Yeager Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hmm key satılır :D ps: bu arada wotlkwiki' de şöyle bir haber var; said: A -huge- amount of beta invites have gone out in the last 24 hours. Some of our editors have been invited to it. We're hoping to meet you in-game. Servers are going to get laggy as HELL though, seeing there's a lot of people logging on at the moment. belki yeni server açarlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 nası aliyorsunuz beta keyleri yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Blizz i severim ama bir bu beta olayı yüzünden uyuz oluyorum, kardeşim vs benim 3 accountumuz var 1 ine bile hiç beta invite gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 acc cancel etsem gelecek ödeme tarihine kadar aktif olur dimi (beta key gelince yine k kartı girip "hadi devam" diebilirim fln yani) şimdi wotlk key gelsin die bende böyle bi çakallık yapim diorum da cort die banlamasınlar :D böyle bi çakallık: hesap kapatırken warhammer yazcam işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 aktif oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ZaugnaKhaldun said: Deaktive ettim gelecek mi bakalım sdfsd sana gelirse haber verde bizde öyle yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 2 aylık accme şu an beta key geldi nays! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 3 yıllık accounta bi sey gelmedi accountu kapatalı 25 gün oldu 06,09,08 tarihi itibari ile frozenda account ama bi sey gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Phlox said: Masquerade said: Bu arada EU WotLK Betaya Premade karakterler geldi mi? hayır. EU betanın hali rezalet şu an. US betanın biri sırf premadeler için toplam 3 serverı varken bizde tek bir server var o da aşırı lagli ve 10-15 dakikada bir patlıyor genelde. çok sevinmiştim ben key gelince, şimdi gelen keyi satmadığıma pişman oldum o derece :) +1 4 haftada 3 lvl atladım anca ... Sux du daha bi sux olacak ... World of Lagcraft , gerci aslında tam lagde degil bi yerden sonra server kasılıyo, yani sen degil moblar falanda lag e giriyo zaten 2-3 dk icindede "world server down" ı goruyoruz ... edit : imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 En komiğide normal mesajlaşıyorsun, /w'ler gidiyor genelde deli muhabbet dönüyor, world'ü gezerken mobları görüyorsun ama skill kullanmak istiyorsun 30 saniye sonra atıyor büyüyü. Lag'da değil direk server kaldırmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bu başka oyunun betasında olsa "rezalete bakın,ölsem almam bu oyunu, aman uzak durun" gibi 10 tane başlık açılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Kevinromeo said: Bu başka oyunun betasında olsa "rezalete bakın,ölsem almam bu oyunu, aman uzak durun" gibi 10 tane başlık açılır :D Baska oyunun betası olsa NDA olur hiçbişi duyamassın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 suanki problemlerin büyük cogunlugu serverin kaldırmaması , onun dısında quest bugu püsürüğü , content eksikliği vs... yok yani her bişi hayvan gibi tamamlanıo süper oluyor skiller dengesizmiş , halledilir o da mühim olan oyun genel kemik yapısı bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bugı falan bıraktı adamlar ya, tamamen content eksikliğine yöneldiler. Şu talentlerin geleceği PTR açılsın, talentlerde orda fixlerler, buglarıda son 1 ay kala dönerler artık. Level 80 için en az 3-4 raid hazırlarlarsa çiçek gibi olur valla. Zaten dünya kadar 5 man yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Evet abi herkez takmış palalar 5 vuruo mageler 3 vuruo lock lar 8 vuruo diye. Adamlar 2sayı değiştircek hallocak. Asıl işi bitio olması beni çok sevindirio valla... Bak freemoon oyunu raflarda görücez 2 ay sonra:D İstanbuldaysan gider beraber alırız muheeah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yok abi ya ne 2 ayı. 4 ay var daha 4 :D oda senin güzel hatrın için yoksa 4.5 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Freemon bu 4.5 ay olayına cidden inanmıyosun dimi? Bi an inanmışsın gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Valla şimdi eski postları linklettirmeyin bana burda :D. Gecen sene yazınki tüm başlıklarda ben 2009 lafı ederken millet yok artık BT bitti yaza kalmadan çıkar diyordu. Nisan ayındaki tüm başlıklarda nerdeyse forumun %95'i sunwell patchi haziranda çıkar, adamlar bizi 6 ay contentsiz bırakmaz, en geç ağustos sonunda çıkar diyordu. Ben en iyi ihtimal aralık ortası hatta bence 2009 ocak sonu diyince şöyle hafiften "lan bu herifte geri zekalı galiba" modunda cevaplar almıştım. Bilmiyorum artık ciddimiyim şakamı yapıyorum. Bu başlığın bu kısmınıda ekledim yer imlerine, zamanı gelince toplu olarak linklerim hep beraber güleriz yaptığım şakalara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 yoo doğru dio ki =) blizz ocakta cıkarıcak bunu da erken cıkarırsa oha harbi bişiler deişmiş blizzardda diycem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 II. 16 Ocak olacak işte. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Tam beklediğim tarih aslında da, hani diyorum belki blizzde birinin kafaya falan taş düşmüştür değiştirirler tarihi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bence beklenenden baya geç çıkıcak, henüz Demonform nerflenmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Hımm demon form nerflenmeden çıkmayacaksa en iyi ihtimal 2010 diyorum ben o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Tövbe de, yoksa cidden Lock rolluyorum. Mage'lerin son kalesi düştü xunn lock rolladı diyecekler. =/ Hatta her demonform'dan yakınana da bir adet "QQ moar" postluyorum direk haklı çıkıyorum. *flex* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar