fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 sigara içip içmeyene: "sana ne lan benim dumanım, yörü git lan" > FAŞİZM sigara içmeyip içene: "açık havada da içme, işletmenin isteğiyle de olmasın, kimse içmesin" > faşizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 fede 2.si pek öyle değil ama, içen adam dumanına mukayıt olabilse tamam da olamıyo tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 herkes faşizme karşı atıp tutar. fedeye yüzde bir milyar katılıyorum. sağlıklı yaşam adı altına girince faşizm faşizm olmaktan çıkmıyor. mantıklı çözümler üretilmeli. insanların sigarayı bırakabilmeleri için ücretsiz klinikler, ücretsiz sağlık servisleri verilmeli. ancak o zaman bu kanunlar işler. yoksa faşizm her şekilde faşizmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 zaten o yüzden küçük yazdım 2.sinin faşizmini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bence her şekilde faşizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Halk bilinçsiz, radyasyon var deyince amaniyyy deyip 10 metre ileri koşup ağzını mendille kapatan bir millet bu. İş yeri sahibinin insiyatifine kalırsa millet sigara içer öbür salaklarda otururlar bize birşey olmaz deyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 nileppezdel said: Futbolu da yasaklayın geçen gün caddede GS formasıyla dolaştı diye adamı dövdü Fener'liler. Sağlığa zararlı ya. Maç seyrederken heyecandan kalp krizi geçirenler mi dersin.. Herşey var :D ahaha yahu futbolu yasaklıcaklarına Feneri kapatsınlar , ülkenin %99 u destek verir :) neyse süper bi karar yasaklansın şu sigara içmeyelim içirtmeyelim :) süper olacak süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 gayet güzel bi uygulama.tayyeapı tebrik ettim kedi olalı fare tuttu deyimi yerindeyse kullanılır yani.sigara içmiyorum diye geçiniyoruz pasif içici olarak daha çok zarar görüyoruz.sigara içsek fazladan bi maddi zarar görcez o kadar yani.gidin evinizde napıyosanız yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ssj4songoku said: Böyle bir yasağa karşı gelebilecek kadar at gözlüklü insanlarımız varmış bu forumlarda. Gözlerime inanamadım. Bu kadar olmaz yani. aynen. Bu yasaya karşı çıkan insandan koşarak uzaklaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yanlış düşündüğünüz nokta, ben karşı çıkmıyorum mesela ama işleyişinde problemler var. uygulama yanlış. sen kime pat diye sigarayı bıraktırabilirsin ki? bu yasayla insanlar sigarayı bırakmak zorunda kalacak ama dediğim gibi sigara bırakmak o kadar basit bir şey değil. nikotin bğaımlılığı ciddi bir bağımlılıktır yeşilaycılar bağımlı olmanın ne olduğunu dahi bilmedikleri için muhtemelen böyle özürlü gibi yorumlar yapmaları normal. yasanın işleyebilmesi için dediğim gibi, rehabilite merkezleri kurulmalı, insanlar ücretsiz şekilde sigarayı bırakmaya yöneltilmelidir. bana kız arkadaşım bıraktıramamış sigarayı, devlet mi bıraktıracak. NAH diyorum başka da birşey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 kendini baz alarak genelleme yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 hayır ben kendi adıma konuştum. bağımlılık için de gayet genelleme yapabilirim insanlar spastik mi sigara içip dursunlar? bağımlılıktan içiyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 iyi oldu iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Viktor said: hukumetin simdiye akdar yaptigi en duzgun icraat laiklikle celismediklerine dair guvencem olsa idi sirf bu isi yaptiklari icin akp ye oy verebilirdim helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 tuvaletlerde gizli gizli sigara içip, içeri girdiğinizde sizi kesif bir sigara dumanına maruz bırakıp zehirlemezsem ne olayım. barlarda ama sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 lokantalarda içilmemesi mantıklı ama bar, kahve ve sokakta içilmemesi artık saçma sapan olmuş. sokakta arabalar sigaradan daha çok tütüyor onlar da mı yasaklanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yasağı bizzat önceden yaşamış birisi olarak süper yerinde bir karar diyebilirim. londraya gitmiştim 2007 mart gibi ve yaz ortasında yasak geldi kapalı alanlarda sigara icmeyi yasaklayan.. ondan sonra her şey süper hale geldi diyeblirim. içenler de genellikle yasaktan mutlu çünkü neticede onlar da insan ve içmezken onlar da duman altında boğulsalar da içtikleri için şikayet etmeye cesaret edemiyorlar. yasak sonrası sigara icmeye ugrasanlar da gidip dışarıda içip geliyor böylece aylarca bir kere bile sigara dumanı solumadım diyebilirim. keşke daha önceden çıksa idi bu yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 E dışarıda yasaklanınca ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 millet evinde içip öyle çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Çok kral oldu. Bu konudaki düşüncelerimiz ve tartışmalarımız bir diğer konuda mevcut, bulursam alıntılar yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 süper süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Bir sigara kullanicisi olarak yasagi destekliyorum. Uygulanmasi konusunda da bir suphem yok, zamanla oturur. Hastanelerde, otobuslerde icilmesi yasaklandiginda da herkes zor uygulanir diyordu, simdi otobuslerde icenler kaldi mi hic? Burada kendi arabanda dahi bir kisiden fazla varsa yine icmek yasak, barlarda zaten icmek yasak, onun disinda eski ofiste, kulenin sinirlari dahilinde bile icmek yasakdi, yani disari cikmak yetmiyor, birde binayi cevreleyen sinirlarin disina cikmak gerekiyor. Bu yasaklar kullaniciyada birakmaya zorluyor. Bence halk sagligindan yana bu yanida onemli. Ha birakmak istemeyen zaten birakmaz, ama tesvik ediyor bir anlamda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Özellikle ve özellikle okullarda sigaranın TAMAMEN yasaklanması çok büyük bir gelişme. Müdür yardımcısının odasına girip, yaklaşık 1 dakikalık konuşma sonrası dışarı çıkıp, akşam eve gidince gömleğimi çıkardığımda içindeki tişörte kadar sigara koktuğunu hiç unutmam. Hayvan gibi içiyorlar afedersin. Hem okullarda üstler içemezse, öğrenciler teşebbüs bile edemez. Ekleme: Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi öğrencisiydim, GOPALlı varsa bilsin yani tek değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 biraz off topic olcak ama gopal mi? Cafer halen orada mudur degil mi? Biz orada okulda icemezdik, pastahanede icerdik ancak. Bir tek servis odasinda icildigini biliyorum onun disinda tuvalette dahi bir kere icildigine sahit olmadim. Cafer'in korkusu yeterdi.. edit:ustler diyince us siniflar anladim, pardon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar