BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 nihat cevabı vermiş said: Ancak akşam saatlerinde Milli Takım kampından gelen bir haber Fenerbahçe'de şok etkisi yarattı. Portekiz maçı öncesinde yerli ve yabancı basın mensuplarının katıldığı bir basın toplantısı yapan Nihat Kahveci, transferiyle ilgili soruyu şöyle yanıtladı: "Herşeyden önce benim kulübüm Villareal ile üç yıllık sözleşmem var. Ayrıca Avrupa'dan ayrılmayı düşünmüyorum. Şu anda bütün konsartrasyonum cumartesi günü oynanacak Portekiz milli maçı için. Benim konsantrasyonumu bozacak bu tür sorular sorulmasını istemiyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 nileppezdel said: Totti'den feyz alsınlar artık, para için herşeylerini verecek kadar düşmesinler futbolcular da... Totti'de çok para alıyor be :) . Eskiden bu kadar almıyordu ama yinede kulübünden ayrılmadı orasıda ayrı. Totti bir yabancı olarak şahsen dünyada gelmiş geçmiş en çok sevdiğim futbolcudur. (hagi yi saymıyorum o bizden biri :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 fistan nihat kandırmış seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sende inandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 FB icimizdeki Portekizlilerden. Nihat'in aklini bulandirarak milli takimimizi sabote etmeye calisiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 fenerbahçe bu nihat, emre olayları ile çok zarar veriyor yalnız milli takıma farkında değil.. yahu 1 ay bekle, ( gruplarda falan elenirsek o kadar bile beklemeyeceksin ) sonra istediğini al, görüş ama kendi milli takımını bulandırma şu dönemde.. aynısı gs için de olsa, bjk için de olsa söylerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Aydın'la 5 senelik daha sözleşme imzalandı :) kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 -Wissy said: FB icimizdeki Portekizlilerden. Nihat'in aklini bulandirarak milli takimimizi sabote etmeye calisiyorlar. hakkaten yani sampiyonanın baslamasına 3 gun kala yaptıkları is değil. umarım performansını etkilemez bu gorusmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 saçmalamayın.profesyonel futbolcu bunlar cocuk değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sen adama su anda aldıgının 2 katından fazlasını onerirsen profesyonellik falan kalmaz. cocuk değiller ama insanlar. psikoloji denen bir olay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 adnan polatada servetinin 2 katını aziz yıldırım onerse, anında fenere geçer. yemişim takım tutmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 adnan polat'a ne onerecek anlamadım pardon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 örnek olarak şey ettirmiştim, takım tutma diye birşey yok. parayı basan istediği oyuncuyu alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 aziz yıldırıma servetinin iki katını önerse adnan polat, aziz yıldırım da gsye geçer. dünyanın en komik argümanı az önce yazdığın, sry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Lancelion said: aziz yıldırıma servetinin iki katını önerse adnan polat, aziz yıldırım da gsye geçer. dünyanın en komik argümanı az önce yazdığın, sry. shit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Bi ara zaten bi haber çıkmıştı Aziz Yıldırımın aslında GS'li olduğuna, bisürü bi kazıklar yüzünden intikam için FB'nin başına geçtiğine dair komplo teorileri falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Luinir said: fenerbahçe bu nihat, emre olayları ile çok zarar veriyor yalnız milli takıma farkında değil.. yahu 1 ay bekle, ( gruplarda falan elenirsek o kadar bile beklemeyeceksin ) sonra istediğini al, görüş ama kendi milli takımını bulandırma şu dönemde.. aynısı gs için de olsa, bjk için de olsa söylerdim. dıyelım kı ( olmaz olmaz demeyın ) turkıye fırtına gıbı estı kupada ; nıhatta 7-8 gol atıp turnuvanın yıldızı oldu. adam ispanyada oynuyor villarealde, bu sezon 15-16 mı ne gol attı. ee bu adamın fiyatı 10 m € ise olacak 20 m € . o zaman fenerın zararını kım odeyecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 türkiye milli takımı, fenerbahçeden daha önemli herhalde ? ayrıca nihattan başka forvet mi yok ? saçmalıyorsunuz iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 herkes kendı tarafından olaya bakar, ben besiktaslıyım. ama fener boyle bırsey yapmıssa herhangıbır sekılde suc aramamak lazım. milli takım benım ıcın fenerbahceden elbette daha onemli ama bu goreceli bir kavram. ve olayın içinde milyon eurolar varsa adamlarında haklı nedenlerı var demektır. sadece bızım milli takımımızda bunlar olmuyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 suç muç demiyoruz ki etik olmayan bir davranış. yani birde kendi milli takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 iyi de nihat gelmeyi dusunmuyorum dedikten sonra fb'nin ısrarları yuzunden soyluyoruz bunu. nihat cevap vermemis olsa tabi gitsin alsın fb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ya usta nasıl karışcak milli takım aferdersin? nihat eğerki parayı düşünen biri ise euro 2008de milli takımı taşıyabildiği kadar taşımayı düşünür fenerden alcağı 4 senelik paranın 2 katını 2 ayda almak için eğerki pro. ise zaten bu tarz şeyleri takmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ya neyse Nihat'in kramponlarini aldi FB zaten. Uzatmayin. Ben de FB milli takimin ahengini bozuyor derken geyik yapiyordum. Bunu ciddiye alacak insan yoktur saniyordum. Sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 valla gayet ciddiye alınıp 1 sayfa boyunca tartışılmış:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ne dedigimi anlamıyosun ki. milli takım karısacak falan diyen olmadı, ezbere cevap vermeyin. nihat'ın aklı yapılan teklifle karısabilir, karısmayadabilir. gelmeyi dusunmuyorum dedikten sonra hala ısrar edilmesinin, sampiyonaya 3 gun kala yapılmaması gerektigini dusunuyorum. bu tur olayla ilk defa mı karsılastınız da boyle ilginc tepkiler veriyosunuz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar