Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Bilgileri

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

hmm key satılır :D

ps: bu arada wotlkwiki' de şöyle bir haber var;

said:
A -huge- amount of beta invites have gone out in the last 24 hours. Some of our editors have been invited to it. We're hoping to meet you in-game. Servers are going to get laggy as HELL though, seeing there's a lot of people logging on at the moment.

belki yeni server açarlar artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Phlox said:
Masquerade said:
Bu arada EU WotLK Betaya Premade karakterler geldi mi?

hayır. EU betanın hali rezalet şu an. US betanın biri sırf premadeler için toplam 3 serverı varken bizde tek bir server var o da aşırı lagli ve 10-15 dakikada bir patlıyor genelde. çok sevinmiştim ben key gelince, şimdi gelen keyi satmadığıma pişman oldum o derece :)

+1

4 haftada 3 lvl atladım anca ... Sux du daha bi sux olacak ...
World of Lagcraft , gerci aslında tam lagde degil bi yerden sonra server kasılıyo, yani sen degil moblar falanda lag e giriyo zaten 2-3 dk icindede "world server down" ı goruyoruz ...

edit : imla
Sosyal ağlarda paylaş

Valla şimdi eski postları linklettirmeyin bana burda :D.

Gecen sene yazınki tüm başlıklarda ben 2009 lafı ederken millet yok artık BT bitti yaza kalmadan çıkar diyordu.

Nisan ayındaki tüm başlıklarda nerdeyse forumun %95'i sunwell patchi haziranda çıkar, adamlar bizi 6 ay contentsiz bırakmaz, en geç ağustos sonunda çıkar diyordu.

Ben en iyi ihtimal aralık ortası hatta bence 2009 ocak sonu diyince şöyle hafiften "lan bu herifte geri zekalı galiba" modunda cevaplar almıştım. Bilmiyorum artık ciddimiyim şakamı yapıyorum. Bu başlığın bu kısmınıda ekledim yer imlerine, zamanı gelince toplu olarak linklerim hep beraber güleriz yaptığım şakalara :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...