Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benim neyim eksik

N-c

Öne çıkan mesajlar

kimisi derin yaşar, kimisi yüzeysel..

ilişkilerini.

Hal böyle olunca, derin yaşayan'ın gördükleri yüzeysel yaşayanın gördüklerinden fazladır. Bunun seni seven adamdan çok, senin sevişin..

belki sevişmelerin..

Ama bunca yılda öğrendiğim bir şey var ise, o da bunun kişilik ile dogrudan orantılı olduğudur, masanın üstünde olan bir su şişesine dahi önem veren birinin aşkı anlatılmaz olurken, yarın ne yapacağını bile umursamayan bir adamı hayatı anlamsız olur..
Sosyal ağlarda paylaş

N-c said:
herkesin bi aşk hikayesi var ballandıra ballandıra anlattığı.. ama beni gerçktn okdr sevip el üstünde tutan, aradan zaman geçtiğinde hala anlatabilceim güzel şeyler yaşatan hiç olmadı...

insanları dış görünüşü ile faliyetleri arasında bağlantı yok
yanlış zamanda yanlış yerde olabilirsin bu yüzden senin kovalaman lazım
bu sebepten dolayı benim neyim eksik gibi düşüncelere kapılma
anladığım kadarı ile yeterince trent sevilmeyi hak eden bi insansın
bu tür olaylar gençlikte genelde taktik olayıdır
yani koş abi sevdiğin insanın peşinden kendinden veya gururundan bişey kaybetmessin
sürekli koşarsın peşinden senin varlığını kabul eder
en ufak yokluğunda seni özler keşke peşimden koşan o çocuk yanımda olsaydı der
istikrarlı olmak şart
Sosyal ağlarda paylaş

ivy said:
ünlü düşünür vakti zamanında bi laf etmişti

'benim beğendiğim beni beğenmez
beni beğeneni ben beğenmem

yoksa ben zurna mıyım ha?'

şaka bi yana
'sabır' diyorum deniz

ben de sana şunu diyorum: seni seviyorum ivy daha çok yannda olabilsem diip de olamadıklarımdansın işte:( özlüorum sizi bliosunuz.. her gittiğinizde nolur beni yannız bırakmayın diorum ama işte yapamıoruz bliosun.. neyse yine de seni seviorum
Sosyal ağlarda paylaş

porsuk said:
N-c said:
herkesin bi aşk hikayesi var ballandıra ballandıra anlattığı.. ama beni gerçktn okdr sevip el üstünde tutan, aradan zaman geçtiğinde hala anlatabilceim güzel şeyler yaşatan hiç olmadı...

insanları dış görünüşü ile faliyetleri arasında bağlantı yok
yanlış zamanda yanlış yerde olabilirsin bu yüzden senin kovalaman lazım
bu sebepten dolayı benim neyim eksik gibi düşüncelere kapılma
anladığım kadarı ile yeterince trent sevilmeyi hak eden bi insansın
bu tür olaylar gençlikte genelde taktik olayıdır
yani koş abi sevdiğin insanın peşinden kendinden veya gururundan bişey kaybetmessin
sürekli koşarsın peşinden senin varlığını kabul eder
en ufak yokluğunda seni özler keşke peşimden koşan o çocuk yanımda olsaydı der
istikrarlı olmak şart

herzmn sevdiğim adamın peşinde koşup onu el üstünde tuttum.. belki de ben yapılması gereken herşeyi fazlasıyla yaptığım için onlar bişi yapma gerei duymamıştır ne dersin?
Sosyal ağlarda paylaş

evet, doğru diyorsun. insan ulaşılamaz olanı seçer her zaman. erkekler de öyle. kızlar da. herkes demiyeyim ama çoğu kişi birisi peşinden geldiğinde onu cepte görüyor. cepte olanın hiç bir cazibesi olmaz.

ne zaman ki biri köpekler gibi peşinden koşturur, işte o kişi cazip gelir insana, dünyanın en güzel kızı gibi gelir.

o yüzden, duygusal davranmamak lazım onu gördüm ben. biraz mantığı devreye almak lazım, ufak bi umut verip geri çekilmek lazım. aktifleşme enerjisini verip tepkimenin olmasını beklemek lazım.

deneyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

porsuk said:
işte olay buradan sonra başlıyor peşinden koşup elde ettiğin zaman
fazla ilgiyi bırakacaksın yani şımartmıyacaksın
bundan sonraki fedakarlık rölü ona düşüyor
yani sen zaten ona kendini kanıtlamışın peşinden koşmakla

evet.

said:
ayrica ilgiyi kesiyim benden sikilmasin fantazyasida 15 yasindaysan guzel tabe

bilmiyorum çok olgun biri sayılmam yaşım da çok byük değil zaten. henüz sevgili adaylarım da olgun sayılmaz yani, gerçek aşkı arayacak halimiz yok. ama illa ki bu muhabbet geçiyor başımdan hep.
Sosyal ağlarda paylaş

N-c said:
ivy said:
ünlü düşünür vakti zamanında bi laf etmişti

'benim beğendiğim beni beğenmez
beni beğeneni ben beğenmem

yoksa ben zurna mıyım ha?'

şaka bi yana
'sabır' diyorum deniz

ben de sana şunu diyorum: seni seviyorum ivy daha çok yannda olabilsem diip de olamadıklarımdansın işte:( özlüorum sizi bliosunuz.. her gittiğinizde nolur beni yannız bırakmayın diorum ama işte yapamıoruz bliosun.. neyse yine de seni seviorum

oha.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu durumu Ankarayla baglanaynlara kafam girsin, Ankaradayim, Sevgilim Ankarali ve 8 ayligina Istanbulda yasiyor olsa da Ankarada gayet ask yasanir.

Sans meselesi bunlar, aradigin zaman bulamazsin. Eski sevgilimden ayrildiktan sonra (ki Bonepart olmak uzere bir cok kisi burada tanimistir kendisini dolayli olarak :P) 3 sene sonra kafama gore birini buldum. Ben de ilk 2 seneden sonra iyice yalnizliga kapilik diyordum "beni niye kimse sevmiyor, benim niye olmuyor" diye sonra pes ettim aramayi biraktim, her allahin haftasonu barlara gidip "belki biriyle tanisiriz" fantezisinden vazgectim... ve iste o an, vazgectikten sonra ufukta o malum kisi belirdi... hatta Denizcim sen de kendisini gordun (Locus Solustaki gece gelmisti) o yuzden aramayi birak, sen kafana gore takil birisi cikar illa ki.

Olmadi Bonepart senin icin Ankaraya tasinir :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...