Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Kocacık ne abi. adkljasd GEriye dön ve kaç!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 eve girer girmez her tarafta görüceksin dediğine göre evlenme teklifi değildir herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 saçlarını boyatmış olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 kafayı yicem ya.. basitmiş; küçük mumlardan yakıcakmış yüz tane. ama bi süprizi daha varmış. bırak ya... bitmiyor bu süprizlerde. sıyırırım ben walla. düşünmicem. bu arada kız ne güzel süprizler yapıyor benim derdim ne acaba :P edik: ayrıca evet mum hastasıyımdır.. biliyor walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Dev edit: Mumlar bana ayin töreni çağrışımını yaptı eyvah :P nileppezdel said: kocacık, karın ve bıçakla beklemek kelimeleri kilit. Sonunda bir de seni bıçaklamaya çalışırsa OrCun'dan talebim başlığın sticky yapılmasıdır :D Ahaha kesinlikle katılıyorm. Bu süpriz sonucu ölürsen falan (her taraf kararır) çok feci gülecez galiba :S Zebilith said: eve girer girmez her tarafta görüceksin dediğine göre evlenme teklifi değildir herhalde? Bu da mantıklı. Fakat şöyle düşünelim ya nikah törenini evde düzenliyorsa? Her tarafta konuklar, pastalalar, şahitler falan.. Ama diyeyim, bence hemen yeni bir kız bul eve onla git :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 öleyim de topic efsane olsun dimi!! yok ben almıyım.. walla keser beni. sizde oturup gülersiniz. bundan 10 yıl sonra.. -la bi çocuk vardı süprizlerle dolu bi gün sonu bıçaklanmıştı +ha hatırlamazmıyım. haha salak eve gidince gördü süprizi. -eve kızla git dedik ya olm. +evet ya biz dedik dimi.. -şaka demeyi unutmuşuz. +zuahahha.. -muhaha. +süprize bak bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ben kaptım olayı sürpriz falan yalan gizliden mesaj veriyo. akşam eve şukardarcıkbişe ile gelmezsen keserim diyo. Git bi yüzük al akşam evlenme teklif et bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 lingerie ile kapıda karşılıcak seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Killer said: lingerie ile kapıda karşılıcak seni ya şimdi burda hava atmak istemem ama atıyım bariiii hergünb öle karşılanıyorum ben. pek bi süprizlik yanı kalmadı onun =) itiraf ediyim ilk bi kaç gün çok süpriz olmuştu. :P Zebilith said: ben kaptım olayı sürpriz falan yalan gizliden mesaj veriyo. akşam eve şukardarcıkbişe ile gelmezsen keserim diyo. Git bi yüzük al akşam evlenme teklif et bence. yok abi.. daha değil. bi 15 yıl sonra mümkünse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 oha karı koca muhabbeti tiksinç yav. ben olsam gitmezdim o eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ama mantı var !! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bitsede gitsek bitsede gitsek bitsede gitsek bitsede gitsek bitsede gitsek bitsede gitsek hadi ya.. acıktım! tamam yalan son süprizi merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 adımızı göklere yazdırdım aşkı da arasına kondurdum üstüne yıldız çaktırdım sürpriz sürpriz sürpriz aşkım sürpriz aşkım sürpriz sürpriz sürpriz aşkım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bobrek gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 çocuğu yediler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 adam meraktan öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ev senin sevdiğin renge boyanmıştır. diyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ve kız ilk defa soyunur.. üstünü çıkartıken çapkın bir bakış atar.. genç delikanlı gözlerinin içine baktıktan sonra göğüslerine bakar.. veeee!! hayır göğüsleri normal büyüklükte ve şekildedir. ne iyi ne de kötü. süpriz bu değilmiş.. karnı düzgündür kızın, sporcu karnı gibi.. derken altını çıkartır sırtı dönük bir halde, sert kalçalarını görür delikanlı ve kız dönünce... SÜPRİZ! - O_O!! ne kodun lan oraya +balta delikanlı balta.. - YUH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 offf bu sabah jennifer diye bir film izledim cnbce de.. lanet olsun o geldi aklıma üstteki postu okuyunca. şiddetle izlememenizi tavsiye ediyorum o filmi. kim yazdıysa senaryoyu çok fena akıl hastasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 başlık açıp kaybolmayın pls. merak ediyoruz :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 23 te evde olcaktı, yazamaz yane şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 kızlarda sıçıyormuş onu göstercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paspasın üstünde içinde "+" yazan bir gebelik testiyle karşılaştı bence arkadaş, acile sevkettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Yalnız harbi böbrek gitti sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar