catghel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 selam arkadaşlar, wow 'u 1.5 yıl önce bırakmıştım, şimdi yeniden başlamak istiyorum. gitti burnin crusade aldım. yeni ırklar var. hunter açmayı planlıyorum, acaba en iyi ırk nedir sizce? yeni ırklarda bir özellik var mıdır? oyun hakkında pek bişi hatırlamıyordum. daha önce night elf hunterım vardı level 60. şimdi dwarf mı olsam diyorum, yoksa yeni ırklardan biri mi? veya night elf e devam mı edeyim ? yardımlarınız için şimdiden tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 hunter icin en iyi class hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catghel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yukarda ki mesajlarda class ve race kelimelerini yer değiştirelim lütfen : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Hunter için en iyisi trolldür muhtemelen BERZERKER + rapidfire süper birşey oluyor bildiğim kadarıyla. Ha alliance için pvp bazında dorf olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Yeminle "hunter" kelimesini bir an WoLK'a yeni ırkmı geliyor diye yorumladım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catghel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 PvE için ne öneriyorsunuz peki? PvP düşünmüyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Ya hani çok fazla birşey farketmeyecek kanımca. PvE için sonuçta tipini sevmediğin bir ırkla oynamak zorunda kalabilirsin. Ben hazır nelfin varken devam et derim. Yakışıyor hunterlara, animasyonları da hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 görünüşe önem veriyorsan raciallara hiç bakma derim. ama orcların tipini beğeniyorsan en yararlı raciallar onlarda. blood fury + 5% pet dmg ve stun resist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 aç bi dwarf al tüfeğini eline giy bi ceket başına da tak cowboy şapkanı gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Eğer ırkların özelliklerini baz alarak düşünüyorsan bence de orc açmalısın. Eğer tip olarak düşünüyorsan blood elf açmalısın. Eğer animasyon olarak düşünüyorsan draenei açmalısın. Draenei crossbow ve gun animasyonlarından daha artistik birşey şu oyunda :p Gif için bir tık lütfen http://i96.photobucket.com/albums/l187/Caleria/WoW/draeneix-bow01.gif Ama draenei hunter berbat duruyor o ayrı ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 orc hunter tabii ki. gorunus ve racial olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 hunter için en iyi class druiddir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 horde = troll alliance = nelf gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 tauren hunter efsane ya tüfengi alıcan bel hizasından gangsta rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Tip olarak Horde'da Orc, Alliance'da Dwarf Animasyonlar olarak Horde'da Orc Alliance'ta Draenei Raciallar olarak Horde'da Troll, Alliance'ta Night Elf derim. Ama en iyisini bilmek gibi bir iddiam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Tip olarak female troll ownz horde tarafında ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Bence,female! Troll : Heryola gelir sevimli cicidir Orc : pvp de süper tipde idare eder Draenei : Succubus gibi çok şeker Night Elf : palende açar ziplarken SM çok şugar bi racial Dwarf : Eet dorf! o aspect of the daze ile bi koşuşu ve tüfeng kullanışı muhteşem :> Hatunlardan seç beğen al maleleri salla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 MacLeod said: tauren hunter efsane ya tüfengi alıcan bel hizasından gangsta rulz ahuaha direk benim lafım laaynn bu hırkız ;o Nightelfler bir dönem efsaneydi... hani su shadowmeld haldeyken aimed shot atılabilirken :D horde hertürlü sux ama söylenmememiş tipe bakıosan bloodelf :p en azından kıcının dibine girip arcane expo ile kesmeye calisan magelere silence ı verip ayar edebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ombakkombak said: Ama en iyisini bilmek gibi bir iddiam yok. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Nomak said: >:D< >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 pve - troll pvp- tauren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catghel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 troll'un özelliği nedir pve de kendisini über kılan? orc sanırım pet'e yüzde 5 dmg bonus mu ne veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Regalya said: Nomak said: >:D< >:D< >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 troll racial bowlara 1% crit veriyo. 5% pet dmg > 1% crit tbh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 first class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar