Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Warrior'a da bir ayar çekerler ama mageler gibi büyük değişiklikler beklemeyin derim. tamam solo pvpniz berbat ama arenanın her versiyonunda söz sahibi bir classdan bahsediyoruz. şu hali ile de gelse ortalama bir arena classı olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 su haliyle glemiycek zaten rage renomalization olucak sonra gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 warrior a hiç bir way anasını ne talent yapmışlar aga dediğim birşey gelmedi diğer classlar gibi. ben baya baya bi revamp bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ona rağmen arena istatistiklerinde gayet başarılı bir class ? kötü hali buysa iyisi ne olur kim bilir. wanna 2v1 arena ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 arenaı domine ediyor diyoruzda arenayı rogue'da druidde lock da domine ediyor ayrıca 1v1 dede iyiler, ee nedir bu işin sırrı. ben vay anasını dedim acıkcası, iyi bişi görmeye alışık değiliz belki ondan. tbc le gelen talent 25 rage'e 30 sn 150 ap veriyo 41 puan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 rampage bloodthirst gibi tek rank olsa, yüzde olarak AP bonus verse ve süresi de uzatılsa/gcd dan çıkarılsa bişeye benzer anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Cüce demek istediğim olay tam o değil. warriorun rogue, warlock gibi solo pvp atması için bufflanması riskli bir olay. kıvamı tutturamassan arenaların bokunu çıkarır warriorlu setuplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 warriorlu setuplar dediğin hep druid var, op olan druid warrior un arenadaki başarısı rage sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ayrıca warriorun bütün 41 ve 51 talentları şaka gibi %25 rage arttırma, 1.5 dk cooldownlı 4 saniye süren saçma sapan bir "BENDEN UZAKLAŞIN DÖNÜYORUM LOLOL" skill i, sunderın 200 damage vereni, 180 ap veren buff saçmasapan bi leap vs vs felguard ın warrior sololadığı zamanlar vardı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 dayanamicam, yapıorum [large]QQ MOAR[/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bunu söyleyen eski mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yeni druid :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Improved Icy talon ve Abom. Strengthi içeren bir talent ayarlamak lazım şimdi. 45/26 Abom Strength de 10% AP yapacaklarmış galiba tam bilmiyorum ama baya ilginç olucak. Oh iyi oldu artık DPS olayı. Windfury ile stacklenirse felaket olucak icy talon. Gerçi casterlara 15% gene iyi ama meleeyi düşünemiyorum stackli halde :p. (Stacklenmesi lazım sonuçta SnD Bloodlustla ve Windfury ile stacklencek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Gangren said: yeni druid :D Iyy. Konuya dönersek warrior'a buff lazım. Ayrıca biz burada böyle klavye başında azeroth kurtarıyoruz, olmuyor. Dilekçelere asılın beyler, blizzard'a "Warriorları bufflayın, bufflayıııın." tadında mail spame bağlayalım. Cüce'de QQ yapsın biraz daha ayrıca. Locklar druidler yaptı bak direk OP oldular. birazda warriorlar silsin süpürsün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 abı ck sorun değil, bi r yolu bulunur işe yarar bişiler yapılır warriorla yine sorun o değil. bana asıl koyan butun stance dance olayının ıcıne ettiler, warrior oynamak coook kolay oldu artık, tek stancele pvp yapıyo insanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Tersini düşünüyorum, warriorla bir yere geleceksen baya stancedance yapıyorsun yine. Spellreflect'i battle ve defensive koyarak iyi bir iş yaptılar. Ama artık warrior oynamak snare spamlemekten başka birşey değil yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Sparkcaster said: "BENDEN UZAKLAŞIN DÖNÜYORUM LOLOL" Ahaha oha adama beast within veriyorlar yine de beğenmiyo. Fatality diye skill gelsin warriorlara, hp %35in altındaysa direk omurga söksün, kalp çıkarsın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 thunderclap defansive'e de eklendi mocking blow defansive'e eklendi reflect battle'a eklendi e defansive için bi sebep kalması su anda zaten 4 sn ve beastwithinle ilgisi yok, beastwith'ın acınca hunterlar autoattack mı yapıyo sadece? yoo hala kontrlundeler karakterin istediklerini yapıyolar, ayrıca 4 sn boyunca rage'de kazanmıyor, muhtemelenc hanneling olduğu için attack cycle'ıda sıfırlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Gerçekten tırt. Bir nevi adamları birazcık moving impairing effectlerden kurtaralım diye vermişler ama sucks yani, bir halta yaramaz o cooldown varken onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bir blue'da okuduğumu hatırlıyorum. "Mageler üzerinde çalışmaya başlıyoruz sonra warrior ile devam edeceğiz" gibisinden bişiydi. Şu andaki halinde Prot Paladin'lerin Warrior'lardan daha iyi tanklık yaptığını söylüyorlar. Bakalım warrior biraz sevgi görünce neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ne olacak paladinler başlıcak ağlamaya. "ama biz hibridiz, tanklamamız lazım voryir kadar hühühüü" şeklinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 http://blue.mmo-champion.com/4/8765638232-why-warlocks-outdamage-mages.html said: Warlocks got to crazy land with the % modifiers to their damage output (specifically with Demonic Sacrafice), that's been toned down. Warlocks should never be able to out DPS a Mage with no pet out. Alike a Hunter, their pet should factor into their total damage output. Warlocks that sacrifice pretty much all utility talents should come very close to Mage DPS, but those who invest in group/raid utility should be lower. No Wai! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Destro specini cehennemin dibine kadar nerflesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 itt: Rage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar