Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 başlık açılmamış ilginç. ben mi göremedim yoksa. show tv verecekti maçı ama şu an var mısın yok musun var. bilgisi olan var mı yayınla ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Ayenen çıldırmış durumdayım şuan,vizyon bölümüne yazdım az önce,nedir bu salak tv lerden çektiğimizX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 23.25 de tekrarını vericekler maçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bez bebek ten beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Bu maç 3 kere daha oynansın. 3 kere daha Glasgow alır..Sabahlara kadar 2..Sabahlara kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bu arada fatih tekke varım dedi, ilk 11 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ilk 11 deymiş,adam gibi maç izleycektik,tekkede vardı halbuki,hala elim titriyor sinirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Fatih Tekke mi...Güldürmeyin.. Kevin Thomson'ı izleyemicez ona yanarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 maçı arıyorum ben de 2 saattir. gerçi 2 saatte maç biter öyle bi olay da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 http://www.justin.tv/ verebilir.Bakmadım bi bakın isterseniz spor bölümününe bakın bide ilk sayfadan most viewers'a basın veriyosa görünür. Evet veriyor. Sportline'a basın most viewers'a basıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 rangers sahasından çıkamıyor, zenit topa %60 sahip ve 10 şutu var kaleye rangers ın 1 tane varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 http://www.livescorehunter.com/Live-Streaming-Video/Internet-TV/Shanghai-Sports-Web-Player.php burdada var alternatif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Zenit attı. Adamlar hakettiler ya.Bayerni ezdikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 denisov (?) zenit i 1-0 öne geçirdi :) dk 70 küsür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 10dk içinde Rangers'ın golu gelicek.Ve uzatmalarda 2 gol daha atıp 1-3le kupayı alıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Evet sonra bir uzay mekiği sahaya inecek.sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 şov tivi senin anan nereli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 anlamadım noldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Tam Glasgow'un dakikaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Zenit 2.. Çok rahat alıcaklarını söylemiştim.. Tebrikler Zenit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 tekke asist yaptı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Eternal said: 10dk içinde Rangers'ın golu gelicek.Ve uzatmalarda 2 gol daha atıp 1-3le kupayı alıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Ben öyle bişey söledigimi hatırlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 biraz eskilere git 1 sayfa kadar orda demişsin valla:D bu sırada zenit bu sene feci süpriz yaptı hiç beklemiyodum helal olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Rus sporunda büyük çıkış var takım sporları bazında...Rus klüpleri gerçekten iyi maaşlarla hem yabancılar için liglerini çekici hale getirdiler,hem de yerli oyuncularına iyi para vererek güzel randıman aldılar...Zenit ağırlıklı bir kadroyla Hiddink yönetiminde Rusya turnuvanın plasesi olacak gibi zaten Euro 2008'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar