Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Öncelikle bu konuyu "inşallah doğru değildir" diyerek açıyorum,bilmenizi isterim. Benim şöyle bir teorim var; "karşısındaki erkeğe canım diye hitap eden kız onu sadece arkadaş olarak görüyordur." Sizce bu doğru mudur? Aksini tecrübe eden var mı? Hoşlandığım bir karşı cins bana "canım" dediğinde bozuluyorum mesela. Tartışalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Selam kişiden kişiye değişir. öyle saçma genelleme olmaz hem, yani biri sevgi sözcüğü olarak nadiren kullanıyordur bir başkası 5dk önce tanıştığı herife canım diyordur. 2 sine de şahit oldum,reklamlar/ sevgili de oldum/reklamlar deneyin oluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13159794 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Yanlış bir teori bence. Şimdi diyelim ki bi kız senden hoşlanmakta. Her gün konuşuyorsunuz falan. Eğer aşık triplerine falan girmişse, bu tarz sözcükleri ilk kullandığında tedirgin olacaktır. Sonuçta bu ilişkide "level" atlama demek olabilir. Sıradan bir arkadaş değilsindir artık, daha samimi sözcüklerle muhabbet ettiğin biri olursun. Eğer rahatsız olmazsan daha da sıklaşır bu kelimeler. Hatta sen de kullanırsan combo olur :) Neymiş, teori yanlışmış. Umarım anlatabildim. Ben mesajı yazarken ilk cevap veren olacaktım. Sanırım düşünme ve klavye skill imi biraz artırmam gerekecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Çok yaşa sly-one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 üstelik, arkadaşça canım kelimesini kullanıp gizliden hoşlanıyor da olabilir kız. bunlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 canım dedikten sonra böyle kısa bir kendinden geçme oluyorsa seviyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 böyle sarsılarak titreme gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bana canim diyen kizin canini sikarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 sly i es geç didem erol'un canım diye hitap ettiği bi adam o:D yani bence % 67 hoşlanıyodur mesela işte ya ayşe&fatma şuna bi baksana dedin oda '' hie geldim canım'' dedi bu arkadaş şuna bi baksana oda '' canım sen dersinde bakmazmıyım'' gibi buda arkdaş görünumlu hoşlanan şuna bi baksana oda '' canımm çok büyük'' buda direk aşık, sevgilin falan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 fedenin verdiği linki de göz önünde tutmak lazımdır yani istisnalar olabiliyore ilişkiler genellemeye gelmez genelleyen sakata gelebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ben kızarkadaşıma canım diyorum napçaz şimdi, yanlış mı yapıyorum yoksa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 tellos said: oda '' canımm çok büyük'' buda direk aşık, sevgilin falan zaten büyük olduğu için mi sevgili peki burda büyük olan ne halk açıklama bekliyor yabancılar ayakta türkler büyükmüş diye hayıkırıyor hahahadshfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bu kadar basit çözülebilse keşke etkileşimin mekaniği. yıllardır kafa patlatıyorum ben de benzeri konularda. bir an geliyor "hah işte böyleyse böyle demekki emin oldum artık" diyorum ama başka birisi çıkıyor karşıma şaşırtıyor beni yine. Elinde ne kadar veri olsa da bir şeyleri kaçırıyorsun hep, akıl yürütmeye kalktığında. Akışına bırakmak ve içinden geldiği gibi takılmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 cınıım derse napıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 budaklı meşe odunuyla girişecez sayfanın başında sap gibi çok kötü durdu lan bu post. allah kahretsin. page fail yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ya bana ne demeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Aliskanlik meselesi. Kiz erkek farketmeden canim guzelim yavrum diye konusma aliskanligim kesinlikle gaylik icermemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 canım neyse de yavrum nedir? yavrum ama bak şöle şöle oldu filan. bi de düz kız arkadaşına diyosa bunu. offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 o kızı incele bir çok insana canım diyorsa arkadaşlık adına diyordur. genelde zaten insanlarla çabuk samimiyet kurabilen kızlar canım der ama karşıdaki bunu algıda seçicilik yaparak yanlış anlayabilir. tabi canım demesi samimi olduğunu gösterir bu da tanışmak için olanaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ben sinirlendiğimde canım diyorum valla 'bak canım' gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ne desin? mesela mahmut mu desin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 kız sana canım diosa üzülme de olm, abi falna diosa üzül asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 oha! abi! kaç kaç kaç düşünsene ya hoşlandığın kızın yanına gidiyosun +yaa canım bişi konuşabilirmiyiz -tabiki x abi geliyorum. +yok gelme artık boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 var öle kızlar olm lu lanlı abili konuşan felaket oluo benim başıma gelmişti bi kızdan hoşlnaiodum böle mesaj atiodu bana sürkeli ama "Lan böle böl bişey oldu ahaha" tarzında çok moral bozucu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar