Utterable Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 selincim tebrikler =) senin gibi basarili bir ogrenciye az bile :) benim icin de gez, ozlicem seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 hacı ben anlamıyorum turizm öğrencilerin finlandiya sevgisini , arkadasim sal kendini guneye ak fransadan ispanyadan italyadan yok mu erasmusun kapsamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 güle güle sevgi kelebeğiiiiiiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bLackcha0s said: hacı ben anlamıyorum turizm öğrencilerin finlandiya sevgisini , arkadasim sal kendini guneye ak fransadan ispanyadan italyadan yok mu erasmusun kapsamdaaynen. bi de selin, az gez lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Utterable said: selincim tebrikler =) senin gibi basarili bir ogrenciye az bile :) benim icin de gez, ozlicem seni =) AHAHAHA adam alttan alttan çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 vay be selin=)) yerinde olup finlandiyaya gidebilmek için seni gözünü kırpmadan katledebilcek on yüz bin milyon kız tanıyorum =)) Bari bi taş sarışın mail arkı bul allahsız :D ps.erkek tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Afush mrb nasılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Werewolf said: Utterable said: selincim tebrikler =) senin gibi basarili bir ogrenciye az bile :) benim icin de gez, ozlicem seni =) AHAHAHA adam alttan alttan çalışıyor. asdghjkdfgahfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Utterla ilişkimizi kıskanıyorsun bence Werewolf agfsg. O değil de, bilekkaos. Erasmus kapsamında Hollanda'ya gidenler evsiz kalıyor, risk alamadım. Macaristanla yeni anlaşıldı, ikiye yazdım, daha kimse gitmedi bilmiyoruz okulu vs. En güveniliri Finlandiya'yadı seçenekler arasında, ben de o yüzden tercih ettim. Afush, ayıbediyon bulmam mı kızım, sen istediğin boy kilo vs özellikleri yaz fdsf. Lan Ferit, neden az gezeyim, az ye de sen de Erasmusa git gez. Ayrıca kesinleşti, bahar dönemi Laurea Üniversitesi öğrencisiyim!!1!1 Yürü be kim tutar beni aadfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Kız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Pyro said: Kız.. pyrooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bana niye bişi yazmadın selin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 hehe hayırlı olsun iyi eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Madcat said: bana niye bişi yazmadın selin? sana olan derin duygularımı her yerde dile getirmek istemiyorum delikedim. herkese teşekkürler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 utopia said: Madcat said: bana niye bişi yazmadın selin? sana olan derin duygularımı her yerde dile getirmek istemiyorum delikedim. herkese teşekkürler=) saol beybi öptüm seni :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 utopia said: Ayrıca kesinleşti, bahar dönemi Laurea Üniversitesi öğrencisiyim!!1!1 of universitenin ismi bile guzel, "hatun var BURDA!11!BIR!" diye bagiriyor ya :) hadi hayirli olsun, resimleri bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Arkadaşım erkek değilsin madem, Finlandiyada ne işin var? Hava buz gibi, insanı da biraz soğuk.. Erkekleri de abuk subuk herifler.. Bizim Türkler gibi at suratlılar.. Halbuki gitsene İspanya'ya veya İtalya'ya..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ablam da erasmusla İspanya'ya gidiyo güzel bişey bu erasmus.. edit: pati olarak finlandiyaya oradaki arkadaşlarını ziyarete gelebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 senin ablana napacaklar orda biliosun dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ıpwjdfoıjoıjedfoıjsf ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Sly-One said: senin ablana napacaklar orda biliosun dimi eniştemle gidiyor yoksa göndermem eyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 *har har har har* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Finlandiyada erkekler eniştene napıcak bilio musun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar