Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Düzeltilmesi lazım, clos'u pvp yapıp 1 dakikaya indirmeyen rogue olmaz gibi birşey zaten. Üstüne cooldown spamle direk skill faktörünü ortadan kaldırıyorsun rogue'da. ve rogue eskiden gerçekten skill isteyen bir classtı.
Mesaj tarihi:
ben mage oynamayi seviyorum, oyunu pvpde ahiahi diye adam ezeyim diye degil hoslandigim seyle oynayayim diye oynuyorum o yuzden kafam rahat `neyi 70lesem` derdim yok.

Meraktan bir lock actim lvl 35de baydim levellamaktan yavas yavas quest yapiyorum simdi onunla

hayatimi seviyorum
Mesaj tarihi:
druid ile elite q ları bile solo yapabiliyorsun aslında hunter ve lock bile yapıyor yada rogue ama iyi buff gelirse druid ile gelmezse rogue ile devam şimdi alıcak kasıcak bişi yok bence zaten kassakta 6 ay sonra reset.. tbc gelirkende bu yüzden dondurmuştum acc i o zamanlar 8-8 t1 8-4t2 ve aq20-40 bwl itemleri ile donatılmış bir mage vardı şimdi druid :D
Mesaj tarihi:
yeni spell power ile ilgili,

sanki healing oranları yükselmiş gibi geldi bana yani kesin bişii diyemiyorum ama çok hafif rakamlarda artış var gibi geldi bana, muhtemelen yeni sistemdeki hesaplamalar çok az daha iyi scale oluyor.
Mesaj tarihi:
ozii_x said:
biri bana akıl versin wotlk ye hazırlık için ne yapmak iyi olur slacker moduna geçtik ne pvp ne pve nede deli gibi arena.... baydık..

para kas.. flask pot bandaj zart zurt stokla.
Mesaj tarihi:
Bogachan said:
Lorrotar said:
Sage said:

- Mutilate: No longer requires you be behind the target.WTFINGFSDJOAHEF

ya yarın bigün değiştirmiceklerini bilsem bunun üstüne rog açarım

Eger oportunityi degiştirmezlerse önden vurdugun multilate %20 az damage yapacak yani hala arkasına geçmen lazım pvp de sadece pve de kolaylık saglar.

Increases the damage dealt when striking from behind with your Backstab, Mutilate, Garrote and Ambush abilities by 20%.

opportunity den mutilate i kaldırırlar öyle bişeyde.arkasına geçince %20 daha fazla vurucan diye bişi olmaz.
Mesaj tarihi:
farm yapmak için respec olman gerekiyo resmen mutilate buildde.primal fire farmlicaktım ben gouge at arkasına geç falan çok uğraştırıyo.her açıdan güzel olucak
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
cip şat muti kidney muti muti envenom yapınca herkes ölüyo zaten

o değilde

http://www.gamevee.com/viewVideo/740706

oha oha oha oha oha

ÇÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜŞ
OHAAAAAAAAAAAAAA
YUUUUUUUUUUUUUUUH
ÇÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜŞ
BUNE BEEEEEE

Edit: Fazla tepki vermişm ama gerçekten güzel bişi olmuş bunu eklemeleri:D