Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Empyrean Age


Suark

Öne çıkan mesajlar

Ewt yeni patch gelio kismetse 24 mayista deneyip gorucem o zmn daha detayli yorumda bulunabilirim. Ama irk savaslarini 4 gozle bekliyodum iyi oldu. Yazin release olacak. Sistemi nasil oturttular en cok onu merak ediyorum. Ve tabii bide jovian irki war artik o nasil olcak bakalim. Hepsini haftaya cumartesi gunu oynadiktan sonra sizlere burda yazacagim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olay şöyle gerçekleşiyor anladığım kadarıyla,
Gidip bireysel olarak bir faction'a yazılıyorsun.
sana güzel questler, grup questleri
veya güzel eşyalı görevler veriyor. CCP, factionlara girenleri bir şekilde ödüllendireceğini söyledi.

Bir factiona girince, karşı faction da ki adama düşman oluyorsun. Aslında ırk savaşından çok faction savaşı, dolayısı ile büyük ihtimalle corp daki herkez aynı factiona girerki verilen görevler daha kolay halledilsin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence oralarda faction savaşlarından çok pirate ve anti-pirate lar dolanır.Çünkü faction savaşları anladığım kadarıyla birbirinden bağımsız(faction chat gibi birşey varmış sanırım) çoğunlukla ufak ve pvpde deneyimi pek olmayan corpların takılacağı şekilde olacak.Kolay hedefleri de herkes sever :).Tabi işe PIE yada CVA gibi pvpde baya deneyimli ve çok büyük sayıda fleetler getirebilen alliancelar dahil olursa değişir işler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilinen kadarıyla allianceler ilk etapta FW dahil edilmeyecek ,açıkça söylemiş CCP Fw'e allianceların akın edip küçük şirketlerle empire oyuncularına hayatı zehir etmesini istemiyoruz diye.
Birde FW a katılmak için Militia tabir edilen corplara girmek gerekiyomuşki (eğer bir corpta değilseniz) devamlı ordan oraya gezmek zorunda olan insanlara göre değil ,mesela ticaret yapıyorsan r&d /industry ağırlıklıysan cargoyla salak salak dolaşmak akıl karı olmadığına göre epey bir oyuncuda uzak duracak.
Ağırlık pirate/anti-pirate Rp corplarla bir heves açılan yada eskiden açılmış ama kullanılmayan altlar olur gibime geliyor.

gözüme UO daki chaos-order'ın Eve'e uyarlanmıoş hali olarak gözükdü.
edit :Alliance üyesi corplarında alliancedan ayrılması gerekiyormuş, Fw'e katılmayı düşünmediğimden daha fazla araştırmadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

jagd said:
Bilinen kadarıyla allianceler ilk etapta FW dahil edilmeyecek ,açıkça söylemiş CCP Fw'e allianceların akın edip küçük şirketlerle empire oyuncularına hayatı zehir etmesini istemiyoruz diye.


Tamam da kimse herhangi bir alliance yada corp un o low sec alanına girip herkesi havaya uçurmasını engellemiyor.İşin güzelliği de burda ;).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Empyrean Age yi uzun uzun test serverde inceledim bekledigim hic bir sey yok cok bastan savma olmus gibi gorundu 8-)
>:D< mesela rank a gore beles faction ship vermiyorlar o zaman ne anlami kaldi rank in
>:D< sistem ele geciriyosun ama sistemin gelirleri tax lari senin olmuyo peh
>:D< militai agent leri pvp deyil pve mision lari veriyo ve lp leri de az diyer seyleride lp store calismiyo ama calissada diyerlerinden farkli olmaz
(:P) privateer tarzi severnelr icin belki iyi olabilir pek sanmiyorum gerci
>:D< hep low sec olmasida hic iyi deyil yani sadece militarilere baskalarinin olmicagi yerlerdeyil (bunu duzgun anlatamadim ama anladiniz siz onu
test serverde beles gemi oldugundan iyi gozuksede normal de guzel olmaz neyse bakalim belki guzel duzen yapabilir ccp suan cok kotu gozukuyo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O domi npc :) ewt cenhiz anlatmis baya.
(tu)Ise yarayan bi align tusu olmuski baska bi yenilik goremedim.

Onun disinda savaslara katilmak icin ya corptan cikmak zorundasiniz yada corpca savasa girmek zorundasiniz bu buyuk bi eksi olmus bence (td)

Ele gecirilcek yerlerin low secte olmasi cok buyuk bi sorun carrier fln girebiliyomu bilmiorum (daha denemedim) ama sonucta savas alanina girmek icin kullanilan gatein basinda bekleyen bi ton korsan olacaktir kanimca.
Onun disindada eger girdiyseniz savasa yani faction warfare a empiredada her dk acik hedefsiniz sirf bu yuzden cogu insan ztn girmeyecektir. Cenhizinde dedigi gibi ele gecirdiginiz sistemlerin size hic bi getirisi yok. Yani bence fason bi patch gibi geldi.

Gordugum kadari ile anathema gemisinin hull yapisi degismis Magneto gibi bisi olmus.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...