bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kocaeli den taner i alması gerekirdi. İbrahim kaş herkes beğeniyor fakat ben tempoyu ve maçları kaldırabileceğini sanmıyorum.Beşiktaş ın şampiyonlar ligi maçlarında bile afallıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ibrahimi hızlı olduğu için aldı zaten fatih terim. böyle bi röportajı da vardı yanlış hatırlamıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Heimdall said: ibrahimi hızlı olduğu için aldı zaten fatih terim. böyle bi röportajı da vardı yanlış hatırlamıyosam. evet turkiyede defans oyyuncusu ve hızlı gerektiginde gol atabilen pas yapabilen bi adam yok ibrahim kaş bence dogru tercihtir. hakan sukuru almamasına cok sevindim o da ayrı bişey... sanki forvetimiz cok yetersiz gibi geldi bana yani diger mevkilerde bicok alternatif varken forvete alıcak cok fazla bi alternatif yok o da dusundurucu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 çocukluğumdan beri fatih terimi çok severdim ama bu ne ya adam resmen kişisel egolarına göre kuruyor kadroyu emre aşıkla aran iyi diye onu al ümit karanla aran kötü diye alma şakamıdır nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 gökhan zan gene topa vururken sakatlanır ilk maçta kazim mevlüt bunların yerine oyuncumu yokta bunları almış anlamadim ayriyetten rüştü nün yerine aykutu alsaymış daha iyi olurmuş hiç olmadi fenerli serdar bile rüştüden iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 mevlüt'e laf yok da, bariz gereksiz oyuncular var arada. emre aşık kim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bide mevlüt erdinç varsa nuri şahin de olsun şu takımda. artık izlemek istiyorum ben nası oynadığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bnece rüstü tecrübesinde bi kalecinin takımda bulunması mantıklı oynamasa bile söyle yap boyle yap der bi sekilde faydası olur. ki oynamayaak kadar da kotu bi kaleci degil form tutarsa dehset maclar cıkartıyo bunu hepimiz biliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 MarcOConner said: bnece rüstü tecrübesinde bi kalecinin takımda bulunması mantıklı oynamasa bile söyle yap boyle yap der bi sekilde faydası olur. ki oynamayaak kadar da kotu bi kaleci degil form tutarsa dehset maclar cıkartıyo bunu hepimiz biliyoruz... tecrübeye kaldıysa hakanı alırdı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kale için tolga yerine aykut veya serdar alınabilirdi. ama zaten 3. kaleci olacağından ilerisi için hazırlanıyor olabilir. rüştü bir röportajında veliahtım tolga zengin demişti. ben inanmıyorum öyle iyi bir kaleci olduğuna, bana güven vermiyor. emre aşık'ın ankaraspor'da çok iyi maçlar çıkardığını duydum en son fenerbahçe maçında oldukça iyiydi zaten. ama ibrahim toraman kadroda olsa iyi olurdu. bunlar dışında bence genel olarak iyi bir kadro. volkan(rüştü) g.gönül g.zan servet h.balta hamit aurelio(m.topal) emre arda(u.boral) nihat halil(tuncay) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bu yüzden yabancı hoca şart milli takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bence de yabancı hoca olmalı. en azından kim iyi oynuyosa onu alır milli takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Bence yabancı hoca olmamlı. Fatih Terim'e güveniyorum ben, ondaki hırs ve cesaret kimse de yok. O olmasa Mustafa Denizli var. Bu milli takım kimsenin favırisi değilken, turnuva elemelerinde 4., 5. torbalardan katılırken bu takımı buralara getirmiş hocalar var. Yabancı hoca olayını böylerce geçiyorum. said: KALECİLER: Rüştü, Volkan Demirel, Tolga Zengin SAVUNMA: Emre Aşık, Gökhan Zan, Servet, İbrahim Kaş, Sabri, Uğur Boral, Gökhan Gönül, Hakan Balta ORTA SAHA: Aurelio, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Tümer, Yıldıray, Hamit, Ayhan, Arda, Tuncay, Kazım FORVET: Gökdeniz, Nihat, Halil, Semih, Mevlüt Lig sürecinde birçok arkadaş Toramanın Zan'dan daha iyi olduğunu söylüyodu ben tam tersini idda ediyoduym, alın işte haha koydum koydum :p İbrahim Kaş hakikaten hızlı ve iyi pas yapan, modern futbola en uygun stoper. Servet zaten çok iyiydi, ve ligin sonunakadar hep yükselen performansla oynadı. Savunmayı beğendim. Orta saha desen, Aurelio zaten banko, diğer oyuncular da çok iyiler hangileri kadrodan çıkarılır bilmiyorum çok zor, en zayıf halka KAzım gibi. Forvette ise nazar değmesin, Nihat müthiş. Terim'in tek forvet oynatacağını zannetmiyorum yanında Semih oynar tahminimce, Gökdeniz ve Tuncay forvete destek verebilir. (Hakan Şükür'ün olmayışına sevindim) Tehminime göre Fatih Terim bu kupayı çok önemsiyor. Kariyerind düşüe geçti ve bu kupayı kazanmak onun için daha da önemli. Yahu baktım da, kadro müthiş. Tehminimce Mevlüt, KAzım ve Hakan Balta elenir. Onun haricinde bütün futbolcular oynamayı hakediyor. Nihat'ın garanti oyanaycağını düşünüyorum, diğerleri arasında herkes yedek kalabilir ya da oynayabilir. Sonuç olarak Türkiye'yi favorilerden görüyorum. Gruptan (ki bir mucaize olmazsa biz çıakrız) çıkınca hiçbir takımın eşleşmek istemeyeceği takımız. Başarılar Türkiye. Kupa bizimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 akftiftablet ne yaptın yahu. hakan baltayı çıkarırsa sol beke seni mi koyacak terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hakan balta bütün maçlarda ilk 11 oynar, alternatifi yok. sakatlık falan olur da uğur borala kalırsak işimiz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 emre aşık ve tümer takımın abileri dlsakdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ben hala benim dediğim 23 kişinin olması konusunda ısrarcıyım kadroda, şu anki hali hiç başarılı değil. Ayrıca milli takım son 6-7 maçında tamamen taktiksiz, beceriksiz ve başına buyruk oynuyordu, umarım adam gibi bir taktik, organize atak ve defans görebiliriz turnuvada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bence gayet iyi kadro. sadece topuz eksik olmuş keşke o da olsaydı. forvet hattı çok iyi zaten. nihat halil semih ve mevlüt bukadar formdayken gökdeniz bile fazla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Heimdall said: hakan balta bütün maçlarda ilk 11 oynar, alternatifi yok. sakatlık falan olur da uğur borala kalırsak işimiz zor. why? :) Tamam oynasın balta solbekte, eminim Servet'ten daha iyi tutar Ronaldo'yu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 çünkü kadrodaki tek solbek o. mecburen oynicak yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Gökdenizle emre aşık fazla bence. Hatta o tolga zenginin yerine de serdarı alsa daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Gol yememeyi düşüneceksek sol bekte mutlaka Balta oynamalı zaten. Atağa katkı da yapabilir ama Uğur veya Wederson gibi hücum yönü defansından ağır basan adamlar değiller en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 uğur zaten solbek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 İşte ama oynama kapasitesi var sonuçta. CL'de göze battı diye oynarsa... Zaten sol kanatta Arda dışında birini oynatırsa da hata olur. Bu kadar formdayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 var tabii de hakan balta varken onu ardanın yedeği olarak sol açık kullanmak lazım. tuncayda oynarsa forvet oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar