Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hmm key satılır :D

ps: bu arada wotlkwiki' de şöyle bir haber var;

said:
A -huge- amount of beta invites have gone out in the last 24 hours. Some of our editors have been invited to it. We're hoping to meet you in-game. Servers are going to get laggy as HELL though, seeing there's a lot of people logging on at the moment.

belki yeni server açarlar artık.
Mesaj tarihi:
acc cancel etsem

gelecek ödeme tarihine kadar aktif olur dimi (beta key gelince yine k kartı girip "hadi devam" diebilirim fln yani)

şimdi wotlk key gelsin die bende böyle bi çakallık yapim diorum da cort die banlamasınlar :D

böyle bi çakallık: hesap kapatırken warhammer yazcam işte :D
Mesaj tarihi:
Phlox said:
Masquerade said:
Bu arada EU WotLK Betaya Premade karakterler geldi mi?

hayır. EU betanın hali rezalet şu an. US betanın biri sırf premadeler için toplam 3 serverı varken bizde tek bir server var o da aşırı lagli ve 10-15 dakikada bir patlıyor genelde. çok sevinmiştim ben key gelince, şimdi gelen keyi satmadığıma pişman oldum o derece :)

+1

4 haftada 3 lvl atladım anca ... Sux du daha bi sux olacak ...
World of Lagcraft , gerci aslında tam lagde degil bi yerden sonra server kasılıyo, yani sen degil moblar falanda lag e giriyo zaten 2-3 dk icindede "world server down" ı goruyoruz ...

edit : imla
Mesaj tarihi:
En komiğide normal mesajlaşıyorsun, /w'ler gidiyor genelde deli muhabbet dönüyor, world'ü gezerken mobları görüyorsun ama skill kullanmak istiyorsun 30 saniye sonra atıyor büyüyü. Lag'da değil direk server kaldırmıyor :D
Mesaj tarihi:
Kevinromeo said:
Bu başka oyunun betasında olsa "rezalete bakın,ölsem almam bu oyunu, aman uzak durun" gibi 10 tane başlık açılır :D

Baska oyunun betası olsa NDA olur hiçbişi duyamassın :)
Mesaj tarihi:
suanki problemlerin büyük cogunlugu serverin kaldırmaması , onun dısında quest bugu püsürüğü , content eksikliği vs... yok yani her bişi hayvan gibi tamamlanıo süper oluyor

skiller dengesizmiş , halledilir o da mühim olan oyun genel kemik yapısı bitsin
Mesaj tarihi:
Bugı falan bıraktı adamlar ya, tamamen content eksikliğine yöneldiler. Şu talentlerin geleceği PTR açılsın, talentlerde orda fixlerler, buglarıda son 1 ay kala dönerler artık. Level 80 için en az 3-4 raid hazırlarlarsa çiçek gibi olur valla. Zaten dünya kadar 5 man yapmışlar.
Mesaj tarihi:
Evet abi herkez takmış palalar 5 vuruo mageler 3 vuruo lock lar 8 vuruo diye. Adamlar 2sayı değiştircek hallocak. Asıl işi bitio olması beni çok sevindirio valla...

Bak freemoon oyunu raflarda görücez 2 ay sonra:D

İstanbuldaysan gider beraber alırız muheeah:D
Mesaj tarihi:
Valla şimdi eski postları linklettirmeyin bana burda :D.

Gecen sene yazınki tüm başlıklarda ben 2009 lafı ederken millet yok artık BT bitti yaza kalmadan çıkar diyordu.

Nisan ayındaki tüm başlıklarda nerdeyse forumun %95'i sunwell patchi haziranda çıkar, adamlar bizi 6 ay contentsiz bırakmaz, en geç ağustos sonunda çıkar diyordu.

Ben en iyi ihtimal aralık ortası hatta bence 2009 ocak sonu diyince şöyle hafiften "lan bu herifte geri zekalı galiba" modunda cevaplar almıştım. Bilmiyorum artık ciddimiyim şakamı yapıyorum. Bu başlığın bu kısmınıda ekledim yer imlerine, zamanı gelince toplu olarak linklerim hep beraber güleriz yaptığım şakalara :D
Mesaj tarihi:
Tövbe de, yoksa cidden Lock rolluyorum. Mage'lerin son kalesi düştü xunn lock rolladı diyecekler. =/

Hatta her demonform'dan yakınana da bir adet "QQ moar" postluyorum direk haklı çıkıyorum. *flex*
  • Yeni Oluştur...