Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Cikan son trial. Mans Are Simple Creatures .. http://www.youtube.com/watch?v=9OCDeETqh00&feature=user Is it Baby ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Bu hatunun lore'daki olayı ne? Hiç Konan Barbaryan okumadım, bilmiyorum, abartmayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Bende hatun açıcam ama bu assasin benimki ranger olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Gangren said: Bu hatunun lore'daki olayı ne? Hiç Konan Barbaryan okumadım, bilmiyorum, abartmayın :p ben Conan'ın hangi dişi çürük hangi dişi sağlam onu biliyorum ama bu kadını ilk defa AoC'de gördüm. Oyunda Conan'ın gizli sağ kolu gibi birşey, assassinlerin rogulerin lideri bu hatun, Akilonya kralı adına işler çeviriyor, istihbarat topluyor falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 AoCWiki sayfası: http://aoc.wikia.com/wiki/Keaira ben de hic bilmiyorum conan lore ama gordugumde bas karakterlerden biri sanmıstım eheh =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Oo Konan, hayırlı işler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 red sonja ? öle bi hatun vardı,connanın hatun versyonu gibi assain bişi arada kaıpışıyolar ikiside yenemiyodu,arada yardım ediyolar,sevişmişlikleride var sanırım ama o karının assasin olması on numaraydı evden kaçıyordu erkeklere sinirlenip , hafif feminist bi ablaydı cunku cadının teki bunu tutoyrdu ben sana savaşmayı hayatta kalmayı öretirim,ama cok acı cekceksin,ok mi? diydou sonja bunu kabul edince sonjayı bi cukura atıodu cukarda ilk gece bi iğrenç canavar gelip sonjaya tecavüz etti ikinci gece 2 tane geldi 3. gece 3 sonja zamanla o canavarlara elinde ne varsa onla saldırmaya başladı "YETER LAN BİZDE İNSANIZ " diye öyle öyle savaşmayı örendi çok testisli bi ablamızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Ovvv neydi o cildin adı , geçen sene gene okumuştum Kutsal Kase miydi neydi. Çok bomba bir ciltti , ablamız da bombadır. Kıyafetlerine şapka çıkartılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 YETER ARTIK GELSİN OYUN BE edit: o cildi ben de istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 mans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 lö mans. bu oyun Kınayt Onlayn 2dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 fizban said: mans. fail :P hatuna +rep. assassin oldugu için duble rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Red Sonja: Valeria: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar