Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivas Uefa'da Bjk İntertoto'ya

CatLikeThief

Öne çıkan mesajlar

Sivas haklıymış. Ya bi gidin allahaşkına

giden 12 puanımız var şampiyonluk elimizden çalındı dediğimizde

Ağlıyor oluyor.

3lü averajdan Uefa ya gidince şike şaibe oluyo.

Kafanız mı güzeldir nedir? Kuralı var osu var busu var.3lü averajı hiç mi duymamıştınız.İlk defa bizde uygulandı yine şaibe oldu.
Ya bırakın çamur atmayı.

Uefa nın sitesinde ayrıca Beşiktaş 3. gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
pwnbot said:
yahu 3 takim da ayni puanda, ne demek fenerin sampiyonlara gidecegi garanti bakilmasin ona.

Ne bileyim abi önceden belli olmamış mıydı işte Fener'in CL'ye gideceği? Biz Sivas'ı yenince artık sadece UEFA şansımız var ona odaklanacağız demediler mi?

tamam da uc takimin da puani ayni, uclu averaja bakilir. uefa icin bakilmiyor uclu averaja, takimlarin siralamasi icin bakiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Lige başlamadan sıralamanın nasıl belirleneceği belli; eğer 2'den fazla takım aynı puanda ligi bitirirse ikili avreaja bakmaksızın adeta aralarında bir lig oynanmış gibi düşünülür.
Bütün hafa bu ihtimal konuşulmadı mı, ee daha ne?
Sivas'ın 4. lüğüne açıkçası çok sevindim, hele ki Fenerbahçe yüzünden bu hale düşmelerine iyice sevindim.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Sivas'lılar haklı ama konu sonuçta UEFA'ya gitmekse CL yeri garanti olan FB averaja dahil edilmemeli. Ve Sivas-BJK arasında 2'li averaja bakılmalı.

Fener in ŞL ne katılması 3 lü ve 2li averajla belli olduktan sonra açıklandı ŞL ye Fener diye son hafta. Ne demek yani 3 lü averaj olmasın diğer 2 si baksın. tamam o ŞL ye gitti boşver onu demek olmaz. Mantıklı konuşun bari biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

belli olacak birşey yok. milletin keyfine göre değiştirilmez kurallar.

ligi aynı puanda bitiren 3 takım var. bu takımlar arasında 3lü averaj yapalım clye gideceği bulalım sonra kalan 2si arasında 2li averaj yapalım kadar mantıksız bir önerme uzun zamandır duymamıştım

hele hele fener bizim rakibimiz değil beşiktaşla 2li averaja girelim ne demek ya. akıl mantık tavsiye ediyorum sivas yönetimine. parası neyse ben veriim
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf bjk lilerden sivas a atılan bu çamuru da anlamıyorum.Çirkef takımdır şudur budur medya maymunudur.Bir kere Bülent Uygun'un açıklamaları sadece milletin kafasını karıştırmak içindi evet şampiyon olamazlardı ama bi yerde küçümseterek kendilerini rakip takımlardan korundular ki 73 puan aldılar.

Allah aşkına bjk mı hak etti sivas mı ya bi düşünün ha tabii bjk giderse daha başarılı olur ama sivasa da yazık ayrıca hayatımda da hiç 3 lü averajı duymamıştım bunu da yaşadık bu yüzden değerli fenere akü demek istiyorum davarlar bi yenemediniz trabzonu
Sosyal ağlarda paylaş

NoS said:

Allah aşkına bjk mı hak etti sivas mı ya bi düşünün ha tabii bjk giderse daha başarılı olur ama sivasa da yazık ayrıca hayatımda da hiç 3 lü averajı duymamıştım bunu da yaşadık bu yüzden değerli fenere akü demek istiyorum davarlar bi yenemediniz trabzonu

haketme işi ile olsaydı herşey ligde hep bişeyler deişmeliydi o zaman. Sadece sivas'ın hiç bir başarısı olmadığından bu kadar puan alınca sükse oldu, başarı oldu. ilk 4 teki takımlarla yaptıkları maçlarda sadece 1 galibiyleti var. küçük takımları yenip puan aldılar yani ki uefa ya giderlerse başarılı olucaklarını mı sanıyorsunuz? mehmet yıldız satılırsa takım biter. bi ton gol bi ton asist yapan sadece o.

kural neyse odur yani. bizimde hoşumuza gitmiyor böyle olması ama kurallar bunlar yani. fb şl'yi garantileri diye 3lü averaj olmaz denmesi komik yani.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten oldum olası bu sivas sempatisini anlayamadım abi , benim için ligdeki 17 takımdan 1 tanesi ve şampiyon olmaları zerre kadar istemedim. Benim için Beşiktaş şampiyon olmadığı müddetçe kim olursa olsun. Ayrıca sivas'ın maçlarını izlediniz mi bilmiyorum ama futbol filan oynamıyorlar , kalas gibi adamlar haldur huldur koşuyorlar.

Beşiktaş için emin olduğum tek konu 3 büyükler arasında şike ve şaibeye en az karışan takım olmasıdır ve buna kalıbımı basarım.
Sosyal ağlarda paylaş

o degilde

y degerindeki sivas ile
20y degerindeki besiktas
ve
200y degerindeki Fenerbahce nin

ayni puani almasi ne acikli bir durumdur bence sivas gitsin arkadas uefaya

ne demek buyukler ile yaptigi maclari kazanmadilar kucuklerden puan topladilar sen niye o kucuklere yenildin o zaman demezlermi adama ya..

besiktas sanki super top oynadida uefa ya biz gidince cok farkli olucak.. Bari sivas gitsin ceplerine biraz para girer
Sosyal ağlarda paylaş

aslında 2 li veya 3 lü averaj diye bir şey yok "aynı puanda" olan takımların aralarında hesap yapılıyor.

4 takım aynı puanda olsa 4 lü averaj olacaktı ve 4 takımın aralarında oynadıkları 12 maça göre hesap yapılacaktı.

bu kural sezon öncesinden belirtilmiş bir kural sonradan da uydurulmadı. Sonra sivaslıların çıkıp da biz fenerle yarışmıyoruz ama beşiktaşla yarışıyoruz demesi de çok güzel. (eğer 3 lü averaj da puanları yksek olsaydı CL ye gideceklerinden habersizler.)

Sivas bu sene kolay maçların hepsini kazandı ama 3 büyüklere acaip maçlar kaybetti. Avrupa da başarılı olabileceklerini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sivasspor - Galatasaray maci gunu...

TRT 2 kanalinda Sivasspor baskani ve teknik direktoru canli yayindadir...

Baskanin sozleri " Ben Fenerbahceliyim, Fenerbahceli dogdum ve boyle devam etti ama burda memleketimizin sehrimizin takimi soz konusu oncelikle kendi baskani oldugum takim icin sonra destekledigim takim icin bu mactan puanlar cikaracagimiza inaniyorum..."

Sonuc :

Sivasspor baskaninin tuttugu takim, sezon başında hükmen karar ile puan kazandigi takim bir olup Sivasa guzel bi TOTO hediye ettiler :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...