dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 -hayatım ben erkekim kocacım.. bi sorun olmaz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 özel bi günleri falansa hatun kutlama amaçlı böyle bi atraksiyon yapmış olmasın.öyleyse bi de unuttuysa daha feci hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 of raimstain'ın bi klibinde alman bi travesti vardı pamuk prenses hesabı çok güzeldi amca.. fdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ses yok mu hala? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ee ne olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 çok uzun sürdü quib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 yenge doğramış olmasın fdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 benim tahmin ettiğim şey galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Quibble said: - tamam orda kimseye yavşama olur mu kocacım + yavşamıyorum zaten bebeğim. - eve gelince seni kapıda bıçakla karşılayan bi karın olsun istemezsin dimi? + cıkh! istemem.zaten yapmıyorum bişi merak etme. - piki kocacık Exterminate! Exterminate! Destroy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Xaenin said: Paspasın üstünde içinde "+" yazan bir gebelik testiyle karşılaştı bence arkadaş, acile sevkettiler. ahahaahha en güzel tahmin bence buydu, üstünde artı yazan bir rep vereyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 topik efsane olma yolunda ilerliyo :D sdf eleman kayıp yok ortalarda.. kendi yazdığı senaryo doğru oldu galiba :D:D sadfa yarın gazetelerin 3. sayfasına bakın..yada konu ilginç olduğundan ilk sayfadan verebilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Eskiden efsane topic dediğin yılda 1-2 olurdu. Şimdi her topiğe efsane diyorsunuz, efsane topic konseptinin yuvasını yıkıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 sesu said: Quibble said: - tamam orda kimseye yavşama olur mu kocacım + yavşamıyorum zaten bebeğim. - eve gelince seni kapıda bıçakla karşılayan bi karın olsun istemezsin dimi? + cıkh! istemem.zaten yapmıyorum bişi merak etme. - piki kocacık Exterminate! Exterminate! Destroy! pavuahuaha eğlenmişlerdir işte yaw. nolcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Xaenin said: Eskiden efsane topic dediğin yılda 1-2 olurdu. Şimdi her topiğe efsane diyorsunuz, efsane topic konseptinin yuvasını yıkıyorsunuz. ayar alındı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hala hayattayım =) merak edenler için böbreklerde duruyor. Eve girdiğimde karşımda güzel sevgilim ve üstünde hazırlamış olduğu "this girl belongs to jj" yazılı bir tshirt vardı.. (yakın tanıdıklarım bana jj der) malasef lingerie tahmini dğru çıkmadı çünkü tshirtden başka birsey yoktu... evde onlarca mum yanıyordu. heryer gerçekten mumdu. inanılmaz bir ortamdı. masanın üzerinde 21 mum ( evet saydım ) sağlı sollu konulmuş ortasında karşılıklı tabaklarımız. bildiğiniz romantik bir yemek ortamı hazırlamıştı. evde en sevdiğim şarkılardan derlenmiş bir cd çalıyordu. benim beceriksiz sevgilim mantı açmış ve hayatımda yediğim en iyi mantılar listesine girebilecek bir ziyafet hazırlamıştı. (biraz tuzsuzdu mantı) tatlı biraz garipti.. dondurmalı yencek birseye benzemiyordu. ama yedik. yedim. üstüne "hmm muhteşem" bile dedim.. yemek faslında sadece muhabbetten sonra mumlarla çevrilmiş halının üstüne içki ve vs.. lerimizle geçtik. kafalar güzelleşene kadar muhabbet ettik, güldük. sonrası malum. 1 saat öncesine kadar evdeydim ve anca ofise geldim. hala uyumadım. muhteşem ve çook uzun bir geceydi.. Xaenin said: Paspasın üstünde içinde "+" yazan bir gebelik testiyle karşılaştı bence arkadaş, acile sevkettiler. valla geçen haftaya kadar şüpheleniyordum bu durumdan. öle bişi olmadığı ortaya çıktı. şimdi bi kere daha bu süprizi bekliyebilirim. =) şimdi çaktırmadan ofisin bi köşesinde bayılabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 benim sevgilim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 gene kocacımmı dedi. bu kız seni kafesler dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 evet açıkcası bi kaç kere kullandı. şakadır şaka. hatta kedi bile olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yak kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 PrudenT said: benim sevgilim var. paticiklerin aslinda demek istedikleri diye bi Ba$lik acsak cok mu ozenti olur(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 sesu said: yak kendini. peki. Anerchy said: PrudenT said: benim sevgilim var. paticiklerin aslinda demek istedikleri diye bi Ba$lik acsak cok mu ozenti olur(:P) evet evet.. ama 18+ olsun. çünkü aslında anlatmak istediklerimi anlatamadım daha. ohooo bütün geceyi yazsam varya. hemen açın bi topic... hadi hadi. daha kemerleri, kelepçeleri anlatmadım. aman aslında bunca şeyi sölememin nedeni bunu söylemek miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 evet kesinlikle öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 (:D bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 PrudenT said: evet kesinlikle öyleydi. tüh çok belli ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar