Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Empyrean Age

Suark

Öne çıkan mesajlar

ben bole extra seyler istemiyorum isin acıgı fleet battlelarda ki lag i ortadan kaldırsınlar extra biseye hic gerek yok pvp yapmak isteyen adam girer iyi bi corp alliance yok ben pve istiyorum git mission yap yok ben biraz npc yapiim az pvp yapiim insanlara yararlı oliyim diyenler icinde bi suru corp alliance var bıraksınlar bu ıvır zıvırları

Ps: canım dominixi ne hallere soktular lanet olsun icimdeki bu gallante sevgisine
Sosyal ağlarda paylaş

fleet battlelardaki lag dizayn hadisesi olarak gözüküyor bana ,birincisi server günlük yük tutuyor yani son gün içinde bir sistemde aşırı yüklenme yoksa ani bir saldırı yapılan bir sistem çok az server/cpu kaynağı ile kalmış olabiliyor. Yani downtimedan sonra 500 kişi bir sisteme dalsan server next downtimea kadar o sisteme kaynak aktaramıyor.
ikinci olarak pos sistemi sakat ,o kadar pos eklentisi (corp hangar ,shield hardener vb) hep açıkta ve playera gönderilmesi gereken bilgi olarak duruyor bunu yüzlerce oyuncuya göndermeniz gerekiyor birde.
Son olarak bu yüzlerce oyuncunun ateşlediği turret/missile hasar/wrecking ıska vb. nin hesap edilmesi var.

Birde en nefret ettiğim şey millet seni targetlemeye başlayınca client donuyor (du)
Günlük yük hesabının en kötü yanı hafta sonları ,hafta sonları oyuncu sayısı tavana vururken server boş geçen günlere göre hesap yaptığından lag kaçınılmaz oluyor.Birde eve çift çekirdekli işlemcileri kullanamıyor ( sanırım phytoon dan dolayı)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...