numberten Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Şu guiza nasıl adam cok merak ediyorum ya ispanyada gol kralı olduguna göre saglam olmalı inş. tutar ya fenerde.
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Güiza'nın kalitesi heralde tartışılmaz da daha kesin birşey yok herifin fenerbahçeyle anlaştığına dair, daha aragones yarın imza atıcakmış, destur yani :)
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 aldıgım en güzel haber bu oldu umarım gerçektir :):):)
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Sennayı hiçbiyere bırakmicaz die açıklama yapmışlardı ama ikna ettiyse sora fb bilmiorum.
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Beşiktaş, uzun süreden bu yana transfer etmek istediği Uğur İnceman için Manisaspor'la kıran kırana pazarlık yaptı. Siyah-Beyazlı kulüp Uğur için 300 bin YTL'nin yanısıra Adem Büyük ve genç futbolculardan Mustafa'yı bonservisiyle birlikte verdi.
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Gs de Arda - lincoln - kewell aynı anda oynarsa , önlerinde de 2 forvet olursa Gs her maç 2 gol yer , yediğinden fazla gol atabilir o ayrı :) Kewell fast striker da oynayabilir aslında Ümit karan yanında
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 uğur inceman bu sezon en sevindiğim transfer oldu. bu adam oyunu iki yönlü oynayabilen bi adam kesinlikle ve tecrübe sahibi oldu yaş itibariyle. iyi oldu kısacası. hazırlık maçları bi başlasa da ertuğrul kafasında nası bi kadro kurdu görelim.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Luinir said: Senna geliyormuş ama Fbye. anlamıyorum abi. senna gibi bir oyuncu fenere neden gelsin ki. villareal gibi bir takımdasın. takımın şampiyonlar liginde. Türkiye'ye neden gelsin. fb alıyor veya alıcak diye fenere laf atmıyorum. sadece futbolcu psikilojini sorguluyorum. hayatta gitmem yani. villarealden daha büyük klüplere giderim yani şansım varsa. napiim hiç bilmediğim bi ülkede.
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 nocom said: Beşiktaş, uzun süreden bu yana transfer etmek istediği Uğur İnceman için Manisaspor'la kıran kırana pazarlık yaptı. Siyah-Beyazlı kulüp Uğur için 300 bin YTL'nin yanısıra Adem Büyük ve genç futbolculardan Mustafa'yı bonservisiyle birlikte verdi.adem büyük'ü bonservisiyle mi verdik?!? off ki ne of. yedek oyuncu için geleceğin yıldız adayını harcadık yani. bravo yönetime
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 burak gibi alır biride onu 1-2 sene sonra.
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Aragones İstanbul'a gelmiş, karşılanmış vs.. Aurelio olayı için kaynak var mı ? Edit; Sezonu Süper Lig’in gol kralı olarak kapattıktan sonra Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ortaya koyduğu futbol ve attığı kritik gollerle ünlü kulüplerin transfer listesine giren Semih Şentürk’ten Fiorentina’ya ret. Başarılı golcünün avukatı ve menaceri Şenol Çilek, İtalyan ekibinin oyuncusunu transfer istediğini ancak teklife sıcak bakmadıklarını belirterek, “Çünkü eğer Semih Avrupa’ya gidecekse, bu takım Fenerbahçe’den büyük olmalı” açıklamasını yaptı. Kaynak : Fanatik.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Demek ki menajeri semihin yedek oturmasını istiyormuş...
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 daha erken değilmi semih için yaa bence daha pişmeli gibime geliyor gerçi diceksiniz daha ne yapcak adam ama daha du bakalım dün bi bugün iki
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 i.toraman-i.üzülmez kavga etmişler, süresiz kadro dışı bırakmış yönetimde ve ayrıca 2 side satılık listesine konumuş
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 o_O deli ibo giderse iş yapar BJK bu sene :D
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Nocom link verebilirmisin? çok üzüldüm toramana ya :S
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=49033
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 DoubleW said: Nocom link verebilirmisin? çok üzüldüm toramana ya :S valla heryerde var. mynette,milliyette,kartalhaberde. dur linkleri koyayım
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Sinan Engin, "Kampımızda hepimizi son derece üzen bir olay yaşandı. Bu iki futbolcuyu süresiz kadro dışı bıraktık. Affedilmeyecek bir hata yaptılar. Kendilerine gelecekteki futbol yaşantısında başarılar diliyorum. İkisini de satış listesine koyacağız. "Bu iki futbolcunun aralarında daha önceden bir husumet varmış. Bir süredir konuşmuyorlarmış. Bu son olay da sarsılma noktası olmuş. Bu iki oyuncuyu en yüksek para cezası vereceğiz. Yeni kaptanımızın kim olacağına henüz karar vermedik. Bu kararı Beşiktaş yönetimi ve teknik heyet olarak ortak karar almıştır. Bu benim şahsi kararım değildir. Bu olay takım içindeki diğer futbolcuları etkilemedi. Onlarla da konuştuk. Herkes Beşiktaş'ın ne kadar büyük bir takım olduğunu gördü. Beşiktaş'ta iyi futbolculuktan ve maddi değerlerden önce saygı, sevgi ve manevi değerler gelir" dedi Kartal Haber Mynet Milliyet
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 neyse bjkye transfer için yer açıldı :D
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 'Galatasaray ile henüz anlaşmadık' Kewell'in Menajeri Mandic, Liverpool'un resmi sitesinde yaptığı açıklamada Galatasaray ile henüz anlaşmadıklarını söyledi. NTVSPOR ve Ajanslar Güncelleme: 12:44 TSİ 4 Temmuz 2008 Cuma Liverpool'un orta saha oyuncusu Harry Kewell'in menajeri Bernie Mandic, Galatasaray ile henüz anlaşmadıklarını bildirdi. Mandic, Liverpool'un resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamasında, sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde Kewell ile 3 yıllığına anlaşmaya varıldığına dair bir haber olduğunu, ancak bunun gerçeği yansıtmadığını kaydetti. Mandic, Kewell için 2 seçenekleri bulunduğunu, ancak futbolcunun henüz bir karara varmadığını belirterek, ''Karar verilene kadar herhangi bir açıklama yapmayacağız. Muhtemelen yarın öğlene kadar karar verilmiş olacak'' dedi. ayrıca toramanı affedip üzülmezi afaroz etsinler hemen. ibrahim üzülmez oldum olası çirkef bir adam olmuştur kesin suçludur. ibrahim toraman gibi defans zor bulunur. ayrıca bonservisini almadıkça kimse de alamaz.
Öne çıkan mesajlar