Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuncay Özkan:Maaşın kaç liraysa söyle ben vereyim.

becool

Öne çıkan mesajlar

4 bir koldan it sürüsü gibi sıkıştırıp 1 lokma aldıktan sonra bizkaclirayiz diye manset atmak şerefsizliktir. o milletin maaşlarını verebilse kendi batana kadar da satmazdı o kanalı. ama batarken, yanında maaş dahi almadan, o kadar emek vermiş kimseleri de yanında götürmek istemedi belli ki.

aklında "its all about the money" olan biri zaten böyle sürünmez, radikaldeki manşeti attıran kişi gibi yaltaklanır, yedi ceddini doyururdu
Sosyal ağlarda paylaş

Radikal'i eskiden (2002/2003 öncesi) severdim ama artık sevmiyorum.

AKPye arada bir giydirir gibi yapıp sonra seçim zamanı AKP lehine anket yayınlayan yada Arçelik olayında "len o kadınlardan biri neden türbanlı değil, bu mu bizim Türkiye'miz?" diye köşe yazısı yazdıran gazete bence taraftır, o taraf da benim tarafım değildir.

İsmet Berkan'ın ne tür birisi olduğunu hepimiz bilmiyor muyuz sanki?
Sosyal ağlarda paylaş

ikisi de al birini vur ötekinedir. tuncay'ın ne olduğunu biliriz, ismet'inde.. geçmişlerinde ne oldukları, şimdi ne dedikleri, neyi diyemedikleri hafızamızdadır.

nihyetinde ikiside sütten çıkmış ak kaşık değildir, tencere dibin karadır, onunki diğerinden de karadır...

atasözleri ve deyimlerimiz kültürel mirasımızdır
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
ikisi de al birini vur ötekinedir. tuncay'ın ne olduğunu biliriz, ismet'inde.. geçmişlerinde ne oldukları, şimdi ne dedikleri, neyi diyemedikleri hafızamızdadır.

nihyetinde ikiside sütten çıkmış ak kaşık değildir, tencere dibin karadır, onunki diğerinden de karadır...

atasözleri ve deyimlerimiz kültürel mirasımızdır

Böyle bişeyler yazacaktım da üşeniyordum, yazılmışına çöküyorum o yüzden hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

dieevil said:
babanın olgu olsa 8 ay senı ıdare etmez pff
devlet'le , ıktıdarla ugrasanın bıt kadar aklı yoktur bana gore .Alırlar adamın aklını bak reklam gelırlerı kalmadı dıor arada

ha bu sag olmus ha sol olmus hıc farketmez .Ne yalan soylım uzulmedım hıc

heil faşizm, çok yaşa..... işte tam bu işte.faşistlerin mantığu bu.iyi okuyun iktidar ne olursa olsun iktidar ile uğraşılmaz.alıyorlar adamın aklını, reklamlarını kesiyorlar, eleştiremiyorsun en iyi iyi onlar biliyor.helal sana kardeş.
Sosyal ağlarda paylaş

dieevil said:
babanın olgu olsa 8 ay senı ıdare etmez pff
devlet'le , ıktıdarla ugrasanın bıt kadar aklı yoktur bana gore .Alırlar adamın aklını bak reklam gelırlerı kalmadı dıor arada

ha bu sag olmus ha sol olmus hıc farketmez .Ne yalan soylım uzulmedım hıc

Tuncay Özkan'ı bilmem de insanın böyle bir yazı yazabilmesi için hakkaten bit kadar bile aklı olmaması lazım bence.

Şeref, haysiyet nedir bilmeyen, geçimini iktidarı yalayarak sağlayan medya kuruluşlarının Tuncay Özkan'ın üzerine gitmesi gayet normal. Bu ithamlara karşı adamın böyle tepki vermesi de normal. Açıkta bir şey görmüş gibi heyecanlanmanın ne anlamı var ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Allah'ın sopası yok ki göstersin , dün bazı arkadaşlar seviyesiz dediğimde ispatla vs. gibi konuşuyorlardı dün 1 bugün 2 buyrun size ispat.

not: Bu arada ben Horizon ilginç bir şekilde konu dışına mesaj atamıyorum bir şekil engellenmiş bilinçli veya bir hatadan dolayı.
Sosyal ağlarda paylaş

İte hoşt deyince kaçsaydı, kuduz aşısına gerek kalmazdı

Ayrıca, nolursa olsun Tuncay Özkan ilkeli bir adam olabilir Akp'ye karşı olabilir anti-emperyalistim diyebilir, halkçıyım, milliyetçiyim vs vs diyebilir ama tüm bu naralara rağmen gözümüzde oluşturduğu imajı kanalı dincilere satarak şahsi kanaatime göre yerle bir etmiştir o ayrı bir detay. Kendisi paraya muhtaç bir milliyetçi bir anti emperyalist bir devletçi bir halkçıysa, ona bu yardımı yapmaya ikna edilebilecek anti emperyalist halkçı devletçi insanlar bulmak günümüz türkiyesinde zor değil. Ama tuncay özkan ne zaman ki giriştiği iş adamlığını gazeteciliğinin önüne koymuştur, işte o zaman böyle bir tablo doğmuştur. Çıkıp köpek denmeyi hakedicek insanlara söylediklerine lafım yoktur, ama kendisinin de çok karakterli ve ilkeli olduğunu bu ülkenin menfaati için herşeyi yapmaya hazır olduğunu söylemek zordur.
Sosyal ağlarda paylaş

Videoda anormal hiç bir şey göremedim , adamın uslübü biraz sert ama o da kabul edilebilir bir sınırda.Dürüst insanlar biraz da duygularıyla konuşur çünkü saklayacakları bir şeyleri olmadıklarından rahatdırlar , sizin barlas'lar , çandar'lar , nazlı ılıcaklar böyle konuşamıyor çok edepli konuşuyorlarsa o ya ağzımdan birşey kaçırırsam diye düşünüp her kelimelerinden önce defalarda düşünmelerinden olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dün Tuncay Özkan'ı dinledim. Neden kanalı sattığını açıkladı. Kerimcan Kamal beyefediden tüm ulusalcılara, demokratlara, seslendi, geldinizde vermedik mi dedi. Kanalı 25 milyon dolara satmış. Bunun 10 milyon doları borç dedi. Çalışanlar 7 8 ay maaş almadan çalıştı onların paralarını vericez dedi. Sonra da Koza Grubu'na çok teşekkür ederiz dedi. Buraya sahip çıktılar dedi.

Bana göre Kanaltürk bir medya şirketi, bir işletme. İşletmeyi ve para kazanmayı becerememek ve bunun için ulusalcıları suçlamak çok saçma. Reklam alacak yayınlar yapamıyorsanız bu sizin suçunuz bizim değil. Başkent Üniversitesi'nin kanalı var B TV, programlarına bakın, ne kadar dolu programlar, içerik olarak adamlar dolduruyorlarda, 2 duvar ortada 2 adam yardır küfrü olunca o program olmuyor kusura bakmayın, ona da kimse reklam vermez. Ayrıca bu kadar cumhuriyet mitinglerini organize et, üstüne bizkaçkişiyiz platformu kur, yurtsever hareketler, heryerde vatanseverlik hakkında yorumlar falan derken git FETHULLAH GÜLEN'in ikinci adamına kanalı sat. Oldu mu şimdi? 8 ay bedava çalışanlarınla vedalaşırsın, kanalın tüm materyalini kırar hurdacıya satarsın, gelen paraları insanlara dağıtırsın genede o adamın parasını almazsın arkadaş! Hem Cumhuriyete sahip çıkayım hem Fethullah'ın adamına mal satayım. Yersen ulusalcıyız, yersen vatanseveriz, yersen laikliğin yanındayız. Cüneyt Arcayürek ne zamanki Kanaltürk'le bağını kesmiştir, bizim de o kanala inancımız o gün bitmiştir. Şimdi yeni bir kanal kuracak, parti kuracak, siyasete girecekmiş. Girsin çeşit olur, başka da bişey olmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

Drakkahn said:
Cüneyt Arcayürek ne zamanki Kanaltürk'le bağını kesmiştir, bizim de o kanala inancımız o gün bitmiştir. Şimdi yeni bir kanal kuracak, parti kuracak, siyasete girecekmiş. Girsin çeşit olur, başka da bişey olmaz...

evet çeşit olur aynı fikirdeyim :) bu çeşitleme ile chpnin oy kitlesinden oy çalıp akpnin işine yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...