Sage Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Dayanamıyorum abi off gief key ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 monthius, nasıl key aldın abi ? o convention'a mı gittin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Daha karanlık dedikodular mevcut... *wink* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Monthius said: Oh, sonunda keyime kavuştum, mutluyum. DK questlerini yapmaya kasıyorum, daha main'imle Northrend'i gezmeye fırsat bulamadım, ama DK questleri epic olmuş, şimdiden onu söyleyebilirim. =) Zaten karakteri açar açmaz ilk gördüğümüz şey Arthas oluyor. =p Hangi yoldan edindin key'i :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Offical Fan Site Staff'larına key gönderiyorlar zaten. =) Oradan aldım keyi. Arada fırsat buldukça bol bol ss ve bilgi atıp sizi haberdar ederim. Mesela çok hoşuma giden bir DK görevini anlatayım; Argent Dawn'dan birkaç rehinenin bulunduğu binaya giriyoruz, görev rehinelerden birini execute etmek. (Nelf'ti karakterim bu arada) Nelf hatunun önüne geldiğimde tam execute edeceğim sırada hatun beni tanıdı. Meğersem küçüklüğümde beni yetiştiren hatunmuş, noldu sana böyle muhabbetine girdi. Ve Lich King'in iradesine karşı savaşmalısın, sen onlardan biri değilsin, bizden birisin diye gazlamaya başladı. Bu sırada Death Knight Commander'ı "Niye bu kadar uzun sürdü lan?" diye odaya gelmek üzereydi ki, hatun "Öldür beni, yoksa seni öldürecekler. Ama unutma ki bu dünya korumaya değer, Teldrassil'i, evimizi hatırla..." dedi. Orada hatunu öldürürken ciddi şekilde tereddüt ettim, çok iyi yapmışlar questi. =) DK questlerinde o "evil" yaklaşımı çok başarılı vermişler. Masumları öldürürken Lich King sürekli "Show no mercy" diye fısıldıyor falan... =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Heh, biz de youtube videoları ile yetinelim. Birkaç skill/talent Metamorphosis; (nerf living bomb!) http://youtube.com/watch?v=NyOT8mmqUQI Titan's Grip; http://youtube.com/watch?v=a-ZG86g60us&feature=related Shadow Dance; http://youtube.com/watch?v=_YE6Jga_8ho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Fan siteler ne zaman key dağıtacak yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Masquerade said: Fan siteler ne zaman key dağıtacak yahu. Yakın zamanda dağıtılır herhalde. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bu arada oyuna dynamick shadows gelmiş e super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ne zaman key dağıtacakları falan bellimi yoksa sürekli mail kontrolümü yapıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Monthius said: Offical Fan Site Staff'larına key gönderiyorlar zaten. =) Oradan aldım keyi. Arada fırsat buldukça bol bol ss ve bilgi atıp sizi haberdar ederim. Mesela çok hoşuma giden bir DK görevini anlatayım; Argent Dawn'dan birkaç rehinenin bulunduğu binaya giriyoruz, görev rehinelerden birini execute etmek. (Nelf'ti karakterim bu arada) Nelf hatunun önüne geldiğimde tam execute edeceğim sırada hatun beni tanıdı. Meğersem küçüklüğümde beni yetiştiren hatunmuş, noldu sana böyle muhabbetine girdi. Ve Lich King'in iradesine karşı savaşmalısın, sen onlardan biri değilsin, bizden birisin diye gazlamaya başladı. Bu sırada Death Knight Commander'ı "Niye bu kadar uzun sürdü lan?" diye odaya gelmek üzereydi ki, hatun "Öldür beni, yoksa seni öldürecekler. Ama unutma ki bu dünya korumaya değer, Teldrassil'i, evimizi hatırla..." dedi. Orada hatunu öldürürken ciddi şekilde tereddüt ettim, çok iyi yapmışlar questi. =) DK questlerinde o "evil" yaklaşımı çok başarılı vermişler. Masumları öldürürken Lich King sürekli "Show no mercy" diye fısıldıyor falan... =p gözlerim yaşardı valla ben olsam direk silerdim o durumda karakteri aısofgbags Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Death Knight quest-chain'in sonuyla ilgili spoiler WoW'da gelmiş geçmiş gördüğüm en epic sahneydi kesinlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Dayanamayıp baktım ss'e :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 o quest "lich king in kontrolünden kurtulma" öncesi olan bir olay mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Fly said: o quest "lich king in kontrolünden kurtulma" öncesi olan bir olay mı ? Evet. Bu olay sonrasında Knights of Ebon Blade olarak Scourge'den ayrılıyoruz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 abi spoilerlık konuları konusmayın ya lutfen rica edicem :) genel bilgileri falan verin, degisikliklerden bahsedin ama isin heyecanlı kısmını bize bırakın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Grafiklerde gözle görülür bir artış var mı Monthius ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Masquerade said: Grafiklerde gözle görülür bir artış var mı Monthius ? Gölgeler konusunda evet. Yeni dinamik gölgeler çok güzel olmuş... Onun dışında çok büyük bir değişiklik yok, ama herhalükarda tasarım konusunda çok yol katetmiş Blizzard. Gerek efektlerin kullanımı olsun, gerek tasarımlarda olsun bayağı bir gelişme var. Yeni ateş efektleri de eskisine göre çok daha hoş olmuş ayrıca... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Daha betada feralleri nerflediler. Yav dur bi iki eğlenelim bari dimi :D Primal Tenacity now increases your chance to resist Stun and Fear mechanics by 5/10/15% (Old version : Reduces the duration of Fear effects by 5/10/15% and reduces all damage taken while stunned by 5/10/15%) :( die blizz restoları da nerflemişler lol Flourish mana cost decreased from 585 to 450. Amount of healing decreased (Rank 1 now heals 672 HP instead of 1610) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bi de eski flying mountlarımızı kullanabilices dimi yenilerini almamıza gerek kalmıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Level 77 questi bitipte "soğuk hava pilotluğu :D " bilgimizi öğrenince uçan hertürlü edevatımızı northandde kullanacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Dworgian said: Daha betada feralleri nerflediler. Yav dur bi iki eğlenelim bari dimi :D Primal Tenacity now increases your chance to resist Stun and Fear mechanics by 5/10/15% (Old version : Reduces the duration of Fear effects by 5/10/15% and reduces all damage taken while stunned by 5/10/15%) :( die blizz restoları da nerflemişler lol Flourish mana cost decreased from 585 to 450. Amount of healing decreased (Rank 1 now heals 672 HP instead of 1610) Primal Tenacity'yi eski haline çevirmişler yine... Geçen sefer TBC Beta'da yaptıklarını yapmayacaklarını umuyorum Feral'lara, yoksa bu sefer hakikaten isyan edeceğim artık >_< Geçen sefer weapon proc'ların çalıştığını farkettiğimde "aa ne güzel" dedim, ertesi gün kaldırdılar, sinir olmuştum... >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 nieyse gelen giden feral e vuruo zaten neyimizi çekemiolarsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Valla monthius aynısını söylüyorlar yine. Feralken proc koyucaz betada ama kimse umutlanmasın diyen mavi vardı geçende. Ben paladin nerfini bekliyorum hala gelmedi. 20k damage ssleri sıradan oldu artık heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bug değil mi o 20k lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar