Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ooh iyiymis o zaman. 60 olup bekliyim ben.
thanks^^

Phlox said:
70 olup gear kasmayacaksan patchi bekle. 60-70 arası xp azalıyor ve yeni talentlar geliyor ki epey yardımcı olur solo leveling olayına.
Mesaj tarihi:
aquila said:
zilyon tane sey indirdikten sonra sonunda girebildim, calendar carpti gozeume ilk.

Şu anki clientinin versiyonu nedir? 3.0.1.8622 de patch yapmaya çalışıyorum ama hiç hareket yok =
Mesaj tarihi:
su anki: 3.0.2.8926
indirmeniz gerekenleri tek tek yazıyorum.

client: 2 gb
3.0.1 patch: 1,25 gb
3.0.1.8820 - 3.0.6.8885: 536 mb
3.0.2.8885 - 3.0.2.8905: 113 mb
3.0.2.8905 - 3.0.2.8926: 181 mb
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:
o diilde BG downloaderla indirdigimiz dosya simdilik durucak mı köşede?

evet o live servera gelene kadar durucak kosede. sonra kendisi yukler zaten gerektiginde.
Mesaj tarihi:
Ya betaya girdiğimden beri Northrend'e şöyle bir uğradım, inanılmaz lag ve DC yiyorsun orada. O yüzden gidiyorum durotar'a duel atıyorum ama yine çok felaket fps ve ms lag var.

EU beta serverının US'de olduğu doğru mu? Doğruysa ali sami dğeil mi sizce de?
Mesaj tarihi:
dogru değildir ya. ben ilk girdigimde lag falan yoktu ama son 2 gundur hicbisey yapamıyoruz. sadece northrend'de değil lag, azeroth'da da var.

fps konusunda ise evet northrend'de ciddi bi fps kaybı yasıyoruz. tum detaylar acıkken azeroth'da 100'ün üzerinde, shattrath'da 70-80 fps gorurken, northrendde 40-50 fps ancak gorebiliyorum. 25man combatta nasıl olur bilmiyorum su an.
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:
PTR 3.0.2 aktif hale gelmiş peki şimdi, ptryi kasıp dl patch falan etsem betadaki kadar sorunlar olurmu(lag server down vs..)?

millet abanmış durumda şu an PTR'ye.Europe için bi tane server açılmış helal blizz yani.Ama sadece şu Titan Grip'i target dummy'de bi denedim hastası oldum açıkçası.Pvpde çok iş yapar diyorum
Mesaj tarihi:
Druid

New Spell: Revive - Returns the spirit to the body, restoring a dead target to life with health and mana. Cannot be cast when in combat. (Ranks 1-7 added)

artık ooc res imiz var o/
  • Yeni Oluştur...