toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 dünkü maçta rezildi hamit simdi, tamam iyi oyuncu da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 aurelio gidicek gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Cisse Fenerbahçe'de. teminat mektubu gönderilmiş. ve fb nin td si Löw deniyor. olursa uplarsınız dsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 FB teknik direktörünü acıkladı ya be alla allaa. Löw'ü de almanlar şampiyonadan elensek bile bırakmıcaz demediler mi? Cisse kim bu arada Marsilyalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 toggie said: FB teknik direktörünü acıkladı ya be alla allaa. Löw'ü de almanlar şampiyonadan elensek bile bırakmıcaz demediler mi? Cisse kim bu arada Marsilyalı mı? evet dijibel(okunduğu gibi yazdım). onun bir örtbas olduğu iddia ediliyor. zaten etik olarak doğru değildi yaptığı fenerin ona da kızdı adam haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 DJIBRIL CISSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 cisse haberi varsa link pls acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 balon topcu cisse sevemedim gitti su adamı cok beceriksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 haber de balon. Ne low'u yahu... bildigin aragones iste :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 duyulan yerden haberi duyunca ligradyo evet biliyorduk ama emin değildik tarzı bişeyler dediler. ama daha zaten bitmiş değil. dediğim gibi teminat mektubu yeni verilmiş. bu arada arshavin --> barcelona %90 bitmiş. o yüzden bugün ona da ayrı bir mesaj yollandı. ispanya kesin yener gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 fenerbahce kaleci martinezle ilgileniyormuş, haberlerde soyledı az önce starda yada tv 8 deydı tam hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 besiktas da yeni birini almıs. yine doldurdular yabancılar kim neyin nesidir belli değil, ilgilenen bile yok zaten. bi de olimpiyat stadında falan oynarlarsa macları bu sene avrupa kupalarına zor katılırlar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yeni dediğin kim yav? 3 yabancı transferimiz var 3ü de çok uzun zamandır biliniyor. yeni gelen var mı diye baktım kimse yok serici mi kastediosun acaba türkiyeye yeni geldi diye? kimin nesidir bilmiyoruz ama doğru bölgeye yapıldı transferler en azından buna da şükür. yönetim çok isimli transfer yaptı hep onlar patladı. biraz da isimsiz transfer görelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 seric'i diyorum evet, onceden mi almıstı bjk onu? bilmiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 evet pao'dan geldi. en son baktığımda pao taraftarları bayram ediodu forumlarında :) ibrahim üzülmezden kötü olamaz ama o kadar da değildir heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hee bu o adam mı ahah, tamam hatırladım simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Sivok çok iyi bir transfer,genç ve yetenekli bir oyuncu.Bölgesinde Cisse'yi bile yedek yaptırabilir istikrarlı oynarsa. Zapatochny'e de iyidir diyorlar pek bilgim yok,Udinese'de Sivok'la takım arkadaşıydı fakat Seric'i kimse sevmiyor,kendi taraftarı bile bayram ediyor aldık diye, BJK'de altyapıda o kadar çok yetenekli genç,kadrosunda da yetenekli adamlar bu kadar çokken nasıl bu kadar başarısız olabiliyor tartışılması gereken nokta bu aslında,transferler değil.Bu kadar kötü bir yönetim her zaman bir takıma nasip olmaz,ders çıkartsın diğer kulüpler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bu topicte herşey birbine karışmış! Koskoca dünya transfer piyasası tek bir topicte olur mu abi? Pardon unuttum Fenerbahçe transferleri hariç , çünkü onlar ayrı topic oluyor.. bkz. şekil 1a bkz. şekil 2a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 o topikleri açanlar fenerbahçeli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 heh sub, madem takip etmiyorsun forumu, bari atar yapma sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Fenerbahçeli açtı mı demişim ki? Abi şahsen ben bu topici okuyamıyorum yani inanılmaz karışık , bi konu hakkında yazı yazıyorum sonra o yazı kaybolup gidiyor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Evet abi bu kadar çok mesajın yazıldığı bi konuyu tek topic altında toplamak saçmalık. 3 büyükler için bari ayrı topicler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 suBzer0 said: Fenerbahçeli açtı mı demişim ki? Abi şahsen ben bu topici okuyamıyorum yani inanılmaz karışık , bi konu hakkında yazı yazıyorum sonra o yazı kaybolup gidiyor filan. ya dememişsin de, fbliler elit takılıyor ayrı açıyolar demeye getirmişsin işte yeme bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bundan kelli ronaldinho falan gelmedikçe zaten transfer topiclerini kilitleyip silmeyi planlıyorum. burada hiçbişey karışık değil. takip eden biliyor neler konuşuldu neler oldu. zaten her gün maksimum 1-2 sayfa yazı yazılıyor buraya tartışmalar haricinde. çok işlevsel bu thread. zaten 3 büyükler transfer falan da yapmadı pek beşiktaş haricinde. tek tek yazılırsa çok sorun yaşamayız burada. devam yani isyan etmeyin yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ahanda Derin forum vatandaşı tehdit edeken suçüstü yakalandı :D :D :D şaka maka bir tarafada milli takım oyuncularının oynadığı kulüpler bedavadan isim yapmış oyuncu almış gibi oldular ,siz ne düşünüyorsunuz? Mumu said: . devam yani isyan etmeyin yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar