Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 evet. diyorumki geceleri şöyle Team Deathmatch falan yapalım. 2 takım oluşturalım aramısda. saatlerce oynayalım. katılmak isteyenler bu thread üzerinden veya öm ile psnleri yazsınlar, takım çıkartayım. sonrada zaman belirleriz. hadi bakalım görelim cengaverleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 psn: aiko1905 bekliyorum... 1 kere deneme amaçlı girdim multiye bi dahada girmedim single kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 daha yeniyim, hem oyuna hem konsola :) biraz alışayım atarız multi tabi ID: Luinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 psn katalanzar, ctesileri haric cogu gun katilabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 PSN: RabecTR Hangman's Noose oynamak isteyen? Doğru düazgün oynayanlarla bir türlü karşılaşamadım herkes kendi başına damaı alıp gidio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Simit oynamadim hic multi ama single ı bitirdim. rekabete girerim her şekilde :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 psn: Sputzke hadi hadi party mode go go !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 TEAM 1 Mayhem (MAYHEMY) Aiko (aiko1905) Konn (Sputzke) Progamer (RabecTR) TEAM 2 Xo (Luinir) Pasha (katalanzar) Enginar (Simit) şimdilik takım böyle. 1 kişi daha olursa team 2e yerleşsin. ben psnleri ekleyip, davet yollayacağım herkese. ayrıca bu pazar gecesi 22.00 gibi yapalım diyorum. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 her türlü uyar. T. Deathmatch dışında diğer modları da deneriz >:D< - Xo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 kardeşimin acc açık kalmış fds, fail :P en zevkli mode hangisi bu arada ? deathmatch dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 psn account name fuysal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 İlk maç günü ve saati 18 Mayıs, Pazar gecesi. Saat: 22.00 kadro tamamlandı o zaman. başka gelmek isteyen arkadaşlar varsa yazsınlar, onlarıda ekleyelim takıma. şimdilik takımlar TEAM 1 Mayhem (MAYHEMY) Aiko (aiko1905) Konn (Sputzke) Progamer (RabecTR) TEAM 2 Xo (Luinir) Pasha (katalanzar) Enginar (Simit) mono (fuysal) dipcik: herkese invite yolladım arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Adam olup XBOX alaydiniz da biz de atsaydik :( ayrica luinir su fanatik gsli olan adam mi... cok antipatik breh o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Ben de mac adresini falan alıp okuldan bağlanınca haber verip katılırım arada. Adam kalıp ps3 ü satmasaydın beraber oynardık amzo, adam değilsin demiyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Azmodai said: ayrica luinir su fanatik gsli olan adam mi... cok antipatik breh o. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 antipatiksin aga :( ama merak etme, son mesajindan sonra Xaenin de resmen antipatisine antipati katarak berbat bi herif oldugunu ispatladi. kisisel bisey yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Sen de adam değilsin amzo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bu arada Luinir benim kardeşim :P farklı kişileriz yani aman. futbol bölümüne yazdıkları beni bağlamaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 E ben kimim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 gtayi online oynayanlar hakkinda kotu dusuncelerim filizlendi bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Xo said: bu arada Luinir benim kardeşim :P farklı kişileriz yani aman. futbol bölümüne yazdıkları beni bağlamaz sdf aman sen çok farklısın sanki. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 8 haziran finallerim bitiyo 10 haziran gibi istanbuldayım ve oyun elime geçmiş olur heralde. psn: vingthor reserved player olmak istiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 vingthor ilk maça olmasada diğer maçlarda olursun muhtemelen. diğer arkadaşlar, inviteler geldimi, yarın gece yapıyoruz maçı haberiniz varmı ? bir tepki verin pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 invitation icin actim ps i 125 mb update varmis :) yarin bahane olmasin simdiden yapin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 dün hallettim güncellemeyi. yarın akşam 22.00'de kan gövdeyi götürecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar