Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Aykut yeniden Ankaraspor'da Turkcell Süper Lig takımlarından Ankara Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz sezon alınan kötü sonuçlardan sonra kulüple yollarını ayıran Aykut Kocaman'ı yeniden takımın başına getirdi. NTVSPOR ve Ajanslar said: Ankaraspor, eski teknik direktörü Aykut Kocaman ile yeniden anlaşmaya vardı. Geçen sezona genç teknik adamla başlayan; ancak alınan kötü sonuçların ardından Aykut Kocaman'ın istifa etmesiyle takımın başına Hikmet Karaman ve Saffet Susiç'i getiren Ankaraspor, sezon sonunda Susiç ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına, yeniden eski teknik direktörü Aykut Kocaman'ı getirdi. Geri dönme kararını kolay almadığını belirten Kocaman, "8 aydır gelen tüm teklifleri reddetmeme rağmen gönlümde farklı bir yeri olan Ankaraspor'un teklifini ekibimle beraber uzun uzun düşündükten sonra kabul ettim. 8 aylık süreçte tabii ki öz eleştiri yaptım. Yönetim ve şahsım için büyük bir risk gibi görünse de Ankaraspor'un içinde barındırdığı bu sevgi ve saygı ortamında başarılı olacağımıza inanıyorum. Zaten başarıdan başka çaremiz yok" dedi. Ayrıca, Kocaman'ın bu hafta içinde sözleşme imzalayacağı belirtildi. aykut'un geri dönmesine çok sevindim ben. bence başarılı bi teknik direktör olabilir kendisi. bırakması hataydı ama dönmesi akıllıca olmuş. umarım düşündüğüm gibi bi teknik direktör olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Galatasaray'dan Song ve Hakan Şükür ayrıldı. Hadi bakalım. Tamam Hakan'ın vakti gelmişti de, Song gibi mükemmel bir defansın gitmesi çok kötü oldu. Emre yerini doldurabilir mi bilmiyorum, çok yetenekli belli ama daha çok tecrübesiz. Böylece GS'nin eksikleri sağ bek, kaleci, defans göbeği,forvet ve opsiyonel olarak kanat. Birinci derecede önemli sağ bek ve kaleci alsak diğerleri geçiştirilebilir bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 makaay gelirse sevinirim valla yaşlı fln ama iş yapar fenerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Rewendor said: Galatasaray'dan Song ve Hakan Şükür ayrıldı. Hadi bakalım. Tamam Hakan'ın vakti gelmişti de, Song gibi mükemmel bir defansın gitmesi çok kötü oldu. Emre yerini doldurabilir mi bilmiyorum, çok yetenekli belli ama daha çok tecrübesiz. Böylece GS'nin eksikleri sağ bek, kaleci, defans göbeği,forvet ve opsiyonel olarak kanat. Birinci derecede önemli sağ bek ve kaleci alsak diğerleri geçiştirilebilir bir süre. Song? ::o Kaynak? Bu arada Atletico Madrid,Ajax'tan Heitinga'yı 10 m Euro'ya kapmış,bir diğer transfer hedefleri Fiorentina'nın defansının büyük ismi Thomas Ujfalusi;kadroya latin forvet doldurma hastalığı olan Atletico'dan beklenmeyecek hareketler bunlar. Seneye Cl'de başarı istiyorlar belliki bunun içinde defans güçleniyor,tabii kalabilirlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 song'la tekrar anlasılması lazım. ama boyle afrika kupasıydı ıvır zıvır takımını sallamayıp gidecekse, o parayı da alamaz yani kusura bakmasın. mac basına sozlesmeye de yanasmaz herelde kendileri. cok sevsem de biraz sıkıntılı biri sözlesme konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Figo ve Trabzon Riise Galatasaray'a önerildi. Trabzon doğru yapmış bence. Gs için baya iyi olabilir Riise'nin gelmesi ama parasal durumlardan yatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Sixoms said: Figo ve Trabzon Riise Galatasaray'a önerildi. Trabzon doğru yapmış bence. Gs için baya iyi olabilir Riise'nin gelmesi ama parasal durumlardan yatabilir. bence ikisi de yalan haber figonun baska işi gucu yokda trabzona faks mı cekicek geliyimmi die yani ne biliym katardanm direk kaparlar hiç olmadı o adamı. riise de liverpoolun bırakacagı bıraksa bile saglam bonsevisle bırakacagı bi oyuncu neden bole bişi olsun ki bence ikisi de yalan haber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Palavra gibi geliyo bana da bu iki haber edit: zaten kaynak olarak fanatik gazetesini vermişler geçiniz. Bu arada genel hatırlatma: transfer haberlerine ciddi haberleri yazalım lütfen, her asparagası, her dedikoduyu yazarsak spor gazetesinden farkımız kalmaz. Güvenilir kaynaktan aldığınız mantıklı şeyleri yazarsanız kolaylık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Riise'yi Juve alacak zaten. Zor bizim almamız. Adam daha 28'ine girmedi,fiziği üst seviye piyasası çok sağlam.Seria A'ya gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 BulletRide said: Riise'yi Juve alacak zaten. Zor bizim almamız. Adam daha 28'ine girmedi,fiziği üst seviye piyasası çok sağlam.Seria A'ya gider. yanlışlıkla liverpool forması ile çıkabilr ama djasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 barca keita yı almış. http://www.ntvspor.net/Pages/24228.ASP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 gerard pique-> barça goal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 barça seneye napcak çok merak ediyorum transferlere başlamışlar ii gibi duruyo şimdilik ama gidecekler var bi dolu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 gio dos santos Spurs'e gidecek haberi var her yerde. Ilginc geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 eto da pistons'a gidecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 tottenham hotspurs = spurs. ffs nub. artistik yapma burda valla karekterini pazarlarim oyunda... haberin bile olmaz! sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Dün Show'da Kupa Show programında Trabzon Selçuk İnan'la Burak transferlerini bitirdi dedi. Her şartta anlaşılmış imzalar atılcakmış yakında. Eğer doğruysa helal olsun trabzonuma cidden çok iyi transferler yaptık zirveye oynarız bu yıl. ps: Kaynağa bakmamıştım figo olayında, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 shevo'nun menejeri de açıklama yapmış, 2 klüp talipmiş biri fener diğeri milanmış, fenerbahçe'ye gelme ihtimali de çok yüksekmiş. Ama appiah ve kezman problemleri sürüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 abi figo haberini yazacaktım ben de =) bir 3-4 yıl önceki fb yönetimi figoyu izlemeyi gitti habrinden daha beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 DoruK said: eto da pistons'a gidecekmiş ciddi değil di mi bu yani. spursu duyunca bunu yazmak filan. yok yok ciddi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Alberto Gilardino Milandan Fiorentina'ya geçmiş. İyi yapmış zaten söndü sönecekti fiorentinada yeniden parlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 burak yılmaz trabzonda belki oynar. kötü bi adam. kötü yani direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Rikkie said: Alberto Gilardino Milandan Fiorentina'ya geçmiş. İyi yapmış zaten söndü sönecekti fiorentinada yeniden parlar belki. lan dünyanın en kötü forvetini almışlar offf şimdi pazzini yedeğe oturtulur. ee bravo firenzi yönetimine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 kanoote yey 4 m euro önermiş fener. waş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar