Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce hangisi ?


Lindoras

Öne çıkan mesajlar

Warlock ?
Mage ?
Hunter ?

Sizce farm yapmaya en müsait 3 karakterden hangisi daha iyi ? Hepsininde farklı avantajları ve dezavantajları var ama mutlaka biri bir adım önde olmalıdır diye düşünüyorum. Ben karar veremedim bakalım sizler hangisini bir adım önde bulacaksınız.. Tabiki sebepleriyle beraber yazılırsa güzel olur ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

farm için affli wlock derim;
- mage ve hunter oynamadım ama;
affli wlock ile hiç/ ama hiç durmadan mob kesebilirsin, fear yemsi yeterli adeti hiç önemli deil. 3 dot mob kesmeye yeterli spell damagein iyi ise evade olmadan moblar ölür aksi taktirde sorun yasayabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mage oynamadım ama gördüğüm mageler bir grup mobu toplayıp aoe ile kısa sürede kesiyor. Hunter da fena değil. Mage kadar hızlı değil fakat nerdeyse hiç durmadan farm yapabiliyor ve ters bir durum olduğunda daha rahat kaçabiliyor.

Ama lock konusunda biraz teredütteyim. Her mobu kesebileceğine eminim ama mage ve hunterın performansını yakalaya bileceği konusunda şüpheliyim. Ben de pek lockla farm yapmadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en kolayı hunter
en hızlı ve verimlisi warlock
petleri olduğu için bu klaslar çok rahat
level 70 de frost nova blizzard la farm yapmak biraz zor,o yüzden mage i geçtim,mage in güzel yanı kendi suyunu kendi yemeğini cıkarıyorsun ve çok hızlı kesiyorsun,ama downtime ı var.
hunterın kötü yanı,oka para vereceksin,petin yemeğine para,quiver nedeniyle 1 çanta yalan.down time pek yok.

warlock hem hızlı,hem masrafı yok,hem kolay,hemde down time ı yok.tartışmasız warlock döver bu konuda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aoe farm talentlari yaziyor forumlarda mage icin, faxmonkey 60 ta 93 mob kesmisti ayni anda o undead istilasi sirasinda, baya imba olabiliyor mageler.aff lockta iyidir topla toplayabildiin kadr siphon life attiysan hepsine hp pek dusmuyor, tek sorun evade oluyorlar bazen.hunterla da hic durmadan mob kesebiliyosun baya da kolay annadigim kadariyla(hic oynamadim ama hunter, bilmiom).

1-aoe farm talentli mage(öğrenene kadar ölürsün ama baya)
2-aff lock
3-huntard
diye siralayabilirm ben verimlilik acisindan, kolaylik acisindan tam ise tam tersi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...