Lindoras Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Warlock ? Mage ? Hunter ? Sizce farm yapmaya en müsait 3 karakterden hangisi daha iyi ? Hepsininde farklı avantajları ve dezavantajları var ama mutlaka biri bir adım önde olmalıdır diye düşünüyorum. Ben karar veremedim bakalım sizler hangisini bir adım önde bulacaksınız.. Tabiki sebepleriyle beraber yazılırsa güzel olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 farm için affli wlock derim; - mage ve hunter oynamadım ama; affli wlock ile hiç/ ama hiç durmadan mob kesebilirsin, fear yemsi yeterli adeti hiç önemli deil. 3 dot mob kesmeye yeterli spell damagein iyi ise evade olmadan moblar ölür aksi taktirde sorun yasayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mage oynamadım ama gördüğüm mageler bir grup mobu toplayıp aoe ile kısa sürede kesiyor. Hunter da fena değil. Mage kadar hızlı değil fakat nerdeyse hiç durmadan farm yapabiliyor ve ters bir durum olduğunda daha rahat kaçabiliyor. Ama lock konusunda biraz teredütteyim. Her mobu kesebileceğine eminim ama mage ve hunterın performansını yakalaya bileceği konusunda şüpheliyim. Ben de pek lockla farm yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 En güzeli shadow priest, hiç durmadan saatlerce farm yapabilirsin, locktan daha hızlı mob kesiyorsun dot+mf ile ayrıca mage gibi her pulldan sonra su içme derdin yok, ya da hunter gibi peti besle, ok al vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 en kolayı hunter en hızlı ve verimlisi warlock petleri olduğu için bu klaslar çok rahat level 70 de frost nova blizzard la farm yapmak biraz zor,o yüzden mage i geçtim,mage in güzel yanı kendi suyunu kendi yemeğini cıkarıyorsun ve çok hızlı kesiyorsun,ama downtime ı var. hunterın kötü yanı,oka para vereceksin,petin yemeğine para,quiver nedeniyle 1 çanta yalan.down time pek yok. warlock hem hızlı,hem masrafı yok,hem kolay,hemde down time ı yok.tartışmasız warlock döver bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bence bmc.warlock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Sp afflilockun yanından dahi geçemez farmingde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 dot dot dot run run run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 valla arkadaslar bisi diim herkes affliction lock dio ama...sole saglam criti olan bi destro warlocka kimse yaklasamaz 2 shadow boltta yerde moblar + mana derdin yok sacrifice saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 oda gear istiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 en kolayı felguardlı warlock level 70 rare gearlı en iyisi. hepsini test ettim, mage de güzel ama yoruyor insanı. warlockda peti gönder iki dot koy bırak. hakkaten güzel bir class bota da açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 affliyken mana ve hp çok rahat kontrol edilebildiğinden farm yaparken kasılmazsın rahat rahat kesersin 3 er 5 er.hiç bi dezavantajını göremiyorum afflinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 direk druid çok ciddiyim farm konusunda downtime yok insta flying (bi de bende epic var insta :P ) bi de herb alırsan tadından yenmez epic+druid+herb+gather ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Lock'un hp ve mana sorunu çekmeyeceğini kabul ediyorum ama çok iyi bir gear olmadan çok yavaş olmaz mı? Hunter ve mage sanki daha hızlıymış gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ama druid o 3 nün arasında yok ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 @nel /care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 <...............___@@@ ___ ......____//_____?_____ ___ ----,o-----CarePolice -_- -----@) ----`----(@)=========(@)- ` > omg hax, he ganked me for the 4th time! < Please, Call the carepolice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 care police kalmamıs bear hug verelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 aoe farm talentlari yaziyor forumlarda mage icin, faxmonkey 60 ta 93 mob kesmisti ayni anda o undead istilasi sirasinda, baya imba olabiliyor mageler.aff lockta iyidir topla toplayabildiin kadr siphon life attiysan hepsine hp pek dusmuyor, tek sorun evade oluyorlar bazen.hunterla da hic durmadan mob kesebiliyosun baya da kolay annadigim kadariyla(hic oynamadim ama hunter, bilmiom). 1-aoe farm talentli mage(öğrenene kadar ölürsün ama baya) 2-aff lock 3-huntard diye siralayabilirm ben verimlilik acisindan, kolaylik acisindan tam ise tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Feral Druid,Warlock,Hunter seri şekilde farm yapabilir mage i katmadim bitti artik mage'in aoe farm dönemi çok limitli mekanlar ki gear olmayacak o zaman en verimli Feral druidle hunter düşük gearda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Aff Lock ile oldukça hızlı kasabiliyosun. dot > fear > x > exp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Hunter. 1 tuşuna çekirdek sıkıştır git dolaş gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 diğerleriyle 1 tane keserken lockla 10 tane falan kesersin tek seferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar