Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Electronic Arts Take Two'yu satin almak icin 1 milyar dolar kredi aldi.

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Buyrun efendim burdan yakin. Take Two bilmeyeniniz varsa 2k games ve rockstarin sahibidir. Eger boyle bisi gerceklesirse gta larla vedalasabiliriz. Bi blizzard kaldi galiba ea in el atamadigi ?
edit: bilmeyenler icin bu subat civarinda ortaya cikmisti ama take two gta 4 cikacagi icin boyle bisi dusunmediklerini soylemislerdi. simdi tekrar zorlicaklarmis.
Sosyal ağlarda paylaş

bi sonraki gta'nın pg14 olmasına ya da çok salak saçma bişi olmasına sebep olur. rockstarnorth un desteklediği mini mini independant yapımcıların köküne kibirt suyu dökülmesine sebep olur. bunlardan birisi la noir'i yapıyor olsa gerek şimdilerde.. dahası ve en önemlisi "oyun yapımcısı arıyoz" ilanı verip altında bi yerde "surf yapabilme" şartı arıyan eğlenceli adamların mekanize oyunlar yapan dingillere dönmesi sorunu yaşanır ki EA her durumda ÖEH bi şirket.

berbatsınız! simcity'i öldürdünüz bari gta'yı öldürmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

bkz wow, 2 yıl önce yapılmasını istediğim şeyleri yeni yeni yapıyor adamlar. ben mi çok oynadım onlar mı hiç oynamıyor belli değil. (:P)

ama bu işte çalışan insanın da gene iş gibi haftada belli saatini çeşitli oyunları oynamaya ayırması lazım ilham ve kıyaslama için. gene bir güzel örnek wow expansion'da FEATURE!!! olarak gelen keyring olayı, en az 5 yıllık şeyi yeniden keşfetmek nedir..
Sosyal ağlarda paylaş

Release sonrası 3 günlük satışı düzenli kar olarak gösteremezsin. Senelik kazanç baz alınır.

Take Two şahıs şirketi değil. Hesabını kitabını yaparlar, karlı görürlerse satarlar. Franchiseları masaya yatırırsak, ki başlık doğruysa zaten alabildiği krediden belli, EA ticari olarak ağır basar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...