unK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 38 milyon dolarla bi forvet alsınlar yani
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 çok mu zekisin abi ahahaha o ne demek.
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 transfer haberi değil ama yazmak istedim. hacettepe biraz şansız başlıyor bu sene lige. 2 oyuncusu sakatlanmış, düzelip form tutmalarıda bir o kadar süreceğe benziyor. sezon içinde olsa bu kadar çok etkileyeceğini düşünmüyorum ama ... Yeni transferlerden golcü futbolcu Fildişi sahillerinden François Zoko'ya Osteitis Pubis teşhisi konurken, oyuncunun yaklaşık altı hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Takımda geçen sezon başarılı bir performans ortaya koyan orta saha oyuncusu Tozo da yaklaşık beş hafta takımdaki yerini alamayacak. Brezilyalı oyuncunun üst adalesinde yırtılma meydana geldiği öğrenildi.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 CthuLhu said: memet gidiyormuş sarı çizmeli memet mi :D
khala Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mehmet Topal'ı 12 milyon euro'ya okutucaz heralde Everton'a. Sağlam para ama düşünmek lazım hem yerli hem de bu kadar kaliteli bir ön liberoyu zor buluruz ki alt yapımızdan yakın zamanda ön libero da çıkmaz.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 12 verirlerse düşünmeden satmamız lazım Linderoth oynar orda :)
Lui Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Aceto mükemmel bir yazı yazmış Mehmet Topal'la ilgili. 12 milyon iyi para gitsin diyenler, bu yazıyı okuduktan sonra bir daha düşünsün bence; http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/07/mehmet-topal.html
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 İyi de adam direk gitmeye meyilli. İstemeyen oynamaz GS'de. Arda gibi istendiği sürece kalırım demiyor ki. GS'de mutluyum ama kulüp para kazanırsa giderim diyor. Defolsun gitsin o zaman. Çok da severdim de biraz vefakar olur adam Dardanelspordan milli takıma çıktı adam sayemizde yahu...
khala Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 nilep hiç araştırmadan kafana göre yazıyorsun. Gitmeye meyilli felan değil Mehmet, adam beni Galatasaray yarattı futbolu burda bırakmak istiyorum eğer kulübüm beni yollamak isterse o zaman düşünürüm diyor.Mehmet Topal kalması gerekir ama 12 milyon euro'da az para değil..
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 nereye gitmeye meyilli adam? gs de kalmaktan yanayım klubum isterse o zaman düşünürüm dedi.
bluepainter Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Galatasaray Spor Klübü bugüne kadar ne takımda olmak istemeyen bir oyuncuyu transfer etmiştir ne de klüpten ayrılmak isteyen bir oyuncuya engel olmuştur. Gelmek isteyen gelir gitmek isteyen gider Galatasaray için oynamayan oyuncunun Galatasaray'da işi yoktur başarılar boş sözleşmeye imza atan gerçek fedakarlarla kazanılmıştır gerekirse herkes gider yine gerçek fedakarlar bulunur.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 khala said: nilep hiç araştırmadan kafana göre yazıyorsun. Gitmeye meyilli felan değil Mehmet, adam beni Galatasaray yarattı futbolu burda bırakmak istiyorum eğer kulübüm beni yollamak isterse o zaman düşünürüm diyor.Mehmet Topal kalması gerekir ama 12 milyon euro'da az para değil.. Ben bugün okuduğum haberde yazdığını söylüyorum. Arda bile o kadar göz önünde o kadar çabuk söylemiyordu. Bilemiyorum yani. Umarım sen haklısındır da yine severim Topal'ı. İyi de topçu. Ama dediğim gibi gitmek isteyeni zorla tutmayalım
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 12 milyon euro deniyosa, ki kendisi çok ciddi bir para hatırlatırım, bi düşünmek lazım noluyo diye. böyle bi teklif varsa da adam gitmek isterse en son sorgulanacak şey vefadır, ne demek defolsun. vefa göstermek için hastalanınca başımızda durup çorba mı pişirsin yahu ille de.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Abi sonuçta ilk çıktığı sene daha. Gayet de genç oyuncu. Bu kadar tecrübesizken Avrupa'ya gitmesi risk. Vefa olarak burada işe yaramalı daha 2-3 sene, sonra yine en az öyle bir paraya transfer olsun diyorum. Vefa olayı budur futbolda bence. Ha Totti gibi dünyaları reddedip bizde kalsa da gayet vefalı bulurum kendisini o ayrı :D
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 nileppezdel said: khala said: nilep hiç araştırmadan kafana göre yazıyorsun. Gitmeye meyilli felan değil Mehmet, adam beni Galatasaray yarattı futbolu burda bırakmak istiyorum eğer kulübüm beni yollamak isterse o zaman düşünürüm diyor.Mehmet Topal kalması gerekir ama 12 milyon euro'da az para değil.. Ben bugün okuduğum haberde yazdığını söylüyorum. Arda bile o kadar göz önünde o kadar çabuk söylemiyordu. Bilemiyorum yani. Umarım sen haklısındır da yine severim Topal'ı. İyi de topçu. Ama dediğim gibi gitmek isteyeni zorla tutmayalım her gazetede yazana inanıyosan ohoo
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Totti gayet istisna bi futbolcu vefa konusunda, yaşasaydı belki Metin Oktay için de aynısını söyleyebilirdik. Onun dışında yanlızca bi semt adı.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 @Aiko: Abi gazeteye verdiği röportajın gerçek olup olmadığını nerden bilebilirim ki zaten?
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bence gitsin 12ye ama adam alalım biz de.
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 12 milyon euro büyük para. gitmesini istemem ama eğer o bonservis bedelini veriyolarsa düşünür muhtemelen yönetim bunun üzerine.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bluepainter said: Galatasaray Spor Klübü bugüne kadar ne takımda olmak istemeyen bir oyuncuyu transfer etmiştir ne de klüpten ayrılmak isteyen bir oyuncuya engel olmuştur. Gelmek isteyen gelir gitmek isteyen gider Galatasaray için oynamayan oyuncunun Galatasaray'da işi yoktur başarılar boş sözleşmeye imza atan gerçek fedakarlarla kazanılmıştır gerekirse herkes gider yine gerçek fedakarlar bulunur.hasan şaş - 2002. boş konuşmayalım pls.
Öne çıkan mesajlar