Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Bizim de Saidou vardı zamanında. Adam karşı kaleye doğru bakarken önünde karşı kaleyi ortalayarak 160 derecelik açıya asla pas atmazdı. Maksimum santra çizgisine 10 derecelik paslar atardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 rew bu nası bi anlatım tarzı ya uaha gece gece hiç bişi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 olaya bilimsel yaklaştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 BU MU BİLİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Böyle yazıya dökünce saçma oldu aslında. Tanım benim değil, zamanında Saidou muhabbeti geçerken bir arkadaş söylemişti. Tabii yüz yüzeyken hele el hareketiyle falan da desteklenince daha güzel anlaşılıyor. Tanım çok hoşuma gitmişti çaldım direk böle yeri geldikçe aynen kullanıyorum. Da forumda olmadı sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Rewendor said: Bizim de Saidou vardı zamanında. Adam karşı kaleye doğru bakarken önünde karşı kaleyi ortalayarak 160 derecelik açıya asla pas atmazdı. Maksimum santra çizgisine 10 derecelik paslar atardı :) ahaha bu ne ya, zaten gecenin 2 si kafa uçmuş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 max kolpa haber EZELİ rakiplerin 2 etkili idarecisi geçtiğimiz günlerde buluştu!.. Ve sohbet döndü dolaştı Arda’ya geldi. “Juve’nin verdiğinin fazlası, hatta isterseniz Kezman takası gündeme gelebilir” denilince, G.Saraylı idareci konuyu başkana iletti; ve... EURO 2008’DEKİ müthiş performansından sonra taliplileri artan Arda Turan’ın kafasının artık Avrupa’da olduğunu düşünen Adnan Polat, düğmeye bastı!.. Öncelik Juventus’la Trezeguet takasına verildi. Ancak İtalyanlarla’la anlaşılamaması halinde, Rıdvan Dilmen ve Ümit Karan’ın “Galatasaray’da oynasa Gol Kralı olur” dedikleri Kezman’ın takasının masa- ya konulması kararlaştırıldı. Kezman’ın yıllık ücretinin bir kısmını da F.Bah- çe’nin karşılamasının istenebileceği, üzerine de bir miktar para talep edileceği kulislerde konuşulur oldu. Bu arada Fenerbahçe’ye sürekli sıcak mesajlar yollayan ve son olarak “Emre Belözoğlu ile birlikte oynamak istiyorum” diyen Arda’nın mevkisine Kewell’ın transfer edilmesi de iddiaları güçlendirir hale geldi!.. Öte yandan dün bir radyo kanalında canlı yayına katılan Fenerbahçeli bir şahıs, “Kulübe çok yakınım. Arda, Fener’e koşuyor” ifadelerini kullandı... http://www.internetspor.com/news_detail.php?id=76590 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yazılmıştı bikaç sayfa geride.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 appiah gönderildi ki. ayrıca bence maldonado'yu görünce aragonese WTF!=!=!'^+) bu ne lan atın gitsin bunu dicek. Alex koşmazsa kadroyada zor girer gibi geliyor bana. koşmayana kadroda yer yok Delgado Espanyol'a transfer oluyor demiş delgadonun babası: milliyet said: İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman’ın kavgası sonrasında kaptan olan Arjantinli futbolcunun, İspanya’nın Espanyol Kulübü ile 4 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi. Delgado’nun menajerliğini yapan babası, “Oğlum, İspanya’da yılın transferi olacak” dedi kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Ronaldinho'da %90 Milanla anlaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Baluu said: bilmem kaç sene kalmak lazım sanırım tr'de, alex sağlıyor mu bu durumu bilmiyorum. Doğrusu durum nedir tam olarak onu bilmiyorum :D 5 sene gerekiyor yada bakanlar kurulu kararı lazım bunun için nobrede olduğu gibi. alex 2004 te turkıyeye geldı. daha 1 senesı var. ayrıca alex bu sezon sonunda fenerı bırakacagını gecen sene acıklamıstı. ülkesine geri dönüp 2 sene daha oynayıp futbolu bırakacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 İspanya’da yayın yapan iki önemli gazete AS ve MARCA bugün adeta ağız birliği etmişçesine Galatasaray’ı yazdılar. Konu ne mi? Tabi ki Baptista! AS Gazetesi’nde yer alan haberde, Baptista’nın Avrupa’nın en değerli oyuncularından biri olduğu anlatılırken her transfer döneminde olduğu gibi yine bir çok kulübü peşinde koşturduğu belirtildi. Gazete, Galatasaray ile beraber Villarreal ve Roma’nın Brezilyalı yıldıza talip olduğunu ancak Real Madrid’in oyuncusu için belirlediği 22 Milyon Euro’luk bonservise ise henüz yaklaşan olmadığını iddia etti. Real Madrid teknik direktörü Schuster’in geçtiğimiz sezon Baptista’nın gösterdiği performanstan memnun olduğu ve oyuncusunu elinde tutmak istediği ancak buna rağmen Real Madrid’in ise ısrarla Baptista’yı satmak istemesinin altında yatan nedenin bu transfer gerçekleşirse kulübün kasasına gelecek olan parayı Cristiano Ronaldo’nun transferi için kullanmak istemesi olduğu da belirtildi. Marca Gazetesi de Baptista’nın Galatasaray’ın gündeminde olduğunu okurlarına duyurdu. Başkan Adnan Polat’ın Madrid’e giderek Baptista’nın transferini bitirmek istediği iddia edilirken bu gazetede de Roma’nın Baptista’ya talip olan takımlar arasında olduğu belirtildi. Haberde, Galatasaray’ın teklifini 15 Milyon Euro’ya kadar yükselttiği ancak başkent ekibinin 20 Milyon Euro’dan aşağı bir rakama Baptista’yı elinden çıkarmak istemediği de vurgulandı.Maraton.Com.Tr Yok artık Lebron James ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Simdi bi bonservisi elinde Kewell alındı diye Türk genci 20 milyon euroluk Baptistanın hayaliyle uykuya yatıyor.Feci gaz milletiz ha . Amehufgsdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Benim inandığım falan yok zaten. Gelmez, alamayız. Ama İspanyol basını yazmış paylaşalım dedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Almicaz zaten kiralicaz. Daha doğrusu biz kiralamaya R.Madrid bonservisiyle satmaya çalışıyo. Tabii o kadar parayı biz veremiyoruz bizim verdiğimizi de adamlar kabul etmiyo falan filan. Dün Harry Kewell başlığında da söylemiştim ben gazetelerden önce: Rewendor said: Kewell attı imzayı. 19 numaralı formayla poz vermiş. E ama hazır 7 numara da boştu güzel güzel? Edit: Ha tamam, 7 numarayı Baptista'ya ayırmışız :) link: http://forum.paticik.com/read.php?29,3373989,page=13 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 oha Rewendor :D %0.1 gelme ihtimali ama olursa Süper Ligin tadı kaçar : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 baptista son 4 yildir her yaz Turkiyeye geliyor zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 marca ne derse cıkıyor daha once carlos ,aragones vs gibi transferlerde gördük bekleyelim görelim ben ihtimal vermiyorum gelse bizde nerde oynucak o da var 7.5 milyon euro gibi bir rakam konusuluyor bu paraya kaliteli bir santrafor veya stoper alabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Julio Baptista Galatasaray'da Galatasaray, İspanya'nın Real Madrid kulübünde forma giyen 27 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Julio Baptista ile anlaşma sağlamıştır. Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin, Baptista ile birlikte yarın (Pazartesi) İstanbul'a gelecektir. Galatasaray.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 gerçek mi ? valla inanmak istiyorum.hayallerim yıkılırsa senden bilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 değil fdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 luinir olm yapma bak fenerli arkadasların kalbine inicek sorumlusu sen olucan bu sıcak yaz günü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sdadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Siz bana bakmayın. Spor gazeteciliğine antrenman yapıyorum, bakayım salladıklarıma kim ne kadar inanacak diye, arada bir sallarım ben böyle. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Resmi siteden ama bu :) Adnan Sezgin: “Transfer devam edecek” Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Atatürk Havalimanı’nda Galatasaray TV’ye yaptığı açıklamada, Harry Kewell ile 2 yıllık bir anlaşma sağlandığını söyledi. Kewell’in Türkiye'de çok mutlu olacağına inandığını ifade eden Adnan Sezgin, “Bu belki de daha uzun süreli bir beraberlik olacaktır” dedi. Adnan Sezgin sözlerini şöyle sürdürdü: “Böyle transferler kolay olmuyor. Bazı yorumlar yapıldı Galatasaray’ın transferde geciktiğine dair; bu doğru değil. Bunlar uzun çalışmalar gerektiren konular. Bu sadece Harry Kewell ile ilgili de değil. Takımımıza koymayı düşündüğümüz futbolcularla ilgili. Uzun süreli bir çalışmamız var. Ama sona geldik. Yavaş yavaş imzaları atarak mutlu sonla bitirmek istiyoruz.” Bundan sonra da transferlerin olacağını belirten Adnan Sezgin, “Bu transferle bitmeyecek tabii. İstediğimiz bölgelere daha önceden planladığımız oyuncuları alarak takımımızı oluşturmaya çalışıyoruz. Çünkü bilindiği gibi 13 Ağustos’ta oynayacağımız çok önemli bir maç var. Biz buraya en ciddi şekilde hazırlanmak istiyoruz” dedi. Kewell’in gelmesi ile Arda’nın gideceği yönünde çıkan yorumların son derece yanlış olduğunu belirten Sezgin, “Bunlar son derece yanlış yorumlar. Biz takımımıza katkıda bulunacak oyuncuları almak istiyoruz. Harry Kewell’i Arda’nın yerine almadık, Arda ile oynasın diye aldık” diye konuştu. Bir yada iki transferi Almanya kampının başlayacağı 10 Temmuz’a kadar bitirmek istediklerini söyleyen Adnan Sezgin, “Ama tabii uzayadabiliyor. Sadece kontratta yazan bir madde için üç gün uğraştığımızı biliyorum. Bizim amacımız 10 Temmuz’a kadar en azından ikisini bitirmek. Ondan sonraki süreç içinde de hedeflediğimiz sayıya ulaşmak” şeklinde konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar