Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

fizban

Öne çıkan mesajlar

Zigiç bence 1. tercih olmalı Oliveira'dan da önce, olmadı Oliveira.

Ha ama ikisini de getirmek çok zor, hele ki Zigic'i o yüzden bilmiyorum. Oliveira belki son dakkada başka takım kalmadı ve 2. ligde oynicak diye gelebilir.

Olmadı şu rumen forvet de fena değildi Stuttgart'ın o gelsin bari en azından gençtir, eğitilir.
Sosyal ağlarda paylaş

benim 1 haftada galatasarayın ilgilendiğini gördüğüm 5 futbolcu var.

Mario Gomez
çok izlemedim bu adamı ama hakkındaki yorumlar çok iyi. genç olması bi artı. gelmesi en yüksek ihtimalli olarak bu adamla maricayı görüyorum. alınırsa ligdeki en iyi forvet olabilir.

Ciprian Marica
bu da genç gomez gibi ama bu bana daha yetenekli gibi geliyor. romen olduğu türkiye ligine daha kolay adapte olabilir gibi geliyor. gelebilecek gibi de duruyor ama bunun bonservisi daha yüksek galiba ama gelirse gomesden daha çok iş yapar.

Ricardo Oliveria
ilk bu adam konuşuldu gelebilir diye. bence gelmesin. şu takıma bi faydası dokunmaz. ceza sahasında top bekleyen bi adam. yırtıcılığı yok. zaten zaragoza bu adamın transferinde sona yaklaşıldığında zaragoza 2. lige düştüğü için mafyanın başkana baskı yaptığı bu yüzden işi bozdukları filan söyleniyordu. yani sorunlu zaten gelmesin.

Zigic
şimdi bence bu adamı alamayız ama alırsak gomez ve maricanın yaptığı işi yapmayacak yine ceza sahasında bekleyecek ama oliveiradan çok daha iyi iş yapacağına inanıyorum ben.

Milan Baroş
önce marica olsun olmadı gomez, olmazsa bu adamı tercih ederim ben olsam. çok iyi transfer olur. çok iyi iş de yapar, tecrübeli de adam ama geleceğe yatırım yapmak bana daha mantıklı geliyor. kewell gibi bi tecrübe ile iyi işler yapabilir ama sonuçta takıma gelince yıldız statüsünde olacak ve sorunlar doğuracak. benim görüşüm gomez, marica, baros arasında pek bi fark yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sene galatasaray transfer komitesi çok başarılı cidden futbolu hem fener hem beşiktaşlı meslektaşlarından daha iyi biliyorlar. Fenerbahce hala ön libero arıyor adı sanı duyulmamıs vasat bir adam alırlarsa bu yıl cacık olmaz bizden :( Uğur Boralın yerine de bir transfer gerek rekabet için ne yapcaklar bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

genç gelecek..seitaridisi kolay kolay getirmezler..yunanlı bi arkadaşımız gelmesz buraya 1 ikincisi biz almayız zaten öncelik olarak. ne derseniz deyin sokakta sorun yunanlı futbolcu alıoruz deseler aman gelmesin denir.

nese zaten ben genç ve yetenkli diye duydum. seitaridisi unutun dolayısıyla. hatta gelecek olan arkadaşımız bu hafta sonu son kez kendi takımında oynayacakmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:
genç gelecek..seitaridisi kolay kolay getirmezler..yunanlı bi arkadaşımız gelmesz buraya 1 ikincisi biz almayız zaten öncelik olarak. ne derseniz deyin sokakta sorun yunanlı futbolcu alıoruz deseler aman gelmesin denir.

nese zaten ben genç ve yetenkli diye duydum. seitaridisi unutun dolayısıyla. hatta gelecek olan arkadaşımız bu hafta sonu son kez kendi takımında oynayacakmış.

türkler yunanistanda çatır çatır oynuyo ama
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...