Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Aslında fazla önemi yok ama daha 10 dakika olmasına rağmen bjk 4-0 manisa eh yuh.. Nobre 2' İ.Kaş 4' Ali Tandoğan 7' İbrahim Kaş 10' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 pek önemi yok değil , sivasspordan +4 fazla gol atarsa beşiktaş uefaya katılıcak... beşiktaşlıyım , maçı izlemiyorum , ancak görüntü mide bulandırıcı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 açıldı:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Maçtan önce bol bol istifa tezaruatları gelmiş, ama bizim hödük kulağını tıkamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Şu anda averajlarımız eşit. Beşiktaş bir gol daha bulursa uefa yolunda sanırım 5-0 la girecekler ilkyarıya gençler maçından habere göre oynayacak Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Çok şaibeli oldu bu 4 gol, hiç hoşuma gitmedi açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 var bi ayak ya hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 beşiktaş beklenen patlamayı sonunda yaptı bu sene şampiyonuz kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 2pacAmaruShakur said: beşiktaş beklenen patlamayı sonunda yaptı bu sene şampiyonuz kesin Ahaha ligin uzatılmasını talep ediyoruz! =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 cidden ama naaptı bjk oyle lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Sivas'a acıyorum yahu Adamlar daha geçen hafta şampiyonluğa oynuyolardı. Şimdi UEFA bile olmayacak. BJK başkanı da o kadar yalan dolan açıklama yapmıştı yok "bize komple kurdular, bizim hakkımız yendi" falan diye, şimdi Sivas'a yaptıkları ne sormak lazım. Bu kadar şaibeli olmazk i bir maç daha 10.dk da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ne satılmışlığı abi naptın koca area master sın sen yahu sen böle dersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Abi karşımızdada gs yok ki manisa var adamlar ligden düşmüş. Ama ne var Beşiktaş bu sezon 3 üstü hiç galip gelemedi. Tabi ki kafalar karışıyor. Madem kafalar hazır karışmış bi Beşiktaşın kaybedilmiş 12 puanınada bakmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Abi dakika on, skor 4-0. Oynayan 2 takım süper lig takımı... 10-0 yendiği kupa maçında bu kadar hızlı gol atamamıştı BJK daha ne olsun? Ha ben isterim BJK'nın UEFA'ya gitmesini. Sonuçta Sivas'tan çok daha fazla başarı elde edecekler o kesin. Ama yazık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ilginç bi karşılaşma cidden ya, 4-0 şaka gibi beah. Ama satılma felan bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bu arada sevgili rewonder 4 topic arasından bi tek niye benimkini kitledin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 En nizami başlık benimkisi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Gıcıklığına :p Şaka bir yana diğer iki topici görmemişim aşağılarda kaldıkları için. 2 tanesini görmüştüm, hangisi önce açılmış diye baktım, dakikaları bile aynıydı, ama konu sayısında biri 36 diğeri 37ydi, diğerleri de 38 ve 44müş zaten. 36 olan en eskisini bıraktım sonradan açılanları kilitledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 yahu şu 10 dakkada 4 gol olan maça şaibesiz diyen adam kör, sağır ya da akli dengesini yitirmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 allahın takdiri ilahisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 rabbin işine karışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Fener yenilirse 3 lü averajdan Uefa ya gidiyoruz zaten, yenmemiz yeterli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 gollerde bişey yokki :( ama daha atmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 atacaz daha 7 gol anlaştık manisayla hepsini bi anda atarsak şike derler maçın sonunda atacaz birasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Fener yenilirse gerek yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar