KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Peki erkeklere cnm demeyen ama pek yakın olmadığı kızlara ortamı yoklamak için cnm diyen erkeklere ne deniyor? Doğal mı onlarda? Bana cnm deme dense yumuşak ve arkadaşça bir dille; sen de herşeye alınıyorsun, sana hayran değiliz moduna giriyorlar. Ne biçim adam bunlar yahu. Erkeklere demeyip kızlara cnm diyen erkekler ölsün bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bence erkek erkeğe canım diye konuşan insanlar ölsün ya saçmalama erkek erkeğe canım mı dermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Oğlum veya abi demesinden iyidir.. Ne Biçim Sevgilisin LAN sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 KireiMerodii said: Peki erkeklere cnm demeyen ama pek yakın olmadığı kızlara ortamı yoklamak için cnm diyen erkeklere ne deniyor? Doğal mı onlarda? Bana cnm deme dense yumuşak ve arkadaşça bir dille; sen de herşeye alınıyorsun, sana hayran değiliz moduna giriyorlar. Ne biçim adam bunlar yahu. Erkeklere demeyip kızlara cnm diyen erkekler ölsün bir zahmet. erkeğe canım diyen erkekler iyice ölsün bence. tanımadığım insana canım falan demem yakın arkadaşlarıma derim bi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Redo said: Oğlum veya abi demesinden iyidir.. Ne Biçim Sevgilisin LAN sen lanlı abili konuşan kızlar sevgilileriyle arkadaşlarıyla konuştuğu gibi konuşmaz. en azından ben öyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kızınca küfreden kız (çingene gibi değil normal) kızınca mızmızlanıp, ağlayan, acayip tripler atan kızdan iyidir. her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ben mızmızlanıp ağlayanını seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 alt komşumuz kız da bana hep yavrum der. çocukluk arkadaşım ondan heral. bi dakka lan yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ! hahah şimdi dank etti di mi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Benim arkadaşlar çeşitli şekillerde sesleniyorlar doğrusu. Canım, yafrum, bebeyim (Öğeh) kedi (Nasıl ya) tatlım falan filan. Canım demek aslında onlar için "naber" demek gibi bişi. Telaş yapmaya gerenk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Spastik_Serce said: canım dedikten sonra böyle kısa bir kendinden geçme oluyorsa seviyordur. canım diyip bayılıyorsa falan seviyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ferrero said: kızınca küfreden kız (çingene gibi değil normal) kızınca mızmızlanıp, ağlayan, acayip tripler atan kızdan iyidir. her zaman. mızmızlanıp ağlamak hiçbir zaman huyum olmadı da kızınca sağlam küfrederim. bide acayip bir trip atma yeteneğim vardır. insanlar napıcağını şaşırır. hatta bir keresinde arkadaş çevresinde "en etkili trip atan kız" seçilmiştim ahahah. nolcak şimdi? ssdfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Sly-One said: üstelik, arkadaşça canım kelimesini kullanıp gizliden hoşlanıyor da olabilir kız. bunlar da var. The seeds of paranoia has been planted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 canım ya diip ensene şaplatiosa üzücü :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Alexi_Septimus said: Sly-One said: üstelik, arkadaşça canım kelimesini kullanıp gizliden hoşlanıyor da olabilir kız. bunlar da var. ahah super teşhiş.evet yapıorm ben bunu oha desifre olmus türum./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 e tabi ki deşifre olacak bunu erkekler de yapio heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yo. bi kız hoşuna gider tatlı kız dersin ama bir yamuk yapmazsın arkadaş kalmak istersin devamlı . canım cicim aşkım bebeğim bile dediğin olur . ama aranızda bir şey bununla da doğmaz,bunları aşmış da olabilirsin. değişir kişiden kişiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Queen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Arkadaşlar bu işlerin hepsi yalan, size en ultimate testi söylüyorum. Çıplak ten tercih ediliyor bu yöntemde (tişört falan hemen yanlış anlamayın). Şimdi gidiyoruz yanlışlıkla kısa bi tensel temas yapıyoruz koldan hedef kişiye, bir iki saniye tutup çekiyoruz. Ve bekliyoruz, eğer aynı sözde yanlışlıka dokunma geri gelirse büyük ihtimalle seviniyoruz, gelmiyorsa arkadaş kalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kız benle konuşurken elini bacağıma koyuosa. bu ne demek!? söleyin bağa çabuk asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mortis bizdendir fg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Sly-One: "ben de bugün bu topicin etkisiyle midir nedir okuldan 2 arkadaşa farkında olmadan babacan tavırlarla canım dedim, sonrasında farkedip lan dedim ama yapacak bişi kalmamıştı =(" ve ekledi "neyse ki yeterince karizmam var garipsemediler. asdf." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mortis said: kız benle konuşurken elini bacağıma koyuosa. bu ne demek!? söleyin bağa çabuk asd Mortiscim sana kötü bi haberim var, bi kısım hatun karşısındakinin dikkatini iyice çekebilmek için konuşurken elini koluna bacağına falan koyar. Ki büyük ihtimalle gizli bi anlam olmaz bu temaslarda. Sori =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Canımsın tökhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Peki çok ciddi bir sorum olacak tensel temas dediniz madem,çok samimi olmadığınız yeni yeni tanıdığınız bir kız sürekli kolunuzu tutmaya yelteniyorsa(başarıyor,bi süre tutuyor falan) nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yok canıms falan. haftalardır hoşlandığım kız da bana canımz fln diyordu bir cesaret durumumu açmaya karar verdim ki iyi ki açmamışım. kız zaten birisi ile mutlu mesud olarak berabermiş.. depresif moda girdim, hayattan soğudum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 4.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 e tabi ki deşifre olacak bunu erkekler de yapio heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yo. bi kız hoşuna gider tatlı kız dersin ama bir yamuk yapmazsın arkadaş kalmak istersin devamlı . canım cicim aşkım bebeğim bile dediğin olur . ama aranızda bir şey bununla da doğmaz,bunları aşmış da olabilirsin. değişir kişiden kişiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Arkadaşlar bu işlerin hepsi yalan, size en ultimate testi söylüyorum. Çıplak ten tercih ediliyor bu yöntemde (tişört falan hemen yanlış anlamayın). Şimdi gidiyoruz yanlışlıkla kısa bi tensel temas yapıyoruz koldan hedef kişiye, bir iki saniye tutup çekiyoruz. Ve bekliyoruz, eğer aynı sözde yanlışlıka dokunma geri gelirse büyük ihtimalle seviniyoruz, gelmiyorsa arkadaş kalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kız benle konuşurken elini bacağıma koyuosa. bu ne demek!? söleyin bağa çabuk asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mortis bizdendir fg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Sly-One: "ben de bugün bu topicin etkisiyle midir nedir okuldan 2 arkadaşa farkında olmadan babacan tavırlarla canım dedim, sonrasında farkedip lan dedim ama yapacak bişi kalmamıştı =(" ve ekledi "neyse ki yeterince karizmam var garipsemediler. asdf." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mortis said: kız benle konuşurken elini bacağıma koyuosa. bu ne demek!? söleyin bağa çabuk asd Mortiscim sana kötü bi haberim var, bi kısım hatun karşısındakinin dikkatini iyice çekebilmek için konuşurken elini koluna bacağına falan koyar. Ki büyük ihtimalle gizli bi anlam olmaz bu temaslarda. Sori =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Canımsın tökhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Peki çok ciddi bir sorum olacak tensel temas dediniz madem,çok samimi olmadığınız yeni yeni tanıdığınız bir kız sürekli kolunuzu tutmaya yelteniyorsa(başarıyor,bi süre tutuyor falan) nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yok canıms falan. haftalardır hoşlandığım kız da bana canımz fln diyordu bir cesaret durumumu açmaya karar verdim ki iyi ki açmamışım. kız zaten birisi ile mutlu mesud olarak berabermiş.. depresif moda girdim, hayattan soğudum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar