Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008

Luinir

Öne çıkan mesajlar

avusturya yenilmesine ragmen futbolu acısından yenilenlerin en iyisi olabilir. ama hırvatistan ve cek cumhuriyeti attıkları goller dısında gayet zevksiz ve kotu futbol oynadılar. ayrıca fransa'da bugunku macta bişey oyamadı.
ilk 3, hollanda-almanya-portekiz.
hollanda'dan bu kadar iyi futbol beklemiyordum ama yarı final oynayacaklarına kesin gozuyle bakıyorum artık. almanya da final için en buyuk favorim. fikstur avantajları var baya.
Sosyal ağlarda paylaş

doruk bi takımın yenilmesi o takımın kotu oynadıgı manasına gelmez.avusturya hırvatistan macını izleseydin ne kadar iyi bir futbol oynadıklarını gorurdun.aslında benim gonlumde 1. avusturya ama almanya-hollanda olagan dısı iyi futbol oynadılar o yzden ilk 2 sıra onların.portekiz icinde biz o kadar kotu oynadıımız icin tabiki portekizede alan kaldı we onlarda iyi oynadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Limbeck, yenilen bir takım iyi oynamış olabilir, ama o listede 3. olamaz yapma allahaşkına, resmen abartı olmuş seninki, fazla sempati beslemişsiniz belli ki avusturya'ya.

ev sahibi olma faktörü de avusturya'nın iyi oynamasının en büyük etkenidir. ama belli ki yetmemiş bu durum.

ayrıca maçı izleseydin demişsin, nasıl da hemen maçı izlemediğim sonucuna ulaştın anlamadım =) izledim maçı da. ama sizin dediğiniz göze hoş gelen futbol oynanmadı diye bir takım iyi futbol oynamamış sayılamaz, o zaman size göre manchester ve chelsea avrupa'nın en berbat futbolunu oynayarak finalde karşılaştılar.
Sosyal ağlarda paylaş

romanya da en az bizim kadar kotu. hatta daha bile kotuler bence. bizim en azından atak girişimimiz falan oldu. tuncayın ıskaladıgı toplar oldu. romanya'nın orta saha cizgisini gectigini goremedik. adamlar korner kullanırlarken bile kendi ceza sahalarında 4 kişi + kalecilerini bıraktılar. bir de fransa'nın kornerlerinde 11 kişi içerdelerdi. ee yuh yani.
Sosyal ağlarda paylaş

romanyanın kafasındaki şuydu bence;

ben bu italya ve fransaya kapanayım 0-0 a bağlayıp 2 puan alayım, daha sonra hollandaya hücum futbolu oynayıp çıkarım.. çünkü elemelerde romanya hollanda ile aynı gruptaydı ve romanya 1.çıktı, hollandayı da yenmişti orada, hollanda çok rezildi. ama bugünkü hollandayı gördükten sonra planları değişir herhalde. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak birkaç gözüme çarpan noktayı yazayım kısaca:

- Turnuvanın favorisi Hollanda gibi gözüküyor. En yakın takipçileri de Almanya ve Portekiz. Açıkçası Portekiz'in oyununu çok beğenmedim ben, Almanya ise henüz kendi gücünü ortaya koymadı, bir de yedek kulübesi çok kötü. Odonkor gibi gereksiz ve Türkiyede bile oynayamayacak adamlar var. Kadro darlığı birinci problemleri. Hollanda hem dengeli kadrosu hem de oyun stili ve uyumuyla çok güçlü. Tek zaafı defansı gibi gözüküyor ama zaten çok gol atarak o zaaflarını kapatıyorlar. Son dünya kupası finalistleri italya ve fransa ise rezil durumdalar.

- Bizim takım hala kötü. Bakmayın isviçreyi yendiğimize, hala adam gibi taktik yok gibi. Ancak standart 4-4-2'ye dönünce (son maç 2. yarı gibi) o zaman bir şeyler yapabildik, tanıdık taktik ve görev dağılımı tabii herkes alışık.

- Milli takımda sürekli sakatlıklar var. Servet, Gökhan, Emre vs vs. Turnuva öncesi de haftalardır milli takımın yaptığı ağır kondisyon antrenmanlarından bahsediyordu gazeteler. Eskiden almanyayı çalıştırmış bir kondisyoner getirmişiz falan filan... Acaba diyorum bu adam çok fazla yorarak zorlayarak sakatlıklara sebep veriyor olabilir mi farketmeden.

- Dikkat ettim, şu turnuvada uzaktan atılan şutlar hep yerden ve etkisiz gidiyor bir iki tanesi hariç. Atan adamlar da dünya klasında adamlar olmasa ayaklarına oturmadı dicem, ama durum böyleyken şu yeni kullanılan topla ilgili mi acaba diye düşünmeden edemiyorum, fazla mı ağır, fazla mı dengesiz ya da ayağa mı oturmuyor çözemedim ama şu ana kadar maçlarda 20 civarı şut var böyle uzaktan atılan ve tıngır mıngır giden. İlginç.

- Turnuvanın en renkli kişisi heralde hırvat teknik direktörü. Adam 40 yaşında, ingiltere premier ligde futbol oynamış, kulağı küpeli, metal grubunda gitarist, üstüne bir de hukuk diploması var üniversite bitirmiş, tam anlamıyla hayatı yaşamış dolu dolu yani.

- Turnuvanın sürprizleri romanya ve hırvatistan gibi duruyor şimdilik. En göze batan oyuncular ise Villa, Podolski ve Sjneider. Ancak ben Srna, Lobont, Moutinho ve Van Bronkhorst'u da çok beğendim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...