Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Uzun süre önce başladım bu oyuna fakat çok uzun aralar vererek ve sadece mining , mission yaparak vakit geçti. Sizlerden isteğim pvp ye yeni olarak atılmak için bilinmesi gereken ve yapılması gereken püf noktaları ve tavsiyeler olucak. Karakterimle ilgili bilgi gerekirse Amar üzerinde yoğunlaşmış , laser ile ilgili skilleri yaklaşık bitmiş sayılır. Şu anda caldari üzerine yoğunlaşıyorum. Şimdiden teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Horizon said: Uzun süre önce başladım bu oyuna fakat çok uzun aralar vererek ve sadece mining , mission yaparak vakit geçti..... Bence pvpde yapilmasi gereken ilk sey geminin hizli olmasi. Hiz demek cogu zmn sana kalkan demek dayaniklilik demek. Baktinki gatede bissuru adam war geldigin gate e ucup MWD yi actinmi ztn web yesen bile bi sekilde gatee kadar ucabiliosun we arkaya atlayip kurtuluyosun. Ben Curse kullaniyorum mesela madem sende amarrsin tavsiye ederim 3 gemi bilirim amarrda curse - absolution - zealot. Eger pvp yapicam diyosan bence caldari acma hic tavsiye etmem cunku caldari pvpde cok eksik kaliyo. Sonra uzulursun bu arada oyundaki nickinde aynimi? Eger birsey lazim olursa bana ulasabilirsin oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Sigortası olan - t2 olmayan yani - ucuz bir gemiyle takıl. Bilen adamlarla gez, bir alliance a veya savaş halindeki corpa katıl. Bol bol patla, tecrübe edin sonrası zaten gelir. Caldari EW de çok güçlü, çok da tehlikeli. Buna yoğunlaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 okuyarak ogrenilemeyecek bisey arkadasın dedigi gibi bol bol oynaman lazım ucuz ama ise ayrar gemilerle basla caldari isen blackbird yada interceptor ilk basta pvp de tecrube edinmek icin iyidir speed skillerini muhakkak max'e yaklastir cunku oyunda artik hersey speed amarr skillerim iyi diyosanda şu sıralar zealot cok populer yada curse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 curse nosferatu sistemi değiştikten sonra çok acınası bi hal aldı pek tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben pek korkarım valla curse den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 curse hala güzel gemi, ama missile skilli kasmak koymaz dersen ben sacrilage tavsiye ederim yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 curse su anda 1 vs 1 yapmiyacagim tek gemi genede combatlar nano gemiler ustune yogunlastigi icin bi yerden sonra cap bitti mi tank ta bitiyor ee curse demek no cap demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 t2 cruiser yerine t1 uzmanlasılmıs battlecruiser her zaman üstün gibi. Misal düsünüyorum simdi, ben hurricanedeyim karşıma curse çıksa. İki tane medium neut'um var. 0 tank şansı var curse'un. Yani gerçekten ne yapabilir ki 10km dışından savaşmaya çalışmak dışında? Ki o durumda da hurricane çok yavaş bi gemi sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 valla nano+drone ikilisi hep korkutur beni. Bu arada 10km diil, 24-26 arası durmak lazım, overload neut yersin mazallah. curse pilgrim böööö ishtar da böööö hepsi böööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Nano-ishtar bence şu anki en iyi solo gemisi.20-22km de orbit yaparken 5 ogre ile çıtır çıtır yer çoğu gemiyi. Onun dışında vaga güzel,ancak çok çılgın tank yapabilen gemilere karşı etkisiz kalıyor(sağlam fitli passive drake gibi). BC bence sadece damage supporttan ibaret.Sağlam damage verebilir ganglarda ama öyle HAClerle kapışacak kapasiteye sahip değil hiç biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, bir sorum olacak geçenlerde kyrut ile konuştum oyundan biliyorsunuzdur sanırım. Ondan iki öneri aldım tabi skill gerekiyor ekstra , mimatar cruiserları önerdi projectile weapon bonus olmaları yüzünden ve projectile weaponlar baya etkiliymiş pvp için. İsmini hatırlamıyorum cruiserlardan birini söyledi. Ap ayrı bir öneride gallante cruiserlardan , onu da soracağım ayrıntılı. Cloaking device ile warp yapılarak takılınan bir gemi söyledi (tabi geminin özelliği değil o skill). 200km den filan atış yapabiliyormuş tabiki gerekli modüllerle. Cloak yapıp vurup arkasından tekrar cloak olmak vs. gibi bir taktik , fakat damage yememek lazımış dediğine göre , çünki dediği gemi ve ıvırzıvırı ile beraber 160m şöyle çiçek şeklinde toz açılıyormuş :) Pardon soru bu konularla ilgili bilginiz varsa bi ayrıntıya girebilirmiyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Sanirim dedigi cruiser minmatarda Stabber olsa gerek. 2. Sorunun cevabi ise cloak ucabilen gemiler covert ops we recon shiplerdir. Gallente de ki Arazu cloak olarak ucabilir ama karsi taraf sana kitlenirse bir daha cloak olamazsin. Ben oyundan yardimci olmaya calisirim bana convo atman yeterli. Adim oyundada DareJedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ozaman stabberi mantıklı buluyoruz sanırım kayıp olursada maliyet az. Benim eski karakter vardı Thane Demastikus idi creel arkadaşım çaldı benden :P , neyse burda başkasından karakter almıştım şu an ismi Draquin , listemde siz varsınız zaten kanalada giriyorum , ama oyunda çok durup oynamıyorum bu aralar skill basmaktan başka. Fazla vaktim olmuyor. Vakit olunca patlamak dileği ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 rupture diye tahmin ettim ben, gerçi stabberında proj. bonusu var sanırım. ikinci gemi yok oyunda =) cov ops ve stealth bomber karması olmuş o yok yani ; ayrıca boşver stealth bomberı. Hiç uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Birde creed vardı yanlış hatırlamıyorsam ,akrabalık falan var mı? 2. soruya cevap recon ship olsa gerek te 200km den atış biraz abartılı geldi ,adamın warp etmesini önlemek var eğer bir-iki salvoda işini bitirememişsen. Edit:Aslında bu taktiği stealth bomber tabir edilen covert ops grubunda markette bulunan ama cruise missile kullanan tech2 frigateler kullanır ama onlarda cloak etmişken warp edemez. Horizon said: Benim eski karakter vardı Thane Demastikus idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bence drone damage bonuslu gemiler en guzeli crusier lerde 200km den ates etcende ne olcak ne adami oldurebilcen ne kacmasini engeliye bilcen hadi stealt bomberde misil i atcan adam heralde o misil oraya ulasana kadar 3jump yol gitmis olcak niye korkuyonuz bu kadar close range den en iyisi close range minimater crusier leri cok iyi deyil stabber mesela karsian bi malediction ciksa yenme sansin hic olmuyo rupturede drone ve tank nedeniyle boyle seylere karsi daha direncli duruma gore tabi hersey duruma gore nano da olmuyo tank ta :)gerci minimater hem shiled tank hem nano ama az ise yarar gemileri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 minmatar t1 cruiser kullanacaksan rapture cidden cok iyi bi gemi hatta oyundaki en iyi 2 t1 curiserdan biri hem turret dps hem 5 med drone daha ne olsun.. stealth bomber icin ise cok fazla skill gerekiyor ayrıca cok kullanıslı deil dps olarak cok iyi combata girip girmemeyi secme opsiyonu sende ama bi interceptor dibine geldigi anda bitiyor hersey daha cok gate camplarda yada small roaming ganglerde kullanılacak bir gemi eglenceli ama okadar skill istedigi icin yeni baslayanlar icin gereksiz tavsiyem interceptor ustu interdictor en iyi baslangıc heryerde her sekilde is yapar hele bide gallante yada minmatarsa char super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 naparsan ya Stealth bomber gitme, bak ben gittim aslında guzel oldu ama şu anki haliyle 3 kullanım alanı bulabildim 1- pos savunması, cynoyu korurken dronelara bomba bırakmak 2- sistem savunması, gateden gelen bs sniper fleetin ortasından mwd lerle yardırıp bomba bırakmak 3- düşman JB sinin 70 km uzağında durup, atlamak için gelenleri tek salvoyla indirmek 3 şekildede gruba ve iyi koordinasyona ihtiyacın var. Bunlar harici, çok masraflı çok etkisiz gemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 harbi bunlari yapiyonmu ??? o bomb un tanesi 20m deyilmiydi ucuzladimi ? sniper bs yi 15-40k damage arasi vermek lazim patlatmak icin hepsinde minumum damage control t2 var cogusunda bazen titan dd sine dayanikli oluyo :P dusman posu onunde birine dalmak sacma geldi pos sana ates etmiyomu sonucta cogu gemi tek salvoda olmez misil in gitmesi bile uzun suruyo heh 200 kisinin daldigi bir cyno gnr. nin oldugu yere gidip bomb birakmak ta bence mumkum deyil nedense oraya cloaksiz warplican oraya varinca normal bi bicimde cok lag olcak ve buyuk ihtimal gozunu hastanede acana kadar lag dan ne olup bitigini bilemicen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yok ben yapmıyorum, sadece bi zamanlar bi sb groupun içindeydim, orda bomb kullananların işi buydu. Cyno. üzerindeki droneları patlatıyorlar bu arada, aynı işi smartbomb dolu suicide typhoonlarda yapıo gerçi.( hoş phoonlar gelen fuzelerıde patlatıo falan bu yolla) Bombları kendileri yapıyorlar,20m tutmuyor yani. Tek eksisi, aynı anda 2 bomba etkili oluyormuş,2 şer 2 şer bırakıyorlar. Bide, eet işe yarıyor gatelerde.Sadece fazlaca bomba bırakabilen gemin, ve canları azalıp olmeyenlerı temızleyecek slingshot adamlara ihtiyacın var. Bunların dışında, biz bi group kurmuştuk, 5 sb. 1 ishtar mahfetti bizi. Biraz hazırlıksız yakalandık. Warp out olmadan bi salvo atim kaç vurcak dedim. 10 vurdum 10 bildiğin 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 jagd said: Birde creed vardı yanlış hatırlamıyorsam ,akrabalık falan var mı? 2. soruya cevap recon ship olsa gerek te 200km den atış biraz abartılı geldi ,adamın warp etmesini önlemek var eğer bir-iki salvoda işini bitirememişsen. Edit:Aslında bu taktiği stealth bomber tabir edilen covert ops grubunda markette bulunan ama cruise missile kullanan tech2 frigateler kullanır ama onlarda cloak etmişken warp edemez. Horizon said: Benim eski karakter vardı Thane Demastikus idi Evet yakınen arkadaşım olur ama buna rağmen benim karakteri çaldı pis adam :P , karakter akrabaydı ama biz değiliz. Gelen mesajlara göre rapture mantıklı geliyor. Skill basıyorum zaten şu an , projectile weapon da basmam gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hmm horizon aldigin acc caldari idi sanirim hatta sahibi deniz di. Bende diom artik nie acmio demekki oyunu birakmis :) Hayirli olsun char gule gule patlat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Eve'nin tadı PVPde çıkar :P PVP için tavsiye mi istiyorsun şöyle diyeyim ne geminin önemi var PVP için ne ırkın nede silahın. Gözün kara olacak gemi kaybetmekten korkmayacaksın bir de taktikleri iyi kullanacaksın. Kaybettiğini yerine koyacak bir nakit kaynağın olması lazım. Kendi gemini ve karşındaki gemiyi iyi tanımak lazım. Gerisi zaten tecrübe. Dayak yiye yiye dayak atmayı öğreniyorsun bir şekilde. Şimdi diyeceksniz ki gene geniş geniş konuştu draco, hani çok mu süpersin sen sanki diyende olur. Mesele süper olmak değil mesele PVP yaparken yaşadığın o heyecan hissi. Düşmanın gemisi inerken yaşadığın tatmin yada kalkanlar armor düşerken kendi yaşadığın çaresizlik, ettiğin intikam yeminleri. Karşındakinin salak bir npc değilde kanlı canlı düşünen bir insan olduğunu bilmek işte bunlar PVPyi zevkli kılan şeyler. Bir WOWdan mesela farkımız bir şeyler kaybetmen yada kazanman maddi olarak bu da işin zevkini katlıyor. Son bir öneri gemi para ekipman kaybedince çok kendini kahretme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar