Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl olacak :(

Xo

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle eldeki bilgiler bir kenara yazılır.
Okulun internet sitesinden veya google dan aratılır, soyadı bulunur.
Hemen feysbuka yazılır.

5. adımda ortak arkadaş bulmayı öğreniyoruz.
Gerek feysbuktaki mutual friends kısmından, gerek sınıftaki ortamdan, arkadaşın arkadaşının arkadaşı bile olsa bir şekilde denk getirip ortak arkadaşı buluyoruz. (Benim gitmeye kastığım kız sınıftaki arkadaşımın o sınıftaki arkadaşının arkadaşıydı :) karışık ama değiyor)
Bir şekilde puntuna getirip ortak bi muhabbet ayarlanıyor, o ortak arkadaşla tanışıyorsun.

Ortak arkadaştan gerekli bilgileri alıyorsun. In a rileyşınşipse kaçıyorsun.

Değilse, illa ki kantinde, bir yerde bu ortak arkadaş ile birlikte oturacaktır hedef. Aaa meraba ne zamandır görüşemedik diyoruz ortak arkadaşa, sonra sizinle de tanışamadık diyoruz.

Ve olaylar gelişiyor.

Ben denedim, in a rileyşınşip çıktı kaçtım.
Sosyal ağlarda paylaş

Xo said:
21.

bilmiyorum ilk kez böyle garip duygular besliyorum : / sanırım, cidden aşık oldum bu sefer..

evet aracı yollamıyorum, küçük düşmemek için.

üni bu arada.

Çıkmasına çıkarsın bir şekilde kızla ama söyle bir durum var herşey düzgün gitme ihtimalini ele alırsak sen bu kızla bir cafeye ya da sosyal bir ortama gittiğinde ya hareketlerini beğenmezsen ya hiç konuşmadıgından dolayı kafa yapısını bilmediğini varsayıyorum düşünceleri sana ters gelirse hayatla ilgili.Hayalkırıklığından öteye gitmeyecektir ve nasıl ayrılırım diye thread açma buraya sakın ondan sonra =P çünkü aynı haltı ben yedim ve ayrılamıyorum bir dünya olay kuruyorum kafamda ayrılmak için bence dikkatli ol.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...