Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Canım" sözcüğü ve arkadaşlık

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Peki erkeklere cnm demeyen ama pek yakın olmadığı kızlara ortamı yoklamak için cnm diyen erkeklere ne deniyor? Doğal mı onlarda? Bana cnm deme dense yumuşak ve arkadaşça bir dille; sen de herşeye alınıyorsun, sana hayran değiliz moduna giriyorlar. Ne biçim adam bunlar yahu. Erkeklere demeyip kızlara cnm diyen erkekler ölsün bir zahmet.
Sosyal ağlarda paylaş

KireiMerodii said:
Peki erkeklere cnm demeyen ama pek yakın olmadığı kızlara ortamı yoklamak için cnm diyen erkeklere ne deniyor? Doğal mı onlarda? Bana cnm deme dense yumuşak ve arkadaşça bir dille; sen de herşeye alınıyorsun, sana hayran değiliz moduna giriyorlar. Ne biçim adam bunlar yahu. Erkeklere demeyip kızlara cnm diyen erkekler ölsün bir zahmet.

erkeğe canım diyen erkekler iyice ölsün bence.
tanımadığım insana canım falan demem yakın arkadaşlarıma derim bi :p
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrero said:
kızınca küfreden kız (çingene gibi değil normal) kızınca mızmızlanıp, ağlayan, acayip tripler atan kızdan iyidir. her zaman.

mızmızlanıp ağlamak hiçbir zaman huyum olmadı da kızınca sağlam küfrederim. bide acayip bir trip atma yeteneğim vardır. insanlar napıcağını şaşırır. hatta bir keresinde arkadaş çevresinde "en etkili trip atan kız" seçilmiştim ahahah. nolcak şimdi?
ssdfgfd
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bu işlerin hepsi yalan, size en ultimate testi söylüyorum.

Çıplak ten tercih ediliyor bu yöntemde (tişört falan hemen yanlış anlamayın). Şimdi gidiyoruz yanlışlıkla kısa bi tensel temas yapıyoruz koldan hedef kişiye, bir iki saniye tutup çekiyoruz. Ve bekliyoruz, eğer aynı sözde yanlışlıka dokunma geri gelirse büyük ihtimalle seviniyoruz, gelmiyorsa arkadaş kalıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
kız benle konuşurken elini bacağıma koyuosa. bu ne demek!? söleyin bağa çabuk asd

Mortiscim sana kötü bi haberim var, bi kısım hatun karşısındakinin dikkatini iyice çekebilmek için konuşurken elini koluna bacağına falan koyar. Ki büyük ihtimalle gizli bi anlam olmaz bu temaslarda. Sori =/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...