Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Açıldı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 böyle gruplara ayırmak ta olmadı be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Llama said: böyle gruplara ayırmak ta olmadı be :D oldu oldu.. o topiclerde konuşalım.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 oldu oldu dükkan kapandı burda hadi diğer tarafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 gruplar topiğinde maçları konuşuruz işte.. bir türkiye maçlarına özel topik açarız.. üst konuya maç sonuçları falan yazılır.. bu topikte de turnuvanın genel durumu hakkında konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 topa hasta kaldım yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 maçların isimleri tarihleri yazıyor ulan delirtti bu top beni yaa valla billa delirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Bana göre turnuvadaki 5 maç sonunda en iyi top oynayan takım(s) :D ; 1 portekiz 2 almanya 3 isviçre 4 hırvatistan 5 çekler 6 fransa 7 romanya 8 avusturya 9 polonya 10 türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Hırvatlar ve Çekler çok yalan yahu. Avusturya ve İsviçre daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Razu said: hollanda diyorum bende supriz olarak. pek sürpriz gibi değiller ama fena futbol oynadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hollandayı izlemek çok zevkli,konta atakları imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 En ii oynayan takımlar bence. 1.Hollanda 2.Almanya 3.Avusturya 4.Portekiz 5.Hırvatistan 6.Cek Cumhuriyeti 7.Fransa 8.İsvicre 9.Polonya 10.Romanya 11.Italya 12.Turkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 avusturya 3. sırada maşallah, yenilmelerine rağmen. çok mantıklı bir sıralamaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 avusturya yenilmesine ragmen futbolu acısından yenilenlerin en iyisi olabilir. ama hırvatistan ve cek cumhuriyeti attıkları goller dısında gayet zevksiz ve kotu futbol oynadılar. ayrıca fransa'da bugunku macta bişey oyamadı. ilk 3, hollanda-almanya-portekiz. hollanda'dan bu kadar iyi futbol beklemiyordum ama yarı final oynayacaklarına kesin gozuyle bakıyorum artık. almanya da final için en buyuk favorim. fikstur avantajları var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 doruk bi takımın yenilmesi o takımın kotu oynadıgı manasına gelmez.avusturya hırvatistan macını izleseydin ne kadar iyi bir futbol oynadıklarını gorurdun.aslında benim gonlumde 1. avusturya ama almanya-hollanda olagan dısı iyi futbol oynadılar o yzden ilk 2 sıra onların.portekiz icinde biz o kadar kotu oynadıımız icin tabiki portekizede alan kaldı we onlarda iyi oynadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bugün itibariyle iddaa oynamadığım için kafamı her tarafa vuruyorum. Fransa-Romanya maçındaki Fransa dışında,bugüne kadar ki tüm maçları tutturdum.Özellikle Hollanda... Gerçi Hollanda'yı tutuyorum normalde de,olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Limbeck, yenilen bir takım iyi oynamış olabilir, ama o listede 3. olamaz yapma allahaşkına, resmen abartı olmuş seninki, fazla sempati beslemişsiniz belli ki avusturya'ya. ev sahibi olma faktörü de avusturya'nın iyi oynamasının en büyük etkenidir. ama belli ki yetmemiş bu durum. ayrıca maçı izleseydin demişsin, nasıl da hemen maçı izlemediğim sonucuna ulaştın anlamadım =) izledim maçı da. ama sizin dediğiniz göze hoş gelen futbol oynanmadı diye bir takım iyi futbol oynamamış sayılamaz, o zaman size göre manchester ve chelsea avrupa'nın en berbat futbolunu oynayarak finalde karşılaştılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hadi avusturyayı anlarım da italya napıo en aşağıda:) adamlar 5 tane %100 kaçırdı fransanın pozisyonu yok adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 romanya da en az bizim kadar kotu. hatta daha bile kotuler bence. bizim en azından atak girişimimiz falan oldu. tuncayın ıskaladıgı toplar oldu. romanya'nın orta saha cizgisini gectigini goremedik. adamlar korner kullanırlarken bile kendi ceza sahalarında 4 kişi + kalecilerini bıraktılar. bir de fransa'nın kornerlerinde 11 kişi içerdelerdi. ee yuh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bence bizim yapmaya çalıştığımızı romanya başardı :p karşı tarafa gol attırmayıp pozisyon bulamadan maçı bitir taktiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 romanyanın kafasındaki şuydu bence; ben bu italya ve fransaya kapanayım 0-0 a bağlayıp 2 puan alayım, daha sonra hollandaya hücum futbolu oynayıp çıkarım.. çünkü elemelerde romanya hollanda ile aynı gruptaydı ve romanya 1.çıktı, hollandayı da yenmişti orada, hollanda çok rezildi. ama bugünkü hollandayı gördükten sonra planları değişir herhalde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Şimdi de italyaya çakarım hollandaya kapanırım diodur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bence bavulları toplayalım diyorlardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 DarKRideR said: bence bavulları toplayalım diyorlardır :) hiç açtılar mı ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Genel olarak birkaç gözüme çarpan noktayı yazayım kısaca: - Turnuvanın favorisi Hollanda gibi gözüküyor. En yakın takipçileri de Almanya ve Portekiz. Açıkçası Portekiz'in oyununu çok beğenmedim ben, Almanya ise henüz kendi gücünü ortaya koymadı, bir de yedek kulübesi çok kötü. Odonkor gibi gereksiz ve Türkiyede bile oynayamayacak adamlar var. Kadro darlığı birinci problemleri. Hollanda hem dengeli kadrosu hem de oyun stili ve uyumuyla çok güçlü. Tek zaafı defansı gibi gözüküyor ama zaten çok gol atarak o zaaflarını kapatıyorlar. Son dünya kupası finalistleri italya ve fransa ise rezil durumdalar. - Bizim takım hala kötü. Bakmayın isviçreyi yendiğimize, hala adam gibi taktik yok gibi. Ancak standart 4-4-2'ye dönünce (son maç 2. yarı gibi) o zaman bir şeyler yapabildik, tanıdık taktik ve görev dağılımı tabii herkes alışık. - Milli takımda sürekli sakatlıklar var. Servet, Gökhan, Emre vs vs. Turnuva öncesi de haftalardır milli takımın yaptığı ağır kondisyon antrenmanlarından bahsediyordu gazeteler. Eskiden almanyayı çalıştırmış bir kondisyoner getirmişiz falan filan... Acaba diyorum bu adam çok fazla yorarak zorlayarak sakatlıklara sebep veriyor olabilir mi farketmeden. - Dikkat ettim, şu turnuvada uzaktan atılan şutlar hep yerden ve etkisiz gidiyor bir iki tanesi hariç. Atan adamlar da dünya klasında adamlar olmasa ayaklarına oturmadı dicem, ama durum böyleyken şu yeni kullanılan topla ilgili mi acaba diye düşünmeden edemiyorum, fazla mı ağır, fazla mı dengesiz ya da ayağa mı oturmuyor çözemedim ama şu ana kadar maçlarda 20 civarı şut var böyle uzaktan atılan ve tıngır mıngır giden. İlginç. - Turnuvanın en renkli kişisi heralde hırvat teknik direktörü. Adam 40 yaşında, ingiltere premier ligde futbol oynamış, kulağı küpeli, metal grubunda gitarist, üstüne bir de hukuk diploması var üniversite bitirmiş, tam anlamıyla hayatı yaşamış dolu dolu yani. - Turnuvanın sürprizleri romanya ve hırvatistan gibi duruyor şimdilik. En göze batan oyuncular ise Villa, Podolski ve Sjneider. Ancak ben Srna, Lobont, Moutinho ve Van Bronkhorst'u da çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar