N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 can uza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 can uzun zaten, sen görmemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 göstermiyorum orta yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ayrıca terbiyesizliğinden dolayı konuyu trollemeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 memur sehrinde okunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Sly-One said: bilkent sux ayrıca ewet süper bi okul olsa bile bi kere memur şehrinde. inanmasan bile saygı duyduğun için fair pileyi hakkettin. çıkışta gel benden al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 not everyone appreciates the labor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kimisi derin yaşar, kimisi yüzeysel.. ilişkilerini. Hal böyle olunca, derin yaşayan'ın gördükleri yüzeysel yaşayanın gördüklerinden fazladır. Bunun seni seven adamdan çok, senin sevişin.. belki sevişmelerin.. Ama bunca yılda öğrendiğim bir şey var ise, o da bunun kişilik ile dogrudan orantılı olduğudur, masanın üstünde olan bir su şişesine dahi önem veren birinin aşkı anlatılmaz olurken, yarın ne yapacağını bile umursamayan bir adamı hayatı anlamsız olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Proleter kesimin sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ünlü düşünür vakti zamanında bi laf etmişti 'benim beğendiğim beni beğenmez beni beğeneni ben beğenmem yoksa ben zurna mıyım ha?' şaka bi yana 'sabır' diyorum deniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ben de bu işlerde arayan her zaman bulamaz diyorum. kendine gelmesini beklemek lazım bazen. yani sabır'a +1. ama ya sabır diye beklersen en sonunda yeter lan bu kadar sabrettim hala tık yok diye patlama, chillax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 istanbul gay sehri herkes cok samimi cekilirmi o ya nerede kaldı bunun zorlaması,olacakmı diye dusunmesi.istanbulun tek iyi yönü giselerin kartlıya gecmesi oldu paralı cok sacmaydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 N-c said: herkesin bi aşk hikayesi var ballandıra ballandıra anlattığı.. ama beni gerçktn okdr sevip el üstünde tutan, aradan zaman geçtiğinde hala anlatabilceim güzel şeyler yaşatan hiç olmadı... insanları dış görünüşü ile faliyetleri arasında bağlantı yok yanlış zamanda yanlış yerde olabilirsin bu yüzden senin kovalaman lazım bu sebepten dolayı benim neyim eksik gibi düşüncelere kapılma anladığım kadarı ile yeterince trent sevilmeyi hak eden bi insansın bu tür olaylar gençlikte genelde taktik olayıdır yani koş abi sevdiğin insanın peşinden kendinden veya gururundan bişey kaybetmessin sürekli koşarsın peşinden senin varlığını kabul eder en ufak yokluğunda seni özler keşke peşimden koşan o çocuk yanımda olsaydı der istikrarlı olmak şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ivy said: ünlü düşünür vakti zamanında bi laf etmişti 'benim beğendiğim beni beğenmez beni beğeneni ben beğenmem yoksa ben zurna mıyım ha?' şaka bi yana 'sabır' diyorum deniz ben de sana şunu diyorum: seni seviyorum ivy daha çok yannda olabilsem diip de olamadıklarımdansın işte:( özlüorum sizi bliosunuz.. her gittiğinizde nolur beni yannız bırakmayın diorum ama işte yapamıoruz bliosun.. neyse yine de seni seviorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 porsuk said: N-c said: herkesin bi aşk hikayesi var ballandıra ballandıra anlattığı.. ama beni gerçktn okdr sevip el üstünde tutan, aradan zaman geçtiğinde hala anlatabilceim güzel şeyler yaşatan hiç olmadı... insanları dış görünüşü ile faliyetleri arasında bağlantı yok yanlış zamanda yanlış yerde olabilirsin bu yüzden senin kovalaman lazım bu sebepten dolayı benim neyim eksik gibi düşüncelere kapılma anladığım kadarı ile yeterince trent sevilmeyi hak eden bi insansın bu tür olaylar gençlikte genelde taktik olayıdır yani koş abi sevdiğin insanın peşinden kendinden veya gururundan bişey kaybetmessin sürekli koşarsın peşinden senin varlığını kabul eder en ufak yokluğunda seni özler keşke peşimden koşan o çocuk yanımda olsaydı der istikrarlı olmak şart herzmn sevdiğim adamın peşinde koşup onu el üstünde tuttum.. belki de ben yapılması gereken herşeyi fazlasıyla yaptığım için onlar bişi yapma gerei duymamıştır ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 evet, doğru diyorsun. insan ulaşılamaz olanı seçer her zaman. erkekler de öyle. kızlar da. herkes demiyeyim ama çoğu kişi birisi peşinden geldiğinde onu cepte görüyor. cepte olanın hiç bir cazibesi olmaz. ne zaman ki biri köpekler gibi peşinden koşturur, işte o kişi cazip gelir insana, dünyanın en güzel kızı gibi gelir. o yüzden, duygusal davranmamak lazım onu gördüm ben. biraz mantığı devreye almak lazım, ufak bi umut verip geri çekilmek lazım. aktifleşme enerjisini verip tepkimenin olmasını beklemek lazım. deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 işte olay buradan sonra başlıyor peşinden koşup elde ettiğin zaman fazla ilgiyi bırakacaksın yani şımartmıyacaksın bundan sonraki fedakarlık rölü ona düşüyor yani sen zaten ona kendini kanıtlamışın peşinden koşmakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 abi anamadim bu kacmaca kovalamaca ne ya ask dedigin dengesizlik isi hatta bi dans ole kacmakla kovalamakla olmaz o sag yapcak sen sag yapcan sen sol yapcan o sol yapcak ayrica ilgiyi kesiyim benden sikilmasin fantazyasida 15 yasindaysan guzel tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 porsuk said: işte olay buradan sonra başlıyor peşinden koşup elde ettiğin zaman fazla ilgiyi bırakacaksın yani şımartmıyacaksın bundan sonraki fedakarlık rölü ona düşüyor yani sen zaten ona kendini kanıtlamışın peşinden koşmakla evet. said: ayrica ilgiyi kesiyim benden sikilmasin fantazyasida 15 yasindaysan guzel tabe bilmiyorum çok olgun biri sayılmam yaşım da çok byük değil zaten. henüz sevgili adaylarım da olgun sayılmaz yani, gerçek aşkı arayacak halimiz yok. ama illa ki bu muhabbet geçiyor başımdan hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 N-c said: ivy said: ünlü düşünür vakti zamanında bi laf etmişti 'benim beğendiğim beni beğenmez beni beğeneni ben beğenmem yoksa ben zurna mıyım ha?' şaka bi yana 'sabır' diyorum deniz ben de sana şunu diyorum: seni seviyorum ivy daha çok yannda olabilsem diip de olamadıklarımdansın işte:( özlüorum sizi bliosunuz.. her gittiğinizde nolur beni yannız bırakmayın diorum ama işte yapamıoruz bliosun.. neyse yine de seni seviorum oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 olm fesatsınız lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 iyide ilgiyi kesmek felan kiz tavlamak icin laizm olan bisi yane iliskide niye ilgiyi kesiyosun seviyosaniz birbirinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Bu durumu Ankarayla baglanaynlara kafam girsin, Ankaradayim, Sevgilim Ankarali ve 8 ayligina Istanbulda yasiyor olsa da Ankarada gayet ask yasanir. Sans meselesi bunlar, aradigin zaman bulamazsin. Eski sevgilimden ayrildiktan sonra (ki Bonepart olmak uzere bir cok kisi burada tanimistir kendisini dolayli olarak :P) 3 sene sonra kafama gore birini buldum. Ben de ilk 2 seneden sonra iyice yalnizliga kapilik diyordum "beni niye kimse sevmiyor, benim niye olmuyor" diye sonra pes ettim aramayi biraktim, her allahin haftasonu barlara gidip "belki biriyle tanisiriz" fantezisinden vazgectim... ve iste o an, vazgectikten sonra ufukta o malum kisi belirdi... hatta Denizcim sen de kendisini gordun (Locus Solustaki gece gelmisti) o yuzden aramayi birak, sen kafana gore takil birisi cikar illa ki. Olmadi Bonepart senin icin Ankaraya tasinir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ofh azmoooo bırakıorum ozmn :D viskiye(kedim) adicam artık kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bilmem ben ankarayla mi yoksa senle mi alakali bi durum bu ama sunu anladim diyebilirim ben kasinca olmuyor boyle seyler pit diye cikivericek karsina bigun sen de olmasi gerektigi gibi davranicaksin ve gozunde kalpciklerle yasiycaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar