Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Vestel Manisa

Darksun

Öne çıkan mesajlar

dereque said:
sezon başından beri en farklı galibiyeti 3-0 olan bi takımın son maçta ilk 10 dk.da 4 gol atmasıda iyiymiş :D

O takımın 2837492348 puanını gasp etmeseydiler saırım şüphesiz farkla şampiyonduk :) neyse farketmez yine gs yine dolaylı yoldan şampiyonluk, neyse futbolcularının hepsine helal olsun , işte takım böyle şampiyon yapılır :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki şike. İlk başta 4 atıp sağlama bağlıyorlar. Sonra bakıyorlar Sivas atamıyor. Bu skor iyi diyorlar. Fener yiyince tabi daha da rahatlıyorlar. Atmayalım Sivas atsa da önemli değil bekleyelim diyorlar. Fener ikinciyi yiyince bir gol yemeyi uygun buluyorlar. Sonra sizin gibiler bunu anlamıyor ve şike yok diyor.

Not: Bir Beşiktaşlıyım. Yazıklar olsun diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ne para ne araba ne de manita çok da .... bu dünya tezahuratı vardır hani...

o hesap... çok da umrumuzda bu sonuç. uefaya gidecekmişiz bravo.

bu maç uefa biletinin maçı mıdır? stadımızdaki son maç mıdır? yoksa gerçeklerin iyice ortaya döküldüğü maç mıdır?

uzun zamandır birçok beşiktaşlının dilindeydi zaten. dışarıya karşı savunurken içten içe yok ulan olmaz öyle şey diyorduk. ama artık kesinleşti. çarşıymış kutuymuş 2 direk arasıymış. hadi ordan! bitti gitti artık. bir efsane gözümüzde yokoldu bitti. stadı bekliyoruz artık. kapalı bu adamlardan arındırılsın yokolsun. gerekirse efsane beşiktaş taraftarı bitsin.

zira ne çarşı ne taraftar ne de tribün showu;

aslolan hayattır hayat da beşiktaş!

başka bir forumdan bir beşiktaşlıdan alıntı:
said:

Kabus gibi bir maçtı benim için.

Açık kombinem olmasına rağmen son maç olmasından dolayı kapalı bileti aldım.Kutuya girdim maçtan önce.Bu stadı yıkanın... diye ve Demirören aleyhine bağırıldı uzun süre.Hatta beste bile yapılmıştı.Tamam dedim bu sefer olacak.Ta ki "abiler" gelene kadar sürdü bu olay.Kutudakileri kesinlikle bağırttırmadıkları gibi alt katta falan bağıranlara da son derece sinirleniyorlardı.Maç başladı bu sefer o maç başlamadan önce Demirören aleyhine bağıran yerden "sabote etmeyin uefaya gidelim" diye bağırıldı.Uefa muefa zerre kadar umrumda olmasa da ulan dedim belki dertleri hakikaten budur biraz bekleyelim.Allah bu ya sanki ne yapacaksanız bir an evvel yapın gibi 10 dakkada 4 gol geldi.15.dakikada tribünden yükselen protesto sesine "abiler" aynı şekilde karşılık verince artık katlanamadım ve kutudan çıktım.Benimle beraber birkaç kişi daha gitti, onlar stadtan çıktılar.Önce kapalı üstün yeni açık tarafına geçtim,ikinci yarı da alta.Bu süre içinde bahçelerde kerevize kadar her şey söylendi.65.dakikada yine protesto sesleri yükselmeye başlayınca laylay yaparak bozmaya çalıştılar,olmadı beşiktaşlı olunmaz ve çarşı affetmez çektiler ki bu en koyanıydı.Hele 20 yaşlarında,şişman,sete çıkmış bir tane burada aklımdan geçenleri yazamayacağım şahıs bağıranlara el kol hareketi yapıp,parmak gösterip,dışarı gel hareketleri falan yaptı ki delirten o oldu.Bunları böyle genel bir forumda yazmak istemezdim ama madem forza kapalı herkes bilsin.

Bu maçtan önce bağıran arkadaşlardan sadece biraz vicdan muhasebeleri yapmalarını istiyorum.Niye sustunuz?

Bu arada insanın kendi tribününe kendini yabancı hissetmesi de rezil bir duyguymuş.Stad tezahüratlarla inliyor ama sen bağıramıyorsun.Neyin üstünü kapatmak için bağırıldığını,o tezahüratın başlatıldığını biliyorsun çünkü.Hakikaten bombok bir olay.Maçtan sonra bunlara mı,stadta son anları yaşıyor olmaya mı,çıkan kargaşaya mı sinirleneceğimi,üzüleceğimi şaşırdım.Bu arada skorbord 90'ı gösterdiğinde akıllarına gelip stad yıkılamaz diye bağırdılar öyle güzel bir protesto şekline de hayran oldum söylemeden geçmeyim.Hiç bağırmayın daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 senelik döneminde bilgili'ye söven insanlar, 3 seneidr beşiktaşı ve beşiktaşlıları utandıran, rezil eden ve beişktaş adını yerin dibine sokan yönetime laf söylemiyor. bunun tek nedeni var; o da para.

zaten bilgilye küfür etmesi için para verildiği iddia edilmişti, bu bir gerçek artık kanıtlanmış gibi hareket ediyorlar.

demirören o yüzden rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

Çarşı denilen taraftar topluluğu benim gözümde artık bitmiştir arkadaşlar. Kendimi çok sağlam Beşiktaşlı olarak görürüm yaklaışık 10 senedir maçlara giderim 5 senedir devamlı kombine alırım , yakın deplasmanlara gitmeye çalışırım. Fakat dün Çarşı denilen insan topluluğundan utandım. Hepiniz satılıksınız!
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
Ya varya beşiktaş a bok atmak için fırsat kaçırmıosunuz.

Evoriaph said:
Tabiki şike. İlk başta 4 atıp sağlama bağlıyorlar. Sonra bakıyorlar Sivas atamıyor. Bu skor iyi diyorlar. Fener yiyince tabi daha da rahatlıyorlar. Atmayalım Sivas atsa da önemli değil bekleyelim diyorlar. Fener ikinciyi yiyince bir gol yemeyi uygun buluyorlar. Sonra sizin gibiler bunu anlamıyor ve şike yok diyor.

Not: Bir Beşiktaşlıyım. Yazıklar olsun diyorum.

adamın diyo adamın diyo!1 sdf
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
1.5 senelik döneminde bilgili'ye söven insanlar, 3 seneidr beşiktaşı ve beşiktaşlıları utandıran, rezil eden ve beişktaş adını yerin dibine sokan yönetime laf söylemiyor. bunun tek nedeni var; o da para.

zaten bilgilye küfür etmesi için para verildiği iddia edilmişti, bu bir gerçek artık kanıtlanmış gibi hareket ediyorlar.

demirören o yüzden rahat.

Kırk kere söyledim bi kırk kere daha söyledim.O maçta bilgiliye kutudan küfür gelmedi.
Toplu küfür asla edilmedi.Kutudaydım.Babam karşıdaydı maç çıkışında başkana çok küfür geldi dediler.
Sonra çıktı meydana.

Kimin locasından küfür edildi bilgiliye?
Demirörenin locasından. Demirören futbol şube sorumlusuydu bu olaydan 3 hafta önce istifa etti.Fener maçında vip ve loca dan geldi küfürler.
Beşiktaş taraftarını suçlamak yanlış olur.

Beşiktaş şimdi yine yeni sezon hayalleri kuruyor.Uefaydı falanda filanda.
Önümüzdeki sezon çok byük bi dezavantaj var stad olmayacak.Şampiyonluk ve avrupa da başarı hayalden öteye gitmez.
Kaldı ki yönetimde aynı kafada.Çok iyi kadro kuracanı söyleyen yönetim
taraftarın karşısına zdiçler mirkıç ler khadelç ler gibi balkan topçuları toplamaya başladı.

Demirören tekeline aldı gidiyor.Sinan yine sahada klupte ne deniyor ne oluyor kimsenin haberi yok.Mafyanın kralı beşiktaş ın içinde.
İçten içe satılıyor beşiktaş.

Camianın dur demesi lazım.Büyüklerin toplanması lazım.Yoksa bu gidişle Beşiktaş trabzonspor dan öteye gidemez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...