sana kötü bi haberim var, bi kısım hatun karşısındakinin dikkatini iyice çekebilmek için konuşurken elini koluna bacağına falan koyar. Ki büyük ihtimalle gizli bi anlam olmaz bu temaslarda. Sori =/
Mesaj tarihi:
Peki çok ciddi bir sorum olacak
tensel temas dediniz madem,çok samimi olmadığınız yeni yeni tanıdığınız bir kız sürekli kolunuzu tutmaya yelteniyorsa(başarıyor,bi süre tutuyor falan) nedir olay?
Mesaj tarihi:
yok canıms falan. haftalardır hoşlandığım kız da bana canımz fln diyordu bir cesaret durumumu açmaya karar verdim ki iyi ki açmamışım. kız zaten birisi ile mutlu mesud olarak berabermiş.. depresif moda girdim, hayattan soğudum...
  • Yeni Oluştur...