Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Street Fighter :The Legend of Chun-Li (2009)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu hatunun guard almayı bile becerememesinden korkmuyor değilim aslında. Hem kalça ve memeleri chun-li standartlarında değil kesinlikle. Az daha kasıp daha uygun birini bulsalarmış keşke.
Mesaj tarihi:
O zaman sevgili erkek kankalar... Chun li de bacak onemlidir di mi? eveeet

hepimiz bacak hastasi miyiz erkek milleti olarak? eveeet

peki Kristen Kreuk'a bacak kasi yaptirmayacaklar mi? eveeeettt

Oh film gozumde simdiden 10/10 :P

Geyik bir yana kizi forma sokarlar dert etmeyin, bir bacak kasi yaptirirlar artik, smallville'in onumuzdeki sezonunda hic oynamicak gibi bir durum var sirf bu filme hazirlanacak diye.

O yuzden merak etmeyin, zaten iyi bir proje ise bu kizi o hale getirirler. Bu arada kizin annesi Filipinli... cinli degil :P
Mesaj tarihi:

hmm millet daha bi baldırlı olan devon aoki ve daha bi memeli olan Tila Tequila'yı ve çırpı bacaklı ama en azından daha iyi dövüş mövüş bilen Qi Shu'yu da önermişler. hatta Lisa Marie Scott diyenler bile var! heh.. maggie q'da demişler ama kzıın suratı duvara toslamış gibi gözüküyor..

ancak amcalar her bişeye başladıklarından dolayı artıkın çok geç. şahsen ben bu kızı ve smallvile'i sevmediğimden dolayı çok ısınamadım desem yeridir. (lam minicik bişi bu be.. kırılacak gibi duruyor.. tuba ünsalı siyaha boyayıp serena williams yapma çabasına benziyor sanki)

ahanda işte moon bloodgood ablamız :]
devamı için tık tık

oha oha. çok komik yaw

Mesaj tarihi:
Kız 7 sene supermanin yaninda staj yaptı neyi tartışıyosunuz :p

Azmo kızın annesi gayet çinli ama endonezyada doğmuş filipini nerden cıkardin allasen yapmayin böyle :p
Mesaj tarihi:
ahaha balrog ve vega beni benden aldi. Bison da fena degildi imdb den gordugum kadariyla.

Cinliymis, ben bir kac yil once okudugumda filipinli falan deniyordu..

Sorun yok o zaman sdf.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:
daverc said:

Kristin Kreuk

Canım yaa canım, buna vurulur mu hiç?
Buna vurursun ama hani yani (yaşasın abazanlık yaşasın saplık)
  • Yeni Oluştur...