Peter Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 şimdi yaşımı belli etmiş olacagım ama olsun yeni sisteme göre lise3 tm de sınıf geçme sistemi nedir? sordum birkaç kişiye kredin 73ü tutsun ve dva dersin geçer not olsun her sekilde geçiyorsun dediler hemde doğrudan sorumlu değil. ben bu durumda 78 kredi ile 4 zayıfımla sınıf geçiyorum nasıl bişeydir bu? edit: alan dersleri filan farketmiyomus, sadece dil ve anlatım dersi önemliymis. 79879 kredim olsa dva 1 olsa kalıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 benim bildiğim zayıf olan derslerinden sınava kalmak zorundasın ama lise 3 öss ye gireceksen okul bir güzellik yapar oda olmadı kurul velini çağırır velin geçsin der geçer oda olmadı okula bir dvd player alırsın o da olmazsa DVD playerı müdüre ver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yok yeni sistemden bahsediyorum sadece dva 2 olsa kredi 73ü tutsa geçiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 80 kredi yap sen sağlam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yeni sistem falan emin değilimde geçen seneye kadar ortalaman 3.00'ın üstündeyken kaç zayıfın olursa olsun geçiyordun hala öylse sanıyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 2.50 ise ortalaman isterse 10 zayıfın olsun gene geçersin. Benim alan dersleri zayıftı ama ortalamam 2.50nin üstünde olduğu için geçtim. Ama sanırım okuldan okula farkda ediyor, başka bir arkadaş var ona alan dersini vermeden geçemezsin demişler mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 okul faktörü var tabi de kurallara uyarlar genelde ortalama -ya 3 ya da 2 idi- sağlanırsa geçiyorsun, zayıf olan derslerin sınavına sonradan giriyorsun. de okul kıyak geçmezse bir şekilde vermek zorundasın onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ortalaman 3 ve üzeriyse dil anlatım hariç kaç birin olursa olsun geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Sonradan sınavlarına girmek üzere koşullu geçiyosun her şekilde. o sonradan olan sınavlarda da hocalar baya bir güzellik yapıyorlardı bizim okulda.B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Otur çalış geç ;) hiç krediyle alan dersiyle uğraşma. Sınavlar bitti diyorsan da "öğretmenim; canım benim, canım benim, seni ben pek çok, pek çok severim" de velin de desin geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bi kere alan derslerinden biri zayıfsa (tm olduğuna göre bunlar edebiyat, coğrafya, matematik, d.ant -gerçi dant'tan geçmezsen zaten kalırsın- oluyor) ortalamayla geçebilmen için alan dersleri ortalamanın düz lisedeysen 2.5'un anadolu'daysan 3.0'ün üstünde olması lazım (2.0 ve 2.5 da olabilir babama sormam lazım). bu alan dersi ortalaması tutmuyorsa, eğer ortalaman sınıf geçmeye yetiyorsa ve d.ant zayıf değilse sorumlu geçersin (yani verene kadar mezun olamazsın), değilse sınıfta kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 dva ne be :S lisede kredi hesabı da mı varmnış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 dva dil ve anlatım dersi :p kredi dediği işte 3.95 gibi ortalamanın ders saatine göre farklı bi şekilde hsaplanmış hali :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 valla bedenim 2 gelmişti bi kaç tane 1im 0ım falan vardı sonra nasıl oldu bilmiyorum tüm derslerini verdim. ama taaaa lise1den kalma bi kimya vardı anca lise sonda babamın gelip hocayı tehdit etmesi ile geçebildim anlamıyorum fen derslerinden :D 0dı bide peeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 1 yıl kalmıstım zaten bi daha kalırsam atılıyorum ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar