xunn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Düzeltilmesi lazım, clos'u pvp yapıp 1 dakikaya indirmeyen rogue olmaz gibi birşey zaten. Üstüne cooldown spamle direk skill faktörünü ortadan kaldırıyorsun rogue'da. ve rogue eskiden gerçekten skill isteyen bir classtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 druid ve lock var mage kasıorum sora rogue işalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Lock&Rogue kafi bana. En kötü ihtimal ile, bu ikisinden biri PvP'de OP oluyor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ohş rog çok güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 pri-saman var rogue u lvl 61 de bıraktım accountu kapadım diablo 2 ye basladım tekrar en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hunteri 70lesem warhammer cikana kara, 64e geldim. paladinde 62. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ben mage oynamayi seviyorum, oyunu pvpde ahiahi diye adam ezeyim diye degil hoslandigim seyle oynayayim diye oynuyorum o yuzden kafam rahat `neyi 70lesem` derdim yok. Meraktan bir lock actim lvl 35de baydim levellamaktan yavas yavas quest yapiyorum simdi onunla hayatimi seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Lock beni de bezdirdi her nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 druid ile elite q ları bile solo yapabiliyorsun aslında hunter ve lock bile yapıyor yada rogue ama iyi buff gelirse druid ile gelmezse rogue ile devam şimdi alıcak kasıcak bişi yok bence zaten kassakta 6 ay sonra reset.. tbc gelirkende bu yüzden dondurmuştum acc i o zamanlar 8-8 t1 8-4t2 ve aq20-40 bwl itemleri ile donatılmış bir mage vardı şimdi druid :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yeni spell power ile ilgili, sanki healing oranları yükselmiş gibi geldi bana yani kesin bişii diyemiyorum ama çok hafif rakamlarda artış var gibi geldi bana, muhtemelen yeni sistemdeki hesaplamalar çok az daha iyi scale oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 biri bana akıl versin wotlk ye hazırlık için ne yapmak iyi olur slacker moduna geçtik ne pvp ne pve nede deli gibi arena.... baydık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Her classtan 70liyceksin. HAngisi imbaysa hemen ona ağırlık vericeksin. ezplay hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ozii_x said: biri bana akıl versin wotlk ye hazırlık için ne yapmak iyi olur slacker moduna geçtik ne pvp ne pve nede deli gibi arena.... baydık.. para kas.. flask pot bandaj zart zurt stokla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Gold ve prof için mat. gerisi boş. ha bir de honoru caple işte, 80 oldugunda starter pvp setin çantanda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 70 caster çağı 80 melee classlarız zamanı olcak diyenler var nedir ne degildir yalan mıdır dogru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 gear seviyesi arttıkca her zaman icin melee> caster bide warlocklar var onlar kategori dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hunterlar da scale oluyor geriye bi tek mage kaldı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bogachan said: Lorrotar said: Sage said: - Mutilate: No longer requires you be behind the target.WTFINGFSDJOAHEF ya yarın bigün değiştirmiceklerini bilsem bunun üstüne rog açarım Eger oportunityi degiştirmezlerse önden vurdugun multilate %20 az damage yapacak yani hala arkasına geçmen lazım pvp de sadece pve de kolaylık saglar. Increases the damage dealt when striking from behind with your Backstab, Mutilate, Garrote and Ambush abilities by 20%. opportunity den mutilate i kaldırırlar öyle bişeyde.arkasına geçince %20 daha fazla vurucan diye bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 baya baya olur, ayrıca pve de niye kolaylık sağlıyor onu anlamadım, gayet gereksiz bi değişiklik, pvpde de pve de de arkadan calıscan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 farm yapmak için respec olman gerekiyo resmen mutilate buildde.primal fire farmlicaktım ben gouge at arkasına geç falan çok uğraştırıyo.her açıdan güzel olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 cip şat muti kidney muti muti envenom yapınca herkes ölüyo zaten o değilde http://www.gamevee.com/viewVideo/740706 oha oha oha oha oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Sparkcaster said: cip şat muti kidney muti muti envenom yapınca herkes ölüyo zaten o değilde http://www.gamevee.com/viewVideo/740706 oha oha oha oha oha ÇÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜŞ OHAAAAAAAAAAAAAA YUUUUUUUUUUUUUUUH ÇÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜŞ BUNE BEEEEEE Edit: Fazla tepki vermişm ama gerçekten güzel bişi olmuş bunu eklemeleri:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 video çılgın başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 guzel video acep bu sekılde pvp mumkun mu=) bıde casterlar nası kesıcek o sekılde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 videoya +rep! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar