Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 baros gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Zigiç bence 1. tercih olmalı Oliveira'dan da önce, olmadı Oliveira. Ha ama ikisini de getirmek çok zor, hele ki Zigic'i o yüzden bilmiyorum. Oliveira belki son dakkada başka takım kalmadı ve 2. ligde oynicak diye gelebilir. Olmadı şu rumen forvet de fena değildi Stuttgart'ın o gelsin bari en azından gençtir, eğitilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 benim 1 haftada galatasarayın ilgilendiğini gördüğüm 5 futbolcu var. Mario Gomez çok izlemedim bu adamı ama hakkındaki yorumlar çok iyi. genç olması bi artı. gelmesi en yüksek ihtimalli olarak bu adamla maricayı görüyorum. alınırsa ligdeki en iyi forvet olabilir. Ciprian Marica bu da genç gomez gibi ama bu bana daha yetenekli gibi geliyor. romen olduğu türkiye ligine daha kolay adapte olabilir gibi geliyor. gelebilecek gibi de duruyor ama bunun bonservisi daha yüksek galiba ama gelirse gomesden daha çok iş yapar. Ricardo Oliveria ilk bu adam konuşuldu gelebilir diye. bence gelmesin. şu takıma bi faydası dokunmaz. ceza sahasında top bekleyen bi adam. yırtıcılığı yok. zaten zaragoza bu adamın transferinde sona yaklaşıldığında zaragoza 2. lige düştüğü için mafyanın başkana baskı yaptığı bu yüzden işi bozdukları filan söyleniyordu. yani sorunlu zaten gelmesin. Zigic şimdi bence bu adamı alamayız ama alırsak gomez ve maricanın yaptığı işi yapmayacak yine ceza sahasında bekleyecek ama oliveiradan çok daha iyi iş yapacağına inanıyorum ben. Milan Baroş önce marica olsun olmadı gomez, olmazsa bu adamı tercih ederim ben olsam. çok iyi transfer olur. çok iyi iş de yapar, tecrübeli de adam ama geleceğe yatırım yapmak bana daha mantıklı geliyor. kewell gibi bi tecrübe ile iyi işler yapabilir ama sonuçta takıma gelince yıldız statüsünde olacak ve sorunlar doğuracak. benim görüşüm gomez, marica, baros arasında pek bi fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 yaw bu adamlar da olmıcak gidip nonda tarzı bi forvet alıcaklar bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Ne zamana bitecek bu forvet transferi ? 31 Agustos son gün di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 lan o kadar yazdım bi okuyun yazdıklarımı sonra karar verin. tokat gibi cevap geldi milan baroşu aldı adamlar gidip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 harbimi...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 seni kimse sevmiyor fede ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 fede said: lan o kadar yazdım bi okuyun yazdıklarımı sonra karar verin. tokat gibi cevap geldi milan baroşu aldı adamlar gidip ya auzhuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 pazartesi sağ bek açıklanıyor..genç ve yetenkli bi arkadaşımız. beklemde kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ben de sağ bek açıklanacak diye biliyorum ama genç değil de seitaridis gelicek diye biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bu sene galatasaray transfer komitesi çok başarılı cidden futbolu hem fener hem beşiktaşlı meslektaşlarından daha iyi biliyorlar. Fenerbahce hala ön libero arıyor adı sanı duyulmamıs vasat bir adam alırlarsa bu yıl cacık olmaz bizden :( Uğur Boralın yerine de bir transfer gerek rekabet için ne yapcaklar bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 genç gelecek..seitaridisi kolay kolay getirmezler..yunanlı bi arkadaşımız gelmesz buraya 1 ikincisi biz almayız zaten öncelik olarak. ne derseniz deyin sokakta sorun yunanlı futbolcu alıoruz deseler aman gelmesin denir. nese zaten ben genç ve yetenkli diye duydum. seitaridisi unutun dolayısıyla. hatta gelecek olan arkadaşımız bu hafta sonu son kez kendi takımında oynayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Gilean said: genç gelecek..seitaridisi kolay kolay getirmezler..yunanlı bi arkadaşımız gelmesz buraya 1 ikincisi biz almayız zaten öncelik olarak. ne derseniz deyin sokakta sorun yunanlı futbolcu alıoruz deseler aman gelmesin denir. nese zaten ben genç ve yetenkli diye duydum. seitaridisi unutun dolayısıyla. hatta gelecek olan arkadaşımız bu hafta sonu son kez kendi takımında oynayacakmış. türkler yunanistanda çatır çatır oynuyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ya bi de bu werder veremem'den gelen alparsan DRL değil mi şimdilik o oynasın sağ bekte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 DLymiş abi. FM ne diyosa o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Pavlyuchenko Tottenham'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bunlarda alıp alıp yeniliyorlar hala beni kıl ediyolar iddaayı yatırıyorlar yapmasınlar transfer falan :( totmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 nileppezdel said: Pavlyuchenko Tottenham'da oha büyük transfer bence. berbatov gidicek deniyor kesin onun yerine iyi adam almışlar. berbatovu bjk alsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 oha müthiş transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Senderos--->Milan (1 sene kiralık) Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 He'll be play for Fenerbahce Sk in 2008 josico için wikipedia da yazıyor pek güven olmuyor gerçi ama marca da yazmış ona da güven olmaz ama öyle yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Gilean said: ne derseniz deyin sokakta sorun yunanlı futbolcu alıoruz deseler aman gelmesin denir. sokakta sorarsan memleketimin insanları kötü bişey oluyo zanneder ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 hayır yani sonuçta senin taraftarın o sokak onun için diorum..sadece bi önsezi o kadar. yoksa saçma katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Josico için : http://www.ntvspor.net/Pages/27210.ASP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar