BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 milliyet.com.tr said: Arçelik’in maskotu Çelik’in “Benim milyonlarca annem var!” kampanyası çerçevesinde 10 anneyle birlikte fotoğrafı çekilip gazetelere gönderildi. Milli Gazete, anneleri çok açık bulup rötuşla kapattı! Anneler günü nedeniyle bir çok firma özel kampanya düzenledi. Bu kampanyaların tanıtılması için de gazetelere ve televizyonlara reklamlar verildi. Kampanya düzenleyen firmalardan biri de Arçelik. 10 anne rol aldı Firma, “Benim milyonlarca annem var” adı altında bir kampanya düzenledi. Arçelik’in maskotu Çelik’in 10 anneyle çekilmiş fotoğrafı ise kampanyanın görsel malzemesi olarak kullanıldı. Bu fotoğraf Türkiye’de yayın yapan gazetelerde yayınlandı. Ancak İslami basından Milli Gazete’de bu fotoğrafa dikkatlice bakıldığında rötuş yapıldığı ortaya çıkıyor. Etek boyları uzadı Yenişafak, Bugün ve Zaman gazetelerinde bile orijinal fotoğraf kullanılırken, Milli Gazete’de yer alan fotoğrafa bilgisayar programı “Photoshop” yardımıyla çeşitli eklemeler yapıldığı dikkat çekti. Fotoğraftaki anneler incelendiğinde, bazılarının etek boyu bilgisayar yardımıyla uzatıldığı, bazı annelerin ise degajelerin yok edildiği ortaya çıkıyor. İki fotoğrafa dikkatle bakıldığında Arçelik’in maskotu Çelik hariç bütün herkese eklemeler yapıldığı hemen fark ediliyor. dicek bir lafım yok tabi. madem öyle git iranda yaşa be of. dağdan gelmiş bağdakini kovucak yakında tipler
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 haklılar ya. üsttekini görünce direkt tuvalete koştum birden. çok fena çok.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Sansürden nefret ettiğim kadar Tayyip'ten nefret etmiyorum yaa :X
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yalniz bu bariz sekilde milli gazetenin hayvanligindan cok arceligin ayibidir dye dusunuyoum, bana mi oyle geldi bir tek? yani hayvanlik ortada zaten, ona diyecek yok ancak boyle birseye arceligin goz yummasi, reklam materyalinin tahrip edilmesine, degistirilmesine -eger kendileri yapmadiysa tabii- goz yummasi da kabul edilir degil bence
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 zaten küçük kızlara sansür olayında ipi ucu kopmuştu ama bu da çok fena.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ya acikcasi bana cok entresan gelmiyor sonucta bu bir reklam arcelik bu reklami milli gazetetede yainliyorsa onnarinda okuyucu kitlesine hizmet etmek istiyor demektir ve bu okuyucu kitlesine hizmet etmek icin kollari uzatilmis etek bilege indirilmis reklam vermesi gerekiyosa hic de sacma veya ant laik bi hareket deildir nasil ki magnum erkeklere dondurma samak icin eva longaria kullaniyo sawyer kullaniyo bundan cok farkli deil bunun adi kapitalism ha gazete kendi yapamaz arcelikten habersiz gotu yemez bnlerce lira ceza oder
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 anne konsepti içinde bunlar be. ayıp ulan.
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Çelik'in de koluna falan dua yazsalarmış.
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hah ben de boneun soyledigini demek istiyorum zaten, yani milli gazetenin cizgisi belli ne oldugu belli, ama bu reklami arcelikten habersiz degistirmis olmalari olasi gelmiyor bana da bu durumda arcelik o 'cizgiye' hitap edebilmek icin reklamini sansurlemis ya da sansurlenmesine goz yummus demektir ki bence de asil nokta o, asil tepkiyi hakeden milli gazete degil arcelik yani
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 sözün bittiği yerdeyiz maalesef bu olaya küfürsüz birşey yazamicam, kusura bakmayın
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 abicim madem senin hitap ettiğin kesim belli, o zaman yayınlama reklamı. reddet. bu kadar basit. para satın almasın seni. oh ne ala be.
huun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 reklamı yayınlamasa bu sefer milli gazete arçelik reklamlarını yayınlamamış vay anasını diyeceksiniz. adamlar tipik reklamcılık ayakları çekiyor işte; herkese vermek istedikleri mesajları, mesajı vermek istediklerinin istedikleri formatta veriyorlar. bu olay hem caiz hem nizami. gayet doğal geliyor bana. alan razı, veren razı bize laf düşmez gibi bir durum.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 huun said: reklamı yayınlamasa bu sefer milli gazete arçelik reklamlarını yayınlamamış vay anasını diyeceksiniz. haber olmazdı o zaman bu. arçelikle milli gazete arasında olan ilişkiler basına çıkmazdı.
huun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bitch, hangi ülkede yaşadığını bir daha düşün. bu ülkede gizli yürütülen mahkemelerin bile iddianameleri gazetelerden okunabiliyor. emin ol birisi ya da birileri senin bu konuda fikir bilgi sahibi olmanı sağlardı.
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Nefr said: yalniz bu bariz sekilde milli gazetenin hayvanligindan cok arceligin ayibidir dye dusunuyoum, bana mi oyle geldi bir tek? yani hayvanlik ortada zaten, ona diyecek yok ancak boyle birseye arceligin goz yummasi, reklam materyalinin tahrip edilmesine, degistirilmesine -eger kendileri yapmadiysa tabii- goz yummasi da kabul edilir degil bence buda bi reklam oldu sonuçta demi ama
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hüseyin uzmez mapusda degılmı yaa nıye sansur koymuslarkı yoksa aralarında baska huseyın uzmezler varda onları sansurleyemdıklerı ıcın resımlerımı sansurluyorlar bu arada ps yı pek basarılı bulmadım
Öne çıkan mesajlar