Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Greeny said: Magelere über birşey bekliyorum ya, çok gereksiz bir class oluyor günden güne.+1,cidden bir zamanın güçlü ve gururlu mageleri ne hale geldi. Yeni teleport noktaları açıp mageleri de görevli olarak diksinler başlarına artık,tek farklı özellikleri teleport kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Herkes alacaktır o talenti, 25% çok iyi bir olay ama, götürüsü fazla. Rogue, Warlock, Hunter ve diğer bilimum DPS sınıfların böyle bir götürüsü yok, ya da aklıma şimdi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bkz: hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 matematikte cok super bi talnet olmus burnout, fire2ın estetiğinede uymuş. düşünün bi %5 daha az büyü atıcaksın ama %25 daha cok dmg vericeksiniz (üstüne critten gelen proclar falan). özellikle kısa encounterlarda super bi olay olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 %5 daha az buyu deıl cuce, Dusun bak normal 20 buyun mananın yarsını goturse o %25 crıtle beraber bu 20 buyunun 15 ı crıtlese 20 buyu atamassın =) %5 base mana dııl total mana bu sadece pvp talenti olur bence, ama tek adama çalışmak için. 4-5 buyude oldurucen işte :P Değişir bu talent %100. o diilde, o bomb olayı çok leş ya çok leş. Dier classlara bakıosun neler gelmiş mage leş. Frosta bi stun gelmiş, 1.5 saniye cast vermişler ona lol dedim fire sade aoe arcane biraz guzel gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mage çok değişik bir şey olacak, bekleyin görün :P , mana mekanikleri falan baya değişecek bence. Bir de tek spell power olayı saçma geldi bana. Gerçi şu an 2k+ heali olan bir healerin 1k+ spell dmg. i oluyor nerdeyse aynı gearla. Onu tek bir stat olarak göreceğiz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 abow mageye netherwinds presence gelmiş. arcane barrage üstüne fireball üstüne pom pyro :p eğlenceli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Cuce said: matematikte cok super bi talnet olmus burnout, fire2ın estetiğinede uymuş. düşünün bi %5 daha az büyü atıcaksın ama %25 daha cok dmg vericeksiniz (üstüne critten gelen proclar falan). özellikle kısa encounterlarda super bi olay olmus Manamızın 30k olduğunu ve 500 mana isteyen büyüklerden attığımızı ve 0 mana regen olduğunu düşünelim. Crit şansımızda %50 olsun kolay hesap için. Ve büyüler 5000 vursun, crit 2x olsun gene kolay hesap için Bu durumda bu talent yokken 60 tane büyü atıcaz bunların 30'u crit gelicek 30'u normal vuruş olacak. Toplam damage 30x5000+30x10000=450k yapar. Bu talent varken her crit için 1500 mana kaybedicez ama critlerimiz 10000 yerine 12500 vuracak. 24 tane büyü atabilecez. 24x500+12X1500=30k mana harcamış olucaz. 12x5000+12x12500=210k dps yapacaz. Bu talente 1 puan verirsek. Her crit için 300 mana kaybımız olacak ama critler 10500 vuracak. 46 büyü atabilecez. 46x500+23X300=29.9k mana harcıyarak 23x5000+23x10500=356,5k dps yapıcaz. Sonuç olarak bir yerlerden mananın resmen akması lazım yoksa 0 mana regenle çok ciddi dps kaybımız oluyor. Mana regen arttıkça (spirit,mana/5,Shadow pri vs vs) yani harcıyableceğinizden daha çok mana geldikçe size korkunç bir dps artışı vadeden bir talent. Ama mana sıkıntısı varsa arkanıza bile bakmadan kaçmak gereken bir talent şu anki hali ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Değerleri kesinlikle azaltılır. 30k mana değilde, daha az bir örnek ile denemek daha mantıklı olur tahmimimce, bir de özellikle şu son Spell Damage değişikliklerini göze almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 spell dmg in yeni hali , gerçi görebilinecek mi minicik SS de gri font bilemiorm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bu 5751 crit deil dimi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ben spell cost'un arttığını sanmıştım, manapool'un %5'iymiş, benım hesabı gecin zaten. bide manapool ise bile, pool'un %5imi yoksa o anki manaın %5'imi? yanı iyi ayarlanmış bi mp5 ile yine ökzü gibi büyü yapılır belki. yenı itemization'ı statları bilmiyoruz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hmm o anki %5 olursa guzel talent olur bak total mana demıo ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 pvpde, harbi icten yanmalı metonol motor kıvamın bi talent ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Oturanboaa said: bu 5751 crit deil dimi :S hayır düz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 konu ile alakasız ama ss'te gorunce bi sorayım dedim. bonus healing yazısının yanında 800 küsür yazan deger birbirine cok yakın. sanki eskiden boyle değildi yahu. benim shamanda mesela 2000 vs heali gosterirken birbirine giriyor yazı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 shamnımda 2000 heal var diyosun yanı.. belki artık icindeki text'e göre büüyüp kücülüyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 kuculse guzel olacak. shaman'da 2000 healın pek ovunulecek yanı yok artık :) yine guild bulamıyorum illidan kesecegim bi tane :P esas onemli kısım 165 casting mp5 olması hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 hayır o yazı farkındaysanız gri normalde beyaz oluyor o font ama grinin anlamı anladğım kadarı ile "in progress" "working" gibi bişey sürekli olarak her log olduğumda son "6" talent puanımı hep tekrar tekrar dağıtmak zorunda kalıyorum mesela DK bütün talent puanlarını yeniden dağıtıyor vs... bütün yazılar öyle suan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 hayır ben normal oyundan bahsediyorum ya. su anda oynadıgım oyunda yani, beyaz tabi o sayı ama yine burdaki gibi birbirine girmiş. herkeste öyle değil herelde, yukledigim bi addondan mı oldu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 resto samansan 2000 heal varsa 2000/3 =666 falan dmg vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Roland Ayliffe Kime: bana ayrıntıları görüntüle 17:50 (15 dakika önce) Yanıtla This should work if not email me back :) Wrath of the Lich King™ Friends and Family Alpha Test Welcome to the Friends and Family Alpha Test of World of Warcraft®: Wrath of the Lich King™. said: zuhahaha körün istediği bir göz allah verdi 2 göz ahjuah 2. alpha keyimi de aldım :P şimdi bakalımmm 3 account var elimde alpha ya girebilecek 1.Hunter(70) , mage(46) , paladin(30) 2.warrior(70) , Rogue(70) , warlock(70) , shaman(30) , druid(50) 3.rogue(70) , shaman(70) , paladin(61) , priest(30) problem şu ki 2 ve 3. accountlar frozen kapalı 3.bir aktif account belimi bükermi hmmm... düşünmem lazim ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Hunterlar icin yeni gelismeler yok mu yav? Talentler vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Shatrath ın ortasında Adal ın olduu yerde hangi şehirin öle küçük modeli var? Dalaran falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Sunwell Isle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar