Oturanboaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Abi ne gerek var server #1 yapmaya. O achivement da gelen puanlarla dandik şeyler alınıcak pettir ıvır zıvırdır. Ne pve de ne pvp de olması gereken bişeyi onunla vermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ehah adamın biri şey sormuş eğer patch gecesi naxx da logout olursam ertesi gün northrendde cıkarmıyım diye http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=9336454895&sid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 geffen said: amerikalıların meşhur bir lafı var, bildin mi? =) kıskançlık falan değil ya, bildiğin 20 saat oynayın günde olmadı cafeden agalarınıza verin siz uyurken onlar kassın falan olmuş bu.. neyse artık Ben benimle oynayacak iki kişi bulsam server first yaparım. Ama bizimkiler tembel. 3 kişi 2 acc. oynayacak, 1 kişi yorulunca uyuyacak, max performans sergileyen kişi first olmak isteyen acc.la lvl kasacak. Diğer acc.ta ise uykusu gelmiş kişi lvl kasan elemana yardım edecek. Hoş bu iş için guildler yarışırken zor olur ama tek başına ya da 2 kişi kasmaya çalışmaktan çok daha hızlı olur kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Sparkcaster said: ehah adamın biri şey sormuş eğer patch gecesi naxx da logout olursam ertesi gün northrendde cıkarmıyım diye http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=9336454895&sid=1 ahahah mükemmel, first to step on northrend diye gelir achivement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 said: Your character's soul will be sent into the Twisting Nether and shattered into the far corners of the universe never to unite once again. Or maybe you'd just be auto-hearthed, maybe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Oyungezer dergisi Eylül ayında 10 kişiye WOTLK beta key verecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bi kaç yeni SS : mc goyver loading golgeler yeni IF yeni if Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Gölgeler bakalım kaç FPS yicek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kapanamiyomu bu golgeler ? istemiyorum ben golge falan ya :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Beta key geldi!!! : ) blizzard downloader suck. Soyle saglam mirror varmi bildiğiniz beta 3.0.1 download ediyim. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 alper gtfo /lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Darkthrone said: Beta key geldi!!! : ) blizzard downloader suck. Soyle saglam mirror varmi bildiğiniz beta 3.0.1 download ediyim. tesekkurler. wotlkwiki burda bişiler var sag ustte ben burdan indirmedim :) Client 2.04 GB indirdikten sonra 1.5 GB+ da patch var ... Login olurken e-mail/pass soruyor oraya normal user /pass girecen , e-mail pass girersen oyun versiyonu yanlıs hatası veriyo. son 3-4 gundur server rezalet dun butun aksam her 5 dakkada bir server goctu, beklentiyi yuksek tutma :) Gz bu arada ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Gangren said: Gölgeler bakalım kaç FPS yicek :p Bayağı yiyor, biraz daha optimize etmeleri lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Kaçıncı seviye kullanıyorsun? 6? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Aluriel said: kapanamiyomu bu golgeler ? istemiyorum ben golge falan ya :< kapanıyor, ben normal live WoW:BC deki ayarların aynılarını Wotlk da yaptım aldıgın FpS tamamen aynı, goruntude aynı (60 FPS civarı)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Gangren said: Kaçıncı seviye kullanıyorsun? 6? Bir ara 6 kullanıyordum da, hem deneysel olması yüzünden çok saçmalıyordu, hem de aşırı kasıyordu, 4'te kullanıyorum artık. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=9336795321&sid=1 bufflar, debufflar ve raid stacking felan detayli ve kesin anlatmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 gölgeler erkek adamı bozar...hepsini kapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 The_Delucian said: Darkthrone said: Beta key geldi!!! : ) blizzard downloader suck. Soyle saglam mirror varmi bildiğiniz beta 3.0.1 download ediyim. tesekkurler. wotlkwiki burda bişiler var sag ustte ben burdan indirmedim :) Client 2.04 GB indirdikten sonra 1.5 GB+ da patch var ... Login olurken e-mail/pass soruyor oraya normal user /pass girecen , e-mail pass girersen oyun versiyonu yanlıs hatası veriyo. son 3-4 gundur server rezalet dun butun aksam her 5 dakkada bir server goctu, beklentiyi yuksek tutma :) Gz bu arada ... Teşekkürler. download ettim akşam kurucam. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 pek hoşuma gitmedi talentların yeni halleri ve stack olmama olayı.. orjinallikten gittikçe uzaklaşıyorlar. en basitinden gayet güzel bir talent olan elemental oath'u alıp 5% crit yapmışlar ve moonkin aura ile stack olmuyo. imp. scorch ve winter's chill de 10% crit olmuş, yine stack olmuyorlar. le sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 deadwoll said: geffen said: amerikalıların meşhur bir lafı var, bildin mi? =) kıskançlık falan değil ya, bildiğin 20 saat oynayın günde olmadı cafeden agalarınıza verin siz uyurken onlar kassın falan olmuş bu.. neyse artık Ben benimle oynayacak iki kişi bulsam server first yaparım. Ama bizimkiler tembel. 3 kişi 2 acc. oynayacak, 1 kişi yorulunca uyuyacak, max performans sergileyen kişi first olmak isteyen acc.la lvl kasacak. Diğer acc.ta ise uykusu gelmiş kişi lvl kasan elemana yardım edecek. Hoş bu iş için guildler yarışırken zor olur ama tek başına ya da 2 kişi kasmaya çalışmaktan çok daha hızlı olur kesinlikle. fransız bir arkadaş tbc ik çıktığında guildindeki kankaları sayesinde 3. gün 70lemişti. hani hayal edebildiğimizden de midesiz insanlar var. tanıyorum midesiz türkler 20 saat oturur kasar ama yine de yeterli olmayacaktır. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 adamlar zaten beta/ptr de her yeri ezberliyorlar, sonrada girip hurra 5 kişi lvl kasıolar 4 kişi benle beraber 20 saat oynayacak varsa türkiye/dünya olmadı olimpiyat rekoru kırarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 536mb patch GG :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 said: Mage Hot Streak (Tier 9) changed to: Any time you score 2 spell criticals in a row using Fireball, Scorch, or Frostfire Bolt, you have a 33/66/100% chance the next Pyroblast spell cast within 10 sec will be instant cast. Warlocktan pek anlamadığımdan bakmadım ama mage glass cannon oluyor mu ne? :) Freemoon gel hemen bir iki hesap yap. Bu yeni değişikliğin mage'e yararı nedir :) said: Warrior Improved Defensive Stance changed to a 2 points talent and enraged bonus added - While in Defensive Stance all spell damage is reduced by 3/6% and when you Block, Parry or Dodge an attack you have a 50/100% chance to become Enraged, increasing melee damage caused by 5/10% for 12 sec. Rend türü bütün damageler enrage anında 4 kat fazla vuruyordu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Acaba buglı questleri düzelttiler mi? Frostmourne cavern questi buglı, zuldrak da ghoul kostümü giydirip necropolise ajan olarak yolladıkları quest de buglıydı portal çalışmıyordu. Vordrassil saplingi yaktığımız quest de bozuk. Hep de sonunu merak ettiğim questler patlak. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar